Bana O... Dediii

Bundan öteye sözmü var konu sahibesi arkadaşım.O nasıl çirkin biz sözdür öyle

Sinirleniyorum.. Çok sinirleniyorum. Evlenince değişir mi gibi umutlara deli oluyorum. Allah bu ruh hastalarından fazlaca üretmiş. Değişmez. Hiç kimse değişmez, olmasın öle bi umudun. "İnsan 7sinde neyse 70indede odur " sözü var bilirmisin? Çok doğru bi sözdür. Kusura bakma ama o pisliğin yanında 1dk bile durulmaz. Ki eminim tek yaptığı şey bu değildir daha ne pislikleri vardır bunun bilirim. Evlenince değişmesini bırak seni evden çıkarmıycağını, dayak yiyceğini sölemek bile istemiyorum. Önceki konularıma bakarsan görürsün ne tür bi hayvanla beraber olup neler yaşadığımı. Örnek alın çevrenizde neler olup bitiyo göründe bırakın şu hataları. Allah akıl fikir versin.

Zaten hep hakaret edip laf sokuyormus, seni alistirmis. Saygisizligin dozunu arttirmis sadece. Daha kotulerini de duyacaksin merak etme. Madem adamin huyu bu. Sen kendine saygi duy once, ondan sonra zaten daha kolay karar verirsin ne yapacagina.

yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan

sevgiliyken böyle
evlenince neler yapacak bu hiç düşündünmü
seni annene bile göndermez bu herif

Hayat ne garip, insan oğlu herşeye alışıyo. Sen sevgilim bana hakaret etti diye üzülüyosun benimki bana ne laflar ne hakaretler etti. Keşke lafla kalsa ne kazıklar gördüm ondan anlatsam bugüne kadar sizi en çok üzen adamı bile öpüp başınıza koyarsınız halinize şükredersiniz ama ben ne yaparsam yapayım vazgeçemedim. O kaddar çok sevdim ki. Çok fazla sorunları vardı erkek arkadaşımın ve allahın sevgili kuluymuş demekki, allah ona çok büyük bi sevgi gönderdi benim sevgimi. Sonrasında o sevgimedn aldığı gaz ve cesaretle eskisinden çok daha iyi oldu. ben ise tam bi yıldır meczup meczup dolşıyorum. Bakalım ben nasıl iyileşicem kızlar. Bende dönebilecekmiyim acaba bi o... kelimesini asla kaldıramayacağım günlere

seni anlıyorum
beraber misiniz peki ?

seni anlıyorum
beraber misiniz peki ?

hayır değiliz ama o beni bi şekilde hayatında tutmak istiyodu hep, bu gece kesin olarak artık hayatında olmayacağımı anladı. Bi süre sonra bıkıyorsun canım, her ne kadar hala sevsen üzülsen bile şöyle dönüp bi kendine bakıyosun ki acınıcak haldesin. İşte o an kendinden başka bişey düşünemiyosun, boşuna demiyolar zaten önce can sonra canan diye. Şuan bi yıl önceki kız olabilmek için nelerimi vermezdim

o zaman kendine bir yıl daha ver eski haline döneceksin :)
ayrıldıgınıza çok sevindim, zira bu tür paranoyak adamların psikolojik yardım alsa bile düzelme ihtimalleri yok
bundan sonra hayatında hep guzel şeyler olsun :)

Bu gun soyledıgım sozcuklerın aynısını soylemıssın okuyunca sok oldum demek kı kım olursak olalım nerde olursakmolalım bı sekılde demekkı aynı hatalar aynı seyler yasanılıyor ama sole bısey var o bır yıl once kı kız bunları ona anlatan bırımolsaydı gene dınlemeyıp gene aynı seylerı yapıcaktı o yuzden tecrube etmek lazım tecrube dıyelım ben bır daha aynı seylerı yapmam onu mesela cok ıyı bılıyorum bazen gercektenn canımızın yanması gerekıyor ne yazık kı

Farz edelim ki affettiniz. Size böyle çirkin bir söz söyleyen adam barıştıktan sonra sizi koluna takıp gezebilecekse,

kusura bakmayın ama ben onun adamlığından şüphe ederim.

çok acı çekiyoruz ama aynı zamanda çok şey öğrenmiş oluyoruz
umarım bundan sonra hayatımıza giren erkekler bu öğrendigimiz şeylere degecek insanlar olurlar

Amın ınsallah aynı tıp ınsanları artık anlayıp secmemız gereklı sevgıylee
Ben mesela kıskançlıgın sevmekle hiç bir alakasının olmadıgını öğrendim

Konu sahibine dönersek, önceki yorumumla aynı şeyi söyleyecegim.
Burda sorun sana küfretmesi değil, sana paranoyakça ve kıskançlıkla yaklaşması
Bunun için ne yapacaksın ? Psikologa git desen kabul eder mi ?
Böylesin, kendini düzelt dersen düzelir mi ?

Kıskanclık bır tur hastalık gerckten benı hasta ettı mesela ben kıskanmaktan bu durumdayım ama ınan ıs erkekte de bıtıyo karsındakı ınsana gore degısıyor sevgılım amerıkadaydı aklıma gelmezdı bu en son 3 senemı yıyen her dakıkamı son 2 aydır onu kıskanmakla gecırttı hep oncekı vukuatlarından bende normal davranamaz oldum napıyım

Kafayı taktıysa mimlendıgını dusunurse cok zor kendımden bılıyorum ama sen kız olarak tabıı kı daha ıyı bunu basarabılırsın bızım onlara guven vermemız daha kolay oluyor

Problemli insanla ugrasma canim, ancak kendi canin yanar. Onu kurtaramadigin gibi, kendin mahvolursun.
Bugün sana hic bir sey yokken öyle laf söyleyen adam, yarin bir gün kocan oldugunda yine tekme tokat döver ve sonrasinda önünde aglar bosanma benden diye.
Daha gecen bir kadin anlatmisti bana, hatta burayada yazmistim, nisanliyken bir tokat yemismis ve cok aglamis, cok pisman olmus ve aileden dolayi oldugu icin ve dügünü iptal etmek istemedigi icin evlenmismis.
Sonuc olarak 11 sene sonra ve üc cocukla ve DEFALARCA dayak yedikten ve yine ve yine affettikten sonra yine bosandi.
Ama saka gibi: Kadin adamdan degil, adam cekip gitmis baska birini bulunca. Bu böyle iste, seni yeterince hak ettigin derecede ve saygiyla sevmiyorsa, ozaman sana hakaret ederek basliyacaktir sana eziyeti. Bu böyle böyle artarda gider, her türlü yolu var.

Bu yüzden LÜTFEN seviyorum deyip affetme, bagrina tas bas ama affetme. Oda belki öylece akillanmis olur, bir dahaki sevgilisine/ilerde karisina sana yaptigini yapmaz. Sende sana "askim, birtanem" diye seslenen ve seni el üstünde tutan bir adamla evlenirsin insallah.
Bunlarin hepsi vakit kaybi, birde insanin psikolojisini bozuyorlar!

Cok ama cok haklısınız bn hayat dolu bı ınsandım kımse canımı acıtamazdı bır tane sorunluya takıldım turlu turlu huylarım cıktı resmen bnde arızalı oldum coktukce coktum ve hr defasında onunda kendımınde daha kotuye gıttıgını daha hor davrandıgını gordum yol ne kadar yakınsa o kadar cabuk donmel gerekır. Halam esını kaybettı ne yazıık kı ve ınanılmaz ornek bır ask evlılıktı 15 sene sonra anca tekrar evlendı kı yıne cok guzel hayırlı bı secım yaptı bana gecen gun dedı kı ben hıc kırılmadıgım sadece sevgı saygı gordugum bı ınsanı hastalıktan dolayı cocugum bıle olamadan kaybettım ama ınsan herseye alısıyor bak sımdı yıne evlıyıö ve cok mutluyum enıstenı de cok sevıyorum hersey gecıyor ve bı sekılde devam edıyoruz, etmelıyızde herkez mutlulugu secmelı

Canim biz türk kadinlari hep alttan aliyoruz, problemli eslerimizi hep adam etmeye calisiyoruz. Ailelerle ugrasiyoruz, esimizin türlü türlü huylariyla ugrasiyoruz. Sen henüz sevgilisin, bu yüzden yapma kendine bu kötülügü. Sakin!
Benim akrabam bir profesörle tanismisti ve okumus düzgün adam diye sevgili oldular, sonrasindada alkollik tedavi oldugunu ögrendi, ama sanki onu "kurtarma" telasina girdi ve evlendi. Sonuc olarak kocaman bir fiyasko, her türlü küfürü, hakereti, eziyeti ve siddeti gördü ve kac kere karakolluk oldular ve adam üniverstede profesör, isinde cok titiz ve kibar bir insanmis!
Ama akrabam bir cocukla bosandi en sonunda.
Bu olaylar olurken ben "Sex and the City" dizisini izliyordum ve orda Carrie karakteri cok iyi bir adamla tanismisti, ama sonradan alkolik oldugunu ögrenmisti. Ben tabii bekliyorumki bizim akraba gibi Carrie onun yaninda olacak, tedavisinde destekliyecek vs vs ama ne yapti? Terk etti onu ve hic kendini suclu bile hissetmedi. Ozamanlar agzim acik kalmisti resmen, demek akilli kadin elin adamini adam etmekle degil, kendini kurtarmakla mesgul olmaliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…