Bana yardım edin lütfen

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Ben nişanlıma bir yalan söyledim aslında iliskimizi etkileyen bir yalan değildi sadece doğrusunu söylemek için 9-10 aylık bir gecikmem var. Nişanlım da eğer bi kaç ay öncesinde söylemiş olsan umursamazdim bile zaten önemli bi mevzu değil ama bu kadar zaman neden sakladın diyor haklı olarak. 3-4 gün hiç konuşmadık sonra uzun bi konuşma yaptık herseyi unutuyorum sana bir şans daha veriyorum ama hemen duzelmemi bekleme dedi bende tamam dedim ama içimden bişeyler yapmak geliyor böyle süpriz tarzda aklıma bişey gelmedi yardımlarınızı bekliyorum hanımlar. Kısa kesmek için yüzeysel yazdım yalan söylediğim konu önemsiz bir mevzu biz nişanlımla tanisali daha 1 sene bile olmadı ilk tanisdigimizda guvenmedigim için doğru olarak anlatmadigim bi mevzu oldu zaman geçtikçe söylemek istedim ama nasıl tepki verir bilemedim zaten ayrı sehirlerdeyiz en sonunda dayanamadım ve söyledim. Söylediğim yalana değilde bu kadar uzun süre sonra söylememe kızdı

Son düzenleme:
Çok yüzeysel bir konu
Pek birşey anlamadım açıkçası
Güven sarsıldıysa ne hediye alsan boş kısacası..

Çok yüzeysel bir konu
Pek birşey anlamadım açıkçası
Güven sarsıldıysa ne hediye alsan boş kısacası..

Güven sarsilcak bi mevzu değil aslında. Şu an aramızda limoni onun için hediye arayışındayım diyelim biz ona hediye değilde el emeği gerektiren sürpriz pesindeyim

Bence şimdi bu konunun üzerine bir hediye/süpriz olayına girerseniz, yaptığınız hatanın altını çizmek olur. Sen haklıydın, ben haksız bu da kendimi affettirme rüşveti der gibi... Ben şahsen hiç bişey olmamış gibi devam eder, öyle unutturmaya çalışırdım.

Tabii ki siz nişanlınızı daha iyi tanırsınız. Tepkisini daha iyi bilirsiniz. Yumuşayacak diyorsanız, içinizden geldiği gibi davranın.

.

Yumuşadı zaten derdim affettirmek değil saçma bi olay olduğu için affetti bile ama kötü günler yaşadık ben onları unutturmak istiyorum

canım yaptığın hatanın farkındasın telafi etmek istiyosun senide anlıyorum ama bence konun üstüne daha fazla düşme çünkü istemediğin şeyler olabilir ona hatanın farkında oldugunu hissettir ve ona göre davran bundan sonra... emin ol zamanla düzelir aranız yalan dolan saklama işlerinede fazla girme nede olsa hiç bişey gizli kalmaz . o senin eşin olacak herşeyi bilmesi hakkı.

Biliyorum farkındayım aramız düzeldi zaten ama bana ceza olsun diye 3-4 gün ikimizde çok üzüldük o yüzden ortam yumusasin diye bişeyler yapmak istiyorum. Tabiki herseyi bilmek hakkı ama ilk tanisdigimizda guvenmedigim için anlatmadim sonradan da kızar diye söylemedim hep erteledim yanlış yaptım

eğer mevzu olan güvense size bir daha asla güvenmeyecek bunu unutmayın ..... daha ilk tanıştığınızda anlatmadıysanız eski sevgili muhabbeti diye düşündüm ben ama umarım toparlanırsınız ki ben sanmıyorum

Güven sarsilacak bir mevzu değil eski sevgili muhabbeti hiç değil o konularda herseyi bilir içim rahat. Saçma sapan okuldaki bi dersi geçtim diyip geçmemiş olmamla alakali bi olay. Güven duygusu zedelenmedi çünkü kendisi dedi zaten utanmissindir soyleyememissindir sorun değil diye ama yine de üzüldük bu süre zarfında doğru dürüst kavga eden bir çift değiliz. O kötü günleri atlatmak adına güzel bi sürpriz yapmak istedim ama ne olacağını bulamadım hepsi bu

canım keşke baştan söyleseydin ama olanla ölene çare yok maalesef.çok ağır bi yalan deilmiş...mesela ona kendi ellerinle yemekler yapıp eve davet edebilirsin

valla aynı şeyi bende yaşadım canım nişanlıyken eşime yalan söyledim uzun zaman sonra doğru olan konu bişekilde gün yüzüne çıktı kıvıramadımda eşimde durumu sakladığma kızmıştı dahada tövbe bişey saklamadım ki saklayamıyorum zaten mesela onun kızacağı bişey yaptıysam saçmasapan cümlelermi kuruyorum yoksa hal hareketlerimmi değişiyo bilmiyorum söylediğim yalana ikna olmuyo anlat bakiyim doğrusun sende yine bi iş var diyo canım kocam benim yaa uyuyo gidim öpim bari içimden geldi

Madem ortam yumuşasın istiyorsun ,yaşadığınız yerde hava güzelse sevdiği yemeklerden yapıp pikniğe gidin,o olmadı lunaparka gidin,eğlencenin içinde ortam yumuşar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimkide başta kızdı 3-4 gün konuşmadı şimdi hersey çok güzel Rabbim nazarlardan korusun ama o kötü günleri hem ben unutmak hemde unutturmak istiyorum. Bi daha yalan mı bişey gizlemek mi tövbe

Işte o kötü bi ayrıntı farklı sehirlerdeyiz kpss ye kadar da yüzyüze gorusemicez o garibim evimizi hazırlıyor ben ders çalışıyorum

Işte o kötü bi ayrıntı farklı sehirlerdeyiz kpss ye kadar da yüzyüze gorusemicez o garibim evimizi hazırlıyor ben ders çalışıyorum

Ayy kötü olmuş gerçekten o zaman kendi emeğin olan bişiler yapabilirsin. Mesela mendil işle biliyorsan eski zaman aşkları gibi.

CANIM EĞER BECEREBİLİRSEN DİLEK KURABİYESİ YAP İÇİNE GÜZEL NOTLAR YAZ ÇOK HOŞ OLUYOR. BECEREBİLİRSEN DİYORUM YANLIŞ ANLAMA KURABİYEYİ YAPMAK BİRAZ SIKINTILI :)) BEN BİR SÜRÜ MALZEME ZİYAN ETMİŞTİM :/

BİR DE ÇOCUKCA GELECEK BELKİ AMA ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ BEN DE ARKADAŞIMDAN DUYMUŞTUM BUNU, HANİ İÇİNDE TOZ OLAN KAPSÜL HAPLAR OLUYOR YA KAPSÜLÜ AÇIP İÇİNİ BOŞALTIYORSUN SONRA HER KAPSÜLE İÇİNE SIĞACAK KADAR KAĞITLAR KESİP NOTMLARI YAZIP KAPSÜLLERİN İÇİNE KOYUYORSUN. HAPIN KUTUSUNU DA SÜSLEYİP DİLEDİĞİN GİBİ BİR AŞK HAPI SÜSÜNE BÜRÜYORSUN :)) O DA DEĞİŞİK VE EĞLENCELİ GELDİ BANA.

DAHA MANEVİ VE ANLAMLI OLARAK DA ONA ONUNLA GEÇİRDİĞİN EN GÜZEL, EN UNUTULMAZ, EN DUYGUSAL, EN KOMİK, İLK GÜNÜNÜZ, İLK SİNEMAYA GİDİŞİNİZ VB GİBİ YANİ HER ŞEYİN İLKİ VE EN ÖNEMLİLERİNİ YAZDIĞIN BİR ANI DEFTERİ OLUŞTURABİLİRSİN. SAYFA ARALARINA DA RESİNLERİNİZİ YAPIŞTIRIRSIN BENCE GAYET HOŞ OLUR.

BUNU FİLM ŞERİDİ İLE DE YAPABİLİRSİN AMA O BİRAZ DAHA ZAHMETLİ OLUR. AMA YİNE DE SEN BİLİRSİN.

AKLIMA GELENLER BUNLAR SABAHIN BU SAATİNDE:))

bu arada söylediğin yalan öyle büyütülecek bir şey değilmiş. o kadar sorun edeceğini hatta ettiğini sanmıyorum. sadece kzımış geçmiştir. bundan sonrasında dürüst olman için burnun sürtünsün istemiştir bence o kadar:)

mutluluklar

Ayy kötü olmuş gerçekten o zaman kendi emeğin olan bişiler yapabilirsin. Mesela mendil işle biliyorsan eski zaman aşkları gibi.

Teşekkür ederim daha yeni havluya adımızı isledim :)

Kapsül çok eğlenceli göründü güzel fikir çok teşekkür ederim :) bi daha asla ondan bişey gizlemem yeterince ders oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…