Bana O... Dediii

Hayır görüşmüyoruz o lafları bana mesajlaşırken söyledi yanımda değildi yanımda olsaydı tabiki daha sert bir tepki gösterebilirdim ama o an sadece şoka girdim telefonu kapattım aklıma bişey gelmedi şaşkınlık hayal kırıklığı üzüntü ve sinirden ....

birisi de sürekli ağlak ifade koyduğumu yazmış hiç anlam veremedim başıma böyle kötü bir olay gelmiş kahkaha atacak halim yok ya tabiki canım yandığı üzüldüğüm için ağlıycam ne kadar ağrıma gitti bilemezsiniz hiç suçu günahı olmayan bi insanın böyle bi lafı duyması çok acı :99:

Şu an ayrıyız zaten barıştım demedim yalvarıyo dedim ... yorumları okudum haklısınız ilerde neler olacağı çok net. ama ona ne desem yani bu lafın altında kalmak istemiyorum ne demeliyim canını yakmak için yardım edin arkadaşlar ablalarım

konu sahibi reyting almayı iyi biliyor. zira bu konu içeriği diğer konusuyla neredeyse aynı

diğer konumu bu olaydan önce açmıştım fikir almak için ama sonra bu olay oldu ne diiyeceğimi bilemedim yeni konu açtım farklı bişey bu ne reytingi acaba ne halde olduğumu bilemezsiniz ... lütfen ....

ben yazdım ağlak kelimesini, devamını da okusaydın keşke, bunu yaşamış biri ağlak olmak yerine kızgın olur yazmıştım kahkaha atmanı önermedim ama demek ki senin kişilik özelliğin de bu

ben yazdım ağlak kelimesini, devamını da okusaydın keşke, bunu yaşamış biri ağlak olmak yerine kızgın olur yazmıştım kahkaha atmanı önermedim ama demek ki senin kişilik özelliğin de bu

tabiki kızgınım ama çok duygusalaım çok ağırıma gitti çok ağladım he ona ağlayarak konuşmadım tabiki kızgın konuştum ama kendi kendime ağladım yani . ben tekirdağ da o istanbul da yanyana değiliz o yüzden bişey yapamadım pek ....

bence senin buraya konu açmana bile gerek yok.
selametle diceksin kapatıcaksın telefonu

şimdi o.. diyen daha sonra biz sevişmedik neden duş alıyorsun diye sorar

bence senin buraya konu açmana bile gerek yok.
selametle diceksin kapatıcaksın telefonu

şimdi o.. diyen daha sonra biz sevişmedik neden duş alıyorsun diye sorar

bi keresinde işten geldiğimde çok terlemiştim üstümü değişmeden duşa gireyim dedim o da ne bu acele falan gibi bi ima da bulunmuştu tabi ben saf anlamadım ne demek isteediğini şimdi daha iyi anlıyorum .... canını yakmak istiyorum ama onun beddua ediyorum dünden beri

ayrıldın mı bu kişiden?

zaten ayrıyız şu an diyorum ya yalvarıyo şu an sürekli aramalar şeyler . beni zorla arayana adam ürekli arıyo açmıyorum mesajlar atıyo falan en son o lafı dedikten bi kaç saat sonra konuştuk ağladı falan işte sonra ben kapadım tekrar telefonu daha da bişey yapmadım ....

dua et yapışıp kalmasın sana, takıntılı ve psikopat olur bu kişiler çok sararsa savcılığa başvur ama yok özür diliyo affedicem dersen lütfen bi daha konu açma sana söylenebilecek herşey söylendi

bu tipler böyledir çünkü
her gün aynı kakayı yapsalar bir gün sulu cıksa bu benden cıkmadı noldu nasıl oldu bunu içime kim koydu derler..
tipik paronayak kişilik..
bence kurtul..
yakma kendini
zira evlendikten sonra cok daha zor kurtulması
hee nerden biliyorsun dersen
ben zor kurtuldum çok çektim ordan biliyorum

Son düzenleme:
yok affetmek değil canını yakmak için ne yapabılırım diyorum , o kadar takıntılı olacağını sanmıyorm bi zaman sonra istemiyosan yol orda havasına girer ztn ...

anladım ayrıca benzetmelerinize de ayrı bittim :)
haklısı öyle adım atmaya korkar hale geliyosun artık bi süre sonra

Kendine beni örnek al.. Sana kıyamam bitanem pamuğum diyen adam zamanla sus lan, kes sesini, defol git, Allah senin bin belanı versin, ( tabi bu arada heresin içinde sanane lan, defol git demler yüze tlfn kapamalar ) demeler arttı Allah arttı.. Ve her seferinde sinilre söyledim oldu.. Ben kesin olarak bitirdim çünkü psikolojim öle bozuk ki şuan.. Dün gece barışmak istedi artık ben istemiyorum.. Aman taviz verme. Gözünü korkut iyice..

bizim de öyle oldu işte başlarda canım cicim zamanla aramamalar arayınca en ufak kavgada yüzüme kapatmalar kes sesini sus allahın belası falan benimde psikolojimi ççok etkiliyo anlıyorum bende seni ...
beni bitiren son damla bu olay oldu işte yok istemiyorum eksik olsunn

Son düzenleme:
sana mı dedi? sevgilisine mi? has.. oradan diyecektim ya neyse...
salla gitsin ya. kimki sana öyle konuluyor. önce saygı duymayı öğrenecek. ha yalanmı söyledin ne yaptın onuda bilmiyorum ama hiçbi şey söylenen şeyin bahanesi olamaz. tabi sende önce dürüst ol. erkek arkadaşına değil herkese karşı. kimseye yaranıcam diye, yada beni böyle bilmesinler diye yalan söyleyeyim deme. herkes seni beğenmek sevmek zıorunda dağil. asıl onlar snei her halinle seviyorlarsa gerçek dostluktur arkadaşlıktır. sevmiyorlarsada seni her halinle sevecek arkadaşlıklar kur.
alt kısım konuyla alakasız oldu galiba ama olsun belki birinin işine yarar abla nasihatı

:44: yalan söylemedim o beni yalan söylemekle suçladı . sadece derse gidiyodum ben ve haliyle derste mesaj atamıyodum o da bunun üstüne iftiralar attı onu aldattığmı başkasıyla beraber oldğmu o yüzden mesaj atmadğmı söyledi .....

Kadınlar olarak gerçekten çok safız yada saf ayağına yatıyoruz. Nasıl affetmeyi düşünebilirsiniz? çok pişman olmuşmuş ne demek pişman olmuş ya insan sevdiği birine böyle bi cümleyi nasıl yakıştırıpta söyleyebilir. Yapmayın Allah aşkına hemcinslerime bazen hatta genelde çok sinir oluyorum bu yüzden. Kimse vazgeçilmez değil bunu unutmayın bugün bunu diyen yarın ne der kim bilir. Yazık ya valla yazık.

affetmeyi düşünmüyorum sadece sürünsün canı yansın istiyorummm

yok canım sürekli en ufak şeyde kızar hakaret ederdi falan en son bunu da dedi iştee ne zaman bi yere gitsem sorun çıkarır laf sokar hakaret eder falan

Şu yorumunuz zaten karekterini anlatıyor hakaret etmek ne demek saygı herşeyden önce gelir bunun arkasıda gelir üzgünüm hayır böyle agır kelimelerde olmasa her kızdıgında hareket etmek ne kadar aşagılayıcı bir durum bir yerde canına tak eder insanın saygı saygı saygı evlilikte daha çok aranacak bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…