Bana yardım edin lütfen

Hiçbirşey yapma,akışına bırak.Üstüne düştükçe daha suçlu duruma düşersin.

Allah aşkına konu bu mu? 3-4 gün konuşmadı diye asıl o senin gönlünü alsın.Ne çocukça bir hareket.Canı küsmek istemiş küsmüş.Mahcup olmuşsundur çekinmişsindir,o an öyle icap etmiştir gizlemişsindir.hAYATTA DAHA BÜYÜK ŞEYLER VAR,UFAK TEFEK ŞEYLER SORUN OLUP KÜSME DERECESİNE GELMEMELİ

ben hata olayını açmıcam valla anlatmamışsın zaten sürprize fikir vermek istedim malum yaz, razamandan önceki son hafta sonu imkanın varsa deniz kenarı bir tatil yoksa da güzel bir piknik sepetiyle mangala falan gidip güzel bir gün geçirin derim. maddi bişey alma ikiniz bişeyler yapın.

edit yapayım anlatmışsın ve cidden mevzu değil, hata yaptığın affetirmek için değil de kötü günleri unutturmak için yap bunu. bence güzel bir gün her şeyi çözer. herkese lazım :)

Son düzenleme:

Yahu böyle bir sebepten küsülür mü hiç koskoca yetişkin insanlarsınız siz :44: o an öyle gerekmiştir ondan onu söylemişsindir 3-4 gün konuşmamak ne demek bence biraz abartmış nişanlın neyse olan olmuş artık :26: Senin yerinde olsam hiç bir şey almazdım şu zaman da suçsuzken durduk yere suçlu konumuna sokmuşsun kendini

Haklısınız aslında ama onun gözünde bunu bile soylemediysen ben senin için ne ifade ediyorum. Sen yuva kuracagin adama güvenmiyor musun da sakliyosun tarzında bi düşünce oluştu. Sonradan o konuşmadığı günler için kalbimi aldı. Benim amacım affettirmek değil yaşadığımız kötü zamanları unutalim diye bi uğraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…