- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi calikusuu1903
-
ben evli değilim ancak eğer böyle bir teklif gelecek olsaydı evleneceğim zaman en baştan hayır derdim çünkü mutlaka sorunlar çıkar keşke en baştan hayır deseymişsiniz ancak usturuplu bir dillle böyle birşey olmayacağını söyleyebilirsiniz sözlünüzün de ters bir tepki vereceğini sanmıyorum şimdiden mutluluklar dilerimMerhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Herkesde aynı olacak diye bir şey yok, eşiniz için denemeye değmez mi?Merhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Altlı ustlu oturanlar genelde cok sorun yasıyor kv problemi cok buyuk bir problem sınır kırızlerı gecıren arkadasım oldu aslında Basta hepsi ıyı oluyor ama bizim toplumumuzda kadınlar ogullarına asık paylasmaj istemiyorlar 30 yasındayım cevrende sadece bir kısı var kv sıyle sorun yasamayanMerhaba arkadaşlar ben Ağustosta evleneceğim.Sözlüm polis ben ise atanmayı bekleyen sınava çalışan bir öğretmen adayıyım.Sorunum şu ki eşimin ailesinin bir aile apartmanı var alt katta oturmayı teklif etti.Ailesi kayınvalidemi seviyorum beni çok seviyor annemden farkı yok ama burada yazılanları okudukça kötü oluyorum ,planlamayı yaptık orada kalırsak para biriktirip daha rahat geçineceğiz ,ne yapacağımı bilmiyorum bana sordu ben de ilk kabul ettim ama şimdi de sözümden dönemiyorum çünkü çok zor şartlar altında kalıyor çok yoruluyor ona kıyamıyorumama bir yandan da iyiyken kötü olmak istemiyorum siz deneyimlerinizi bir anlatır mısınız?
Şimdi eşimin ailesine sorsan biz ne ettık kı der. ...çünkü iyi insanlar ...kıme göre neye göre..Tamam siz daha çok annecisiniz aman işim şişti arkadaşlariyi yanlarını görmek iyi olurdu ama ne nişanlımın ana kuzuluğu kaldı ne de benim sorumsuzluğum..gerçek annem beni kayınvalideme emanet ediyor ben simdi napayım..ama şunu iyi anladım bir daha konuşmam lazım..herkes cekmiş bu konuda benim insallah imtihanım olmaz
Ne alakaKonudan bağımsız olarak ben de polis-öğretmen evliliğini olumsuz görüyorum yani diğer konudan çok bu konuda sorun yaşayacağınızı düşünüyorum
Konu açarım kına yakarsın sen de tövbeEşim ailesiyle muhattap değil benle ailecek özel ilgileniyorlar ..eşin işe gidecek ki polis dıyorsun ..kac saat calışacak ..yorgun olacak..evde kım duracak..sen ..ellerınde sen varsın..evırıp cevırecekler..neyse hayırlısı ıle evlenın..ılk konunuzu acarsınız..ve emin ol eften püften meseleler olacak..
Eşim kendi babasına bile ayar vermiş bir insan iki sene Hakkari’de tek başına yaşamış hani ailesine o kadar da bağımlı değil bakalım hayırlısı olsun2 yıl aile apartmanında yaşadım. Kayınvalidemler , görümcemler... ben çalıştığım için ve en başından beri mesafeli durduğum için birlikte yemek vs yemiyorduk. En büyük sorunlarımız; tartışmaların duyulması, özel günlerde yalnız olamama, market dönüşü ya da bir şey aldığınızda irdelenmesi, faturalar hakkında yorum yapılması, kazara koltukta uyusan annesine kaçan koca, ailen geldiğinde onları da çağırmak zorunda kalmak vs. Bunlar en basit yaşanan günlük sorunlar. Fragman böyle filmi sen düşünşuan farklı bi yerde oturuyoruz. Lütfen iyiyken kötü olmayın ve başka yerde oturun. Ailesi ile altlı üstlü oturan erkek büyümüyor ve ayrı bir evi olduğunu maalesef idrak edemiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ramazan ramazan ban yemeyeyım kım isterse o yaksınKonu açarım kına yakarsın sen de tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?