Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yaşında bu kadar şeyi yaşamayı haketmiyorsun bırak sana bunu yaşatan da ne hali varsa görsün.Yazık etme gençliğine
akraba evlılıgı her açıdan kötü
boşancaksınız ve sen onu ıster ıstemez görmek zorundasın.
adamın çabası yok kı sen neyın peşindesın? amacın nedir yani? senı sallamıyor ve aldatıyor ama sen hala peşinde dolanıyor
azcık kendıne gel
aklını başına al ve o istemese bıle sen boşanOnunla birlikte amcamdan da oldum istesem bbile artık eskisi gibi olmayız.
Sağol
aklını başına al ve o istemese bıle sen boşan
bu şekilde hayat gıtmez. kendıne yaparsın. bak bır gün cinleri tepesıne cıkar ve sana bişi yapar kendınde olmadan olan annene olur.
ileride kurtulduguna öyle sevıneceksın kı...Yeterince zarar verdi bana yeterince şey aldı benden
Farklı bi bakış açısı[/QUOTE]["Elysionight, post: 41499417, member: 630270"]Facebookta yazıştığı kızlara acıdım ben sadece keske bosanmasaydiniz elaleme sarmazdı bari tam bela
Bu günler geçsin.ileride kurtulduguna öyle sevıneceksın kı...
Farklı bi bakış açısı
Bu iliskinin pesinden kosan sadece sizsiniz gormuyor musunuz? Adam hem suclu hem de sizi istemiyor, hala neyin israri bu?
Ee yani coğu kisinin parsel parsel kacacaği bela bir adama asığim diye dolaşiyorsun
Kızlarla konusuyor diye canın yaniyor sanki her kizin hayali madde bagımlısı koca kim ne yapsin oyle adamı ya ?
Ama senin isine yarayacakmış belliki bu kadar istiyorsun oyuzden keske tencere kapak takılsnizda millete zarari olmasa :))
Cunku sana pek üzülemiyorum
Guzel fikir
Benim de hayalim değildi böyle biriyle evlenmek. Veya ben bile bile lades demedim. AA madde bağımlısı imiş diyip bitirmedim diye mi bu sözler ?
Lütfen biraz sakin yorum yapın konusahibine, yazık yani zaten üzülmüş kadın, ben böyle seven insanlara çok üzülüyorum
evet eşi doğru biri çıkmamış ama bu onu sevmekten hemen vazgeçeceği anlamına gelmiyor. evet hayatından çıkarmış, ama kalbinden de hemen çıkaramaz ya. ben sevmene yorum yapamıyorum Sadem, ama aileni ve gelecek hayatını düşünüp eşinden uzak durmalısın, sana da yazık.
her şey zamanla geçiyor sen de biliyorsun, önemli olan unutmayı istemek. nasıl ki eşin istese bağımlılığından kurtulabilirdi, sen de istersen unutup yepyeni bir hayata başlayabilirsin, öyle düşün irade meselesi.Ailemi düşünüyorum kendimi de düşünüyorum. Unutmam lazım onu da biliyorum. Zamanla geçer diyorlar onu bilmiyorum ama inşallah öyleoolur.
her şey zamanla geçiyor sen de biliyorsun, önemli olan unutmayı istemek. nasıl ki eşin istese bağımlılığından kurtulabilirdi, sen de istersen unutup yepyeni bir hayata başlayabilirsin, öyle düşün irade meselesi.
Elinden geleni yapmışsın.O kendine değer vermedikten sonra sen ne yapabilirsinki?Vicdanın rahat olsun.Zaten düzelmezdi bağımlılık köyü bişey.Bi müddet kafasını toparlasın biraz yalnız kalsın sonra tıpış tıpış sana gelir merak etme.Böyle kim emek verirki ona.Ama sen kendini düşünmelisin artık.