- 24 Eylül 2013
- 9.890
- 32.422
- 748
- Konu Sahibi calikusuu1903
-
Bunların hiçbiri olmadan yaşayan polis eşi arkadaşlarım var. Garaj olmasın evin önüne koyun. Site olunca korunaklı olmuyor ki. Bir şey olacaksa orda da olur.Polis maaşı 6 bin oturacağımız yer siteli olmasın lazım cünkü gece görevine gidiyor ayrıca işine de yakın olması lazım arabası var arabasına garaj lazım vs...
Keşke baştan yok deseydin ya... ne bileyim bizde ev tutucamız zaman başka şehir istiyorduk sonra vazgeçmiştik ama eşim aynı yerde olsun mu dediğinde yok biraz uzak olsun en azından mahallelerimiz farklı olsun özelimiz kalmaz demiştim.Bilmeden kendimi ateşe atmışım sorun şu ki kendi annem bile desteklemiyor kayınvalide altına git diyor ben simdi hayır desem sorun cıkarsam ben kötü olcam of of
Doğru ama araba pahalı öyle koyulmuyor her yere .Ayrıca güvenlikli istiyoruz nişanlım bu konuda çok hassas gece göreve giderken aklı bende olmaması lazım biz her şekilde yaşarız ama para biriktirmemiz de lazım biz gezmeyi çok seviyoruz nişanlım da öyle...Galiba bir de ev varken kiraya neden gideyim mantığında bir kez daha konusucam bakalımBunların hiçbiri olmadan yaşayan polis eşi arkadaşlarım var. Garaj olmasın evin önüne koyun. Site olunca korunaklı olmuyor ki. Bir şey olacaksa orda da olur.
Güvenli bir semtte oturursanız, siteye gerek kalmaz. Arabası varsa işe çok yakın olmasına da gerek yok. Bizim arabamız kapının önünde duruyor kaç senedir, araba olunca garaj şartı mı geliyor?Polis maaşı 6 bin oturacağımız yer siteli olmasın lazım cünkü gece görevine gidiyor ayrıca işine de yakın olması lazım arabası var arabasına garaj lazım vs...
İlk tamam dedim sonra vazgeçtim o da tamam dedi sonra annem kayınvalidemle konuşmuş ikisi de anlaşmış sonra kayınvalidem bana sordu ben de hayır diyemedim cünkü eşime seninle ahırda bile yasarım demiştim öyle kaldı zaten nişanlım kardeşiyle altta kalıyor ailesiyle yaşamıyor o da bana annem bize bile gelmiyor yasakları başta konuştuk onunla da konusucam dedi merak etme ben de güvenmeyi seçtim hayırlısıKeşke baştan yok deseydin ya... ne bileyim bizde ev tutucamız zaman başka şehir istiyorduk sonra vazgeçmiştik ama eşim aynı yerde olsun mu dediğinde yok biraz uzak olsun en azından mahallelerimiz farklı olsun özelimiz kalmaz demiştim.
Ama sendeki problem şu ki; arkadaşımın eşi neden burda ev varken kira ödeyeyim ki demişti seninki de öyle düşünüyordur. Benim de kv. evi üstünde kendilere ait ev olsaydı belki bende tamam demek zorunda kalırdım o zaman.
Benim değil nişanlımın standartı böyleGüvenli bir semtte oturursanız, siteye gerek kalmaz. Arabası varsa işe çok yakın olmasına da gerek yok. Bizim arabamız kapının önünde duruyor kaç senedir, araba olunca garaj şartı mı geliyor?
Siz kv ile sorun yaşamaktansa standardınızı düşürüp eşinizle mutlu mu olsanız?
Ben sizin yerinizde olsaydım aile apartmanına gitmezdim.
Lojmana doğru alalım sizi o zaman tam olarak tüm isteklerini karşılıyorDoğru ama araba pahalı öyle koyulmuyor her yere .Ayrıca güvenlikli istiyoruz nişanlım bu konuda çok hassas gece göreve giderken aklı bende olmaması lazım biz her şekilde yaşarız ama para biriktirmemiz de lazım biz gezmeyi çok seviyoruz nişanlım da öyle...Galiba bir de ev varken kiraya neden gideyim mantığında bir kez daha konusucam bakalım
Hayırlısı olsun üzülme zamana bırak ❤İlk tamam dedim sonra vazgeçtim o da tamam dedi sonra annem kayınvalidemle konuşmuş ikisi de anlaşmış sonra kayınvalidem bana sordu ben de hayır diyemedim cünkü eşime seninle ahırda bile yasarım demiştim öyle kaldı zaten nişanlım kardeşiyle altta kalıyor ailesiyle yaşamıyor o da bana annem bize bile gelmiyor yasakları başta konuştuk onunla da konusucam dedi merak etme ben de güvenmeyi seçtim hayırlısı
Ailesinin geliri ordan gelmese..Ama söyledikleriniz için teşekkürler cesaretimi toplayıp tekrardan konusacağımLojmana doğru alalım sizi o zaman tam olarak tüm isteklerini karşılıyor
Boş eve de koy kiracıyı
Kız lojmanlar eskidir küçüktür herşeyi dert sende ne ettin bacılıkLojmana doğru alalım sizi o zaman tam olarak tüm isteklerini karşılıyor
Boş eve de koy kiracıyı
Sanırım ev kirasını olabildiğince yüksek tutup biz o kirayı karşılayamayız, hem karşılarsak zora düşeriz, birikimimiz olmaz ayağı yapıyor. Bu durumda senin pek söz hakkın yok gibi zaten.Benim değil nişanlımın standartı böyle
Lojmanlara laf ettirmem reis silopide kaldığım lojmanın benzerini kırklarelinde bulamadim vallaKız lojmanlar eskidir küçüktür herşeyi dert sende ne ettin bacılıkşimdiki evi en azından zevkine göre yaptırırlar
O para birikmiyor. Şöyle düşünün aile apartmanı olunca evet kira vermeyeceksiniz ama bu sefer belkş annesi para isteyecek babası isteyecek ve emin olun o para birikmeyecek. Gezmek isteyeceksiniz Nereye diyecekler. Biz de gelelim diyecekler belki. Kv kp neden gelin ve oğlu dibinde otursun ister? Devamlı burnunu sokmak için. Ayrıca ayrı yemek ayrı kahvaltıyı unutun. Akşam gelin çay içelim diye devamlı çağırırlar. Onun ailesi ile dip dibe yaşayana kadar kendi ailenizle yaşayın bir sene daha. Onlara misafir gelince sizi yanlarına yardıma bekleyecekler. KPSS ye hiç çalışamazsınız. Yerinizde olsam atanınca evlenelim korona var derim. Atanınca zaten kurtulursunuz ama atanmadan bıçu işi kabul etmeyin. İnanın böyle de her şeye sinir ola ola ders çalışamazsınız. Şu hayatta yaptğım en doğru şey atanmak oldu. Paramı harcıyorum bağımsızım. Öyle düşünün. Kvler evlenene kadar melek olur, evlendikten sonra yeni sürüm gelir onlara. Hop çirkeflik, acındırma, burnunu sokma güncellemeleri yüklenir. Sonra o çok sevdiğiniz nişanlınız size kapı kolundan farksız gelmeye başlar. Çünkü kapı kolu sizi nasıl savunmuyorsa onlar da savunmuyor merak etmeyin. Erkek için 63627282 kez de olsa annesi haklıdır. Başınızı yakmayınDoğru ama araba pahalı öyle koyulmuyor her yere .Ayrıca güvenlikli istiyoruz nişanlım bu konuda çok hassas gece göreve giderken aklı bende olmaması lazım biz her şekilde yaşarız ama para biriktirmemiz de lazım biz gezmeyi çok seviyoruz nişanlım da öyle...Galiba bir de ev varken kiraya neden gideyim mantığında bir kez daha konusucam bakalım
Adam babamın evi dururken lojmana gidecem haaa demez miLojmanlara laf ettirmem reis silopide kaldığım lojmanın benzerini kırklarelinde bulamadim valla
Malum batıda da lojmana gitmek istemedim tekrar doğu olduğu için...
Hoş bulsam da 1500-2000 tl kira istiyor...
Ona mı yeteyim krediye mi çocuğa mi yeni gelene mi..
Konu sahibimin Eşinin puanı yeterliyse yazılsın lojmana valla devir harbi harbi sıkıntı devri
Bölümümde atanmak zor en az 3 sene belki yüksek puan alsam bile o zamana kadar da sevdiğini beklemek istemiyorum cünkü her an kıymetli benim için söyledikleriniz de haklısınız ama nişanlımı iyi tanıyorum bu kadar da olmaz umarım ama dediklerinizi dikkate alacağım teşekkürler bana dua edinO para birikmiyor. Şöyle düşünün aile apartmanı olunca evet kira vermeyeceksiniz ama bu sefer belkş annesi para isteyecek babası isteyecek ve emin olun o para birikmeyecek. Gezmek isteyeceksiniz Nereye diyecekler. Biz de gelelim diyecekler belki. Kv kp neden gelin ve oğlu dibinde otursun ister? Devamlı burnunu sokmak için. Ayrıca ayrı yemek ayrı kahvaltıyı unutun. Akşam gelin çay içelim diye devamlı çağırırlar. Onun ailesi ile dip dibe yaşayana kadar kendi ailenizle yaşayın bir sene daha. Onlara misafir gelince sizi yanlarına yardıma bekleyecekler. KPSS ye hiç çalışamazsınız. Yerinizde olsam atanınca evlenelim korona var derim. Atanınca zaten kurtulursunuz ama atanmadan bıçu işi kabul etmeyin. İnanın böyle de her şeye sinir ola ola ders çalışamazsınız. Şu hayatta yaptğım en doğru şey atanmak oldu. Paramı harcıyorum bağımsızım. Öyle düşünün. Kvler evlenene kadar melek olur, evlendikten sonra yeni sürüm gelir onlara. Hop çirkeflik, acındırma, burnunu sokma güncellemeleri yüklenir. Sonra o çok sevdiğiniz nişanlınız size kapı kolundan farksız gelmeye başlar. Çünkü kapı kolu sizi nasıl savunmuyorsa onlar da savunmuyor merak etmeyin. Erkek için 63627282 kez de olsa annesi haklıdır. Başınızı yakmayın
Konu sahibinin yerinde olaydım o zaman asrın cevabını verirdim...Adam babamın evi dururken lojmana gidecem haaa demez mi
Zaten işten yorgun gelince dizlerinde uyutuyormuş koskoca adamıKonu sahibinin yerinde olaydım o zaman asrın cevabını verirdim...
"Ananın yanında uyumak varken ne diye yanimda uyuyacan"
Diye..
Işte sirrret gelinlik tam bu noktada başlıyor
Ha senin kaynana yeni bırakmış çocuğu emzikten...Zaten işten yorgun gelince dizlerinde uyutuyormuş koskoca adamıiki sene önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?