BANA YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ

fatifati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
1
-1
1
35
Bir sevgilim var fakat maddi olarak durumu kötü uuzun yıllar yurt dışında yaşamış orda ev almış birlikte yaşadığı kişiye evi bırakmış ve Türkiye'ye dönüp sıfırdan başlamış. Bir evi yok arabası yok sigortalı bir işte çalışıyor. Sıfırdan başladı ve iki yıldır birlikteyiz. Ama nasıl evlencez nasıl nişan düğün gözüm çok korkuyor. Yaşı da benden on yaş büyük. Bir kardeşi var ve kardeşi çok zengin biriyle evli evlerinde yok yok. Fakat ben sakın yanlış anlama yin kıskandım için değil ama evlerine 100 bin liradan fazla giriyor aylık kira gelirleri vs ne yapmalıyım herşey para değil seviorm ama bazen çok ben il tarafı da oluyor bu gözümü korkutuyor

Kendininkini kardeşiyle kıyaslamış. Onlara özenirsem demek istemiş. Ben düşünürdüm böyle biriyle. Çok içime sinmezdi.

Abisinin maddi durumu sizi hiç ilgilendirmez.
Bu yaşa kadar bir cacık yapmamış adamdan hayır gelmez.

Erkeklerin canları al paralarını alma. Bence yurtdışında ev alıp kadına bırakan adam hikayesi yalan bu yaşam kadar bir baltaya sap olamamış bu yalanı uydurmuş. Bu yastan sonrada beni senle besle demek oluyor son hali

Evini eski sevgilisine bıraktığını hiç sanmıyorum. Size yalan söylüyor. Yıllarca yurt dışında kalmış sıfır birikimle Türkiye gelip yeniden başlamak istemiş akıl alır gibi değil. Sizden 10 yaş büyük olduğuna göre epey büyük de olmalı. Bu yaşa kadar bile bir baltaya sap olmayan adamla evlenmeyi düşünmeniz bile yanlış. Belki günü kurtararak hayatını devam devam ettiren sorumsuz tembelin teki.

Suç işlemiştir ve sınır dışı edilmiştir. Evi de kendi almamıştır hatta belki öyle bir ev bile yok. Bir kadının evinde asalak gibi yaşamıştır. Türkiye'ye dönmemiş kaçmış uyanık olun biraz. Kardeşi de iyi yere dükkan açmış. O kira gelirleri, aylık yüz bin gelir falan kadının.

Yani diyor ki konu sahibi adamda para yok ev yok araba yok ama kardeşi baya zengin sanırım kız kardeşi. Zengin yaşıyorlar. Şu an rahatsız olmuyorum bana ne ama ileride onların durumunu gorup sorun eder miyim emin değilim. Adam parasız üstüne bir de bencil Yani cimrilik de var. Üç kuruşa tamah edip gorumcemin sefasını izlicem diyo napim diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…