- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi calikusuu1903
-
hepimizin ki baslarda iyiydi annemiz gibiydi emin ol. cok az insan huyunu cikariyor hepsi iyi gosterip kendini sizi yonetmek istiyor. hizmet ettirmek istiyor ve ya yonlendirmek istiyor. on yargi olarak gormeyin bunu insallah sizin ki gercekten iyidir. bu sekilde yasamak size menfaat saglayacaksa sabredin memur zaten tayininiz cikar gidersiniz. ama mesafeyi kesinlikle koruyun. sirrinizi acmayin. her seyinizi, her fikrinizi her dusuncenizi paylasmayin. mahreminizi koruyun. evinizin anahtarini vermeyin cat kapi girilmesin. birlikte yiyip icelim az harcayin yatmaya gecin derlerse kabul etmeyin. evlililiginize sizin de artik bir aile oldugunuza saygi duydurun. geleninize gideninize mutfaga aldiginiza karistirmayin. esiniz de maasiyla onlara alisveris yapmaya fatura odemeye felan kalkmasin. caniniz istemedi mi cikmayin yanlarina kapinizi kapatin oturun. bunlar konu asil mesela mesafeyi korumak. icli disli yuz goz olmayin. her konuta sirayet ediyor. suyunu cikariyorlar sonra.Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Zor işMerhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Ya bu sert tepki ne annemden farkı yok derken kızı gibi bağrına bastı anlamında söylüyorum tanışıklığımız 3 gün de değil ayrıca o kadın benim eşim olacak insanı doğurmuş yuh artıkay ben çıldıracam
Annemden farkı yok demek ne demek.
Seni bu yaşa getirmek için ne emekler ne uğraşlar veren kadından nasıl farkı olmaz 3 gün önce tanıdığın kv den?
Git birlik oturda gör gününü
Bakalım kaç gün sonra buraya konu açarsın kv herşeyimize karışıyor, zırt pırt evime geliyor, kocam anne kuzusu ben napayım diye
Bende para biriktirip ev alırız diye düşünüp kabul ettim para birikti mi hayır pişman mıyım evet. En kısa zamanda çıkacağım burdan. Bende kv iyi deyip oturdum kadın bu hayatta görebileceğin en kötü kv çıktı yani. Evine gitmem bile yine de mutsuzum evimde diken üstündeyim. Bence kabul etmeyin vazgeçinMerhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Benim eşimde söyledi ve annesinin huyunu bilir. Ama kadın yinede durmuyor yani. Zor valla nadir iyi geçinen mutlaka bi sıkıntı oluyorEşiniz aradaki mesafeyi koruyabilicek mi. Tamam iyi yanı kiracı olmucaksınız ama sonrası var daha evliliğinizin ilk aylarından neler yaşıyacagınız az cok belli. Evlenmeden önce herkes canım cicim evlendikten sonra kahvaltıya gelin akşam yemegine gelin sen nıye gelmedin bugun diye birsürü laf olur. Bir arkadaşım aile bınasında kalıyor ama eşi evlenmeden ailesine gerekeni söledi 2 senedir bir sorunları yok kimse onlara karışmıyor mesela eşiniz böle birisimi
Evet. O yüzden hep oğlundan yana olacak sizden değil.Ya bu sert tepki ne annemden farkı yok derken kızı gibi bağrına bastı anlamında söylüyorum tanışıklığımız 3 gün de değil ayrıca o kadın benim eşim olacak insanı doğurmuş yuh artık
Yaw he heYa bu sert tepki ne annemden farkı yok derken kızı gibi bağrına bastı anlamında söylüyorum tanışıklığımız 3 gün de değil ayrıca o kadın benim eşim olacak insanı doğurmuş yuh artık
Valla nişanlıyken genelde kayınvalideler seviliyor.Bende çocugum olana kadar seviyordum şimdi ise nötrum.Başka başka huylarını görünce insan bileniyor.Her gun illa evıne ugramanız beklenıcek bunda kotu bır durum yok gercı bır kahve ıcmekten bırsey olmaz ama işte sureklı beraber yıyelım durumları vs olur dıye dusunuyorum.Dışarı cıksanız şuraya gıdıyoruz buraya gıdıyoruz deyıp hesap vermelerMerhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Sana katılıyorum benım annem çok sınırlıdır sınırlenınce laflar söyler fln kayınvalıdemle çok içli dışlılardı bıtısık dairelerde oturuyolardı cunku.Tabi annem suclu odlugu ıcın annemı uyarırdım kızardım fakat sımdıkı aklım olsa kızmazdım bıleSenden önceki örnekler de "annemden farkı yok" demişti, hepsi birer birer buraya konu açtı be güzelim. Yapma etme.
Katılıyorum mısafır olunca yardıma gıtme gereksınımınde hıssedıceksın cagırmasalar bıle beklerler bırde mısafr gelınce ılla gıdıceksın gozukucen hızmet edıcenBen kv ile iyi değilim ve asla istemem, sen iyiysen sana kalmış, bazı şeyleri göze Alman lazım, mesela burada yaşayanlar ortak yemek yeniyor, çaya çıkmayınca kızıyorlar deniyor, bir yere gidiyorsun soruluyor, ona bir misafir geliyor gözükmen gerek, çocuğunu yetiştirme şekline karışıyorlar, kapını açıyorlar her gün görüyorsun, falan uzar gider, temizliğine karışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?