Bana yardım edin eşimle çıkmazdayız

Her şeyi göre göre evlenmişsin aslında. İyi düşün zararın neresinden dönersen kardır

Ne güzel arkanda Duran bir ailen var ciddi bi Rest cek olmazsa gercekden bitir

Şimdi ayrılmak çok zor geliyor yapamazmışım gibi geliyor. Sonra hayatım nasıl olacak diye düşünüyorum
asla böyle düşünmemelisin.
ben ilk evliliğimi 24 yaşımda yaptım 5 yıllık bir ilişkinin sonunda evlenmiştik. 4-5 ay sonra iş sorunları çıktı patron olma hevesi vardı krediler çekip cafe devraldık. yürümedi borçlar ödenemedi. defalarca babamdan borç aldık. cafe iflas etti. ben bi iş buldum çalıştım o aylarca evde iş seçti. borçlar için dedemden bile borç aldık hiç yüzü düşmedi. bu anlattıklarım 2,5 yıl yaşandı. kendime güvenimi öyle yok etmişti ki bende senin gibi düşünürdüm. sonrasında bir hayatım olamaz gibi gelirdi.
ama bir gün tak etti. boşanma kararı aldım ve 27 yaşımda boşandım.

bir süre sonra pek güzel aşık oldum öyle güzel hislerdi ki gerçekliğine inanamadım.
2 yıl önce tekrar evlendim. her şey hala çok güzel. sorumluluk sahibi biriyle hayat paylaşmak en güzeli.
mutlu edersem şımarır diye düşen adamı bırakıp, mutluluğumla mutlu olan biriyle birlikteyim şimdi

sana boşan falan diyemem. haddim değil. ama iyi ihtimaller her zaman var. umudunu kaybetmemelisin.

Son düzenleme:
Sizin eşiniz naptı o işsizlik sürecinde

Sizin eşiniz naptı o işsizlik süreci

Sizin eşiniz naptı o işsizlik süreci
soru banaysa,
oyun bağımlısıydı tüüüüüm gün evde oyun oynardı. iş bulur ama beğenmezdi. şirket arabası yokmuş o yokmuş bu yokmuş. ev kredimiz vardı. nasıl ödenecek diye kavga ederdik. babandan alırız derdi. sorumsuz ve ötesi bir insandı. artık onu sırtımda taşımaktan çok yorulmuştum.

Siz eş olmayı geçip rehabilitasyon merkezi haline gelmişsiniz en ufak siteminizde suçlanıyorsunuz çünkü almadan vermeye alıştırmışsınız.

Ailenizin desteği çok güzel, degerlendirin bence, en azından bir süre ailenizin yanında kalın bakalım sevgisi gerçekse doğruyu görür ve onarmaya çalışır, degilse de su akar yolunu bulur.

Görmek istememişsin maalesef ...

Annen yüzde yüz haklı.Neyden korkup çekiniyorsun bu evliliğin sana hiç bi artısı olmamış olmaz da.Kesinlikle hamile kalmamalısın.Diyelim ki kaldın çalışmak istememe lüksün bile olmayacak senin bi ömür.Yol yakından anne sözü dinle dön derim

Bu yaz Allah izin verirse kızım nişanlanacak artık bu tarz konuları kız annesi vasfiyla okuyorum
Empati yapıyorum Allah başa vermesin
Ben onları büyüteceğim diye ağzımda diş kalmadı hepsi kaplama
Yani demek istediğim o ki biz sizi kolay büyütmüyoruz ömrümüzden ömür gidiyor
Ve siz bizim için çok değerlisiniz
Lütfen mutsuz olduğunuz yerde durmayın
Bakın balık baştan kokar
Böyle baslamis bir evlilik sizce nereye gider size ne verir ? Ne demek 2 ay çalışmamak ?
Ölçün bicin tartın ama aklın yolu bir zararın neresinden dönersek iyidir lütfen çekmeyin

İnsan işsiz de olabilir dünyanın binbir türlü hali var ama bu adam farklı resmen iş bulmaktan kaçıyor bulunca da çalışmıyor. Erkeğin en çekilmezi böylesidir bana sorarsan. Eğer ayrılmak istemiyorsanız şans tanımak istiyorsanız rest çekmek zorundasınız. Ayrılmak istiyorım diyerek Ailenizin yanına gdin. Kesinlikle kararlı durun. Eğer devam ettirmeye değer biriyse işe girsin, kendini kanıtlasın, içinizde kalan şeleri yapsın(dış çekim vs) o zaman düşünürsünüz devam ettirmeyi ama şimdi değil bu şekilde sadece sizi sömütüyor sömüremeyeceğini anlayınca da ailenize öfke kusuyor.

Bir erkek işi yoksa evlenmemeli.
Sen ne yaparsan yap bu adama yaranamazsın. İşi yokken böyle, demekki işe girse kaprisinden geçilmeyecek.
Bak maşallah annende arkanda daha neyi bekliyorsun?
Kimseye ayrıl diyemem ama bu adamla senin sonun pek iç açıcı değil be canım.

Bir yıllık evliyim demişsiniz,sonrasında evliliğin ilk yıllarında devam etmişsiniz.Tam olarak hangisi doğru?Eğer bir yıllık evliyseniz terapi filan deneyinBir yıllık evliyseniz herşey borç harçla yapılmış bu durumda çalışmaması normal değil

Böyle bir evlilikte çocuğunuz olduğu zaman, problemleriniz daha da artar. Ailenizin arkanızda durmasi, size sahip çıkması ne güzel. Ailesi sahip çıkmadığı için kötü evliliklerini mecburen sürdüren ne kadar hemcinsimiz var. Kavga her evlilikte olur. Esin ailesiyle problemler de olur. Bunlar az çok tolere edilebilir şeyler. Ama sorumsuz bir eşle hayat devam etmez. Cocuk olduktan sonra yükümlülüklerinin ekstra articak, o yükümlülüklerin altında ezilirsiniz. Üç beş gün ağlamak, bir ömür aglamaktan iyidir derim ben.

Sizin eşiniz naptı o işsizlik sürecinde
valla ne yapsın, yedi içti yattı, bir iki iş görüşmesine gitti,o dönemler gerçekten çok zor geçti, ben çalışmasam aç kalırdık yani. sonra bi dükkana girdi , beni çok şaşırttı, kendi işi gibi sahiplendi, çok emek verdı, sonra oraya ortak oldu, sonra hepsini devraldı.
inşallah size de nasip eder, inşallah sizin de şansınız döner.

İşsizlik erkeklerde böyle ilgisizliğe yol açıyor. Seveceği bir işi nasış bulabilir acaba.Mesela belirli bir mesleğe sahip ve o alanda mı iş bulmak istiyor. Yoksa işte en ufak ona zor gelen bir şey olduğunda bırakan biri mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…