- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi calikusuu1903
-
Sorun şu ki evlenen erkeklerin % 90 ı kılıbık diye anılmamak için 180 derece dönüyor, ailesine ispat için karısını eziyor. Aynı eve girmeden bilemezsiniz.Evet ben annemle ailemle konuşacağım gerekli sınırı çizeceğim dedi ben de ona güveniyorum açıkçası bugüne kadar söz verdiği her şeyi yaptı
Bende temmuzda evleniyorum ve bende aile apartmanında kalıcam ama bunu hiç sorun etmedim çünkü nişanlımın ailesi kafa yapısı olarak çok farklılar (genç demek istiyorum eğer doğru kelime buysa) sizin kayınvalideniz nasıl birisi anlaşabiliyormusunuz?Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Kayınvalidem genç dizi izler dışarı çıkar genç çevresi geniş ama bilemiyorum çevremde olumsuz tepki çok fazlaBende temmuzda evleniyorum ve bende aile apartmanında kalıcam ama bunu hiç sorun etmedim çünkü nişanlımın ailesi kafa yapısı olarak çok farklılar (genç demek istiyorum eğer doğru kelime buysa) sizin kayınvalideniz nasıl birisi anlaşabiliyormusunuz?
Çevrendeki olumsuz tepkiden ziyade ailedeki iletişiminize göre yorumlayın derim benim kayınvalidem benimle arkadaş gibi mesela hatta benden daha deli dolu aktif. Farklı şehirlerdeyiz nişanlımla bazen onların şehrine gittiğim zaman biz yalnız vakit geçirelim diye elinden geleni yapıyo gezmeye çıkın diyo yanımıza kimseyi göndermiyo ailemle vs gittiğimizde çok yardımcı oluyo o konulardaKayınvalidem genç dizi izler dışarı çıkar genç çevresi geniş ama bilemiyorum çevremde olumsuz tepki çok fazla
Aileniz ne diyor?Kayınvalidem genç dizi izler dışarı çıkar genç çevresi geniş ama bilemiyorum çevremde olumsuz tepki çok fazla
Yapan uzaktanda yapıyor yapacağını. Ama tabii yakın olunca daha bi yüz göz olur insan ama çalışıyorsun. Denemeden bilemezsin. İnşallah dediğiniz gibi iyi niyetli samimi insanlardır. İyi ki taşınmışım dersiniz.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Dene bi .. ilk basta koyasrsin sınırları çok yüz göz olmazsın.. inşallah yolunda gider herşey.. iş eşinde bitiyor o kuracak dengeyi sizin evinizin alt kat olduğu fikrini hem kendisine hem ailesine kabul ettirecek .. ozman herşey kolaylaşırMerhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Ben 3 yıllık evliyim, 1 yıl kirada oturduk, sonra şansımıza k.validemin alt katı satışa cıktı ve aldık. Ve iyiki burda oturuyorum her konuda yardımcı ve destek bana çokta mutluyum. Ama tabi bu kayinvalidenede bağlı benimki çok ıyidir hiç biseye karışmaz ve çok anlayışlıdır. Oyuzden hic bi sikinti yasamiyorum umarim sende yasamazsin.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Ben hayatimda benimki kadar melek yuzlu guzel kaynana gormemistim.yere basma tepeme bas diyordu.simdi her aksam esime fisekliyo esim saolsun yere basmiyo tepeme basiyor (cok konusuyor)Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
İnşallah ozamn da tutar dengeyi sağlarEvet ben konuşacağım dedi ben de ona güveniyorum bugüne kadar sözünü tuttu
Biz karışmayız kızım senin kararınAileniz ne diyor?
Onun hiç haberi yok sözlüm daha söylemediBaştan kabul ettikten sonra şimdi yan çizmenizde mis gibi bir kayınvalide sorunu oluşturur. Hakınızda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?