bana yardım edin !ne yapmalıyım ?

amazon3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
52
1
6
35
İstanbul
20 gün önce nişanlımla söz nişan yapma kararı aldık annesinle gittik bohça almaya falan gittik ertesi günü gelip isteyecekler heyecan falan herşey yolunda çok güzel yemeğe falan gittik konuştuk yemekte kendisi açtı konuyu kayın valide dedi kaç kişi olacaksınız 6 kişi dedim siz diye sordum bizde 5 kişi olcaz hatta küçük oğlumda 9dan sonra gelecek tamam sorun yok süper bu arada küçük oğlunun sevgilisi ile aramız kötü başta çok iyiydi nişanlım ailesinle arası açılmıştı o kız bana bi cephe aldı aramız bozuldu nitekim ve daha sonrasında bi gün görümce hanım evine çağırıyor beni gs-fb maçı var erkek kardeşiyle o kızda var fb formamla gittim ama kötü niyetle değil hatta kız istemiş gelmemi belki barışırız dedim penaltı durumu oldu kız gs li söylediği laf "zaten fb takımı çirkeftir onu tutanlarda çirkeftir" söylenir mi bu laf bu laftan sonra da hiç görüşmem bi daha bitti dedim ertesi gün yani nişan günü oldu ben önceden nişanlıma söylemiştim ben o kızı hiçbir şekilde istemiyorum diye neyse sabahtan konuşuyoruz gelmiyor dimi diyorum çok kavga ettik ne kdar yüzsüz geliyormuş dedi bana nişanlım nasıl olur yaa istiyosan sen ara bi de annemi dedi ben de tamam kapat arıyorum şimd dedim aradım sakince nasılsınız falan filan size bişey sorucam annecim dedim x gelmiyor dimi diyorum yok geliyor benim misafirim olarak dedi bende gelmese olmaz mı dedim (insanlıkla soruyorum sonuçta istemiyorum açıkça sölüyorum) ben kıza nasıl söleyim o gelmezse bende gelmem demezmi kaldım yani hiç beklemediğim bir laftı şoka girdim bu nasıl laftır yaa sen akşama kadar düşün dedi peki tamam dedim kapattım neyse nişanlımı aradım söyledm neyse gitmiş konuşmuş hatta kavga etmiş dedim gel annem çağırdı kahve içelim diye annem de sakin bir şekilde konuştu bu böyle olmaz ayıp bu kıza söleyebiliyor onun günü ona sölemek mi zor geliyor dedi o sırada görümce hanım arıyorlar bu durumu düzeltelim diyor başta neden istemiyosun diyor aramız bozuk görüşmüyoruz aileden değil aile arasında olacak diyorum o kadar o sırada annem istedi telefonu anneme telefonda görümce hanımın söylediği laflar bu adamın işi yok askere gidecek siz nasıl vereceksiniz yok sizin kızınız ne sıfatla bize geliyordu ki bizden 2 yaş küçük ewet annemin dediği gibi o gelmiyorsa bende gelmiyorum aldım telefonu bana diyorki niye annene veriyosun telefonu annemden özür dile diyor bende diliyorum 2 kere eşşeklik ettim özür dilerim diye 2 kere tekrarlıyorum kadın bana diyorki söyle oğluma gelsin alsın bohçayı ve yüzükleri ben gelmiyorum baban gelir takar yüzükleri diyor neyse biz çıkıyoruz evden nişanlımla annem arkamdan arıyor nişanlımı sen eğer kızımı seviyorsan gelir istersin kızımı diyor neyse babasınla geliyor akşam istiyor nişanlandık çocuk bir hafta sonra askere gitti ve kadın aramadı bi kere buna ne dersiniz ne yapmalaıyım sizce ?​

Son düzenleme:
İki kere okudum bir şey anlamadım. Noktalama işareti yok, yazı tamamen kırmızı. Okuyanlara da acıyın.

herseye ragmen nısanınız oldu mu ?
nısanlın yda sozlun ne dıyo bu durumda kıme hak verıyo cok karısık yazmıssın ya anlasılmıyo kı hıc bısey ?

Bence öncelikle hikayeyi daha düzgün cümlelerle baştan anlatın, okurken başım döndü.Sonlara doğru olaylarda hızlandıkça iyice anlaşılmaz bir hale gelmiş.Daha anlaşılır olursa, eminim insanlar da daha iyi yardımcı olabilecektir size.

Mutluluklar.

20 gün önce nişanlımla söz nişan yapma kararı aldık. annesinle bohça almaya falan gittik .ertesi günü gelip isteyecekler heyecan falan herşey yolunda çok güzel yemeğe falan gittik, konuştuk yemekte kendisi açtı konuyu hatta kayın valide dedi kaç kişi olacaksınız? 6 kişi dedim siz? diye sordum bizde 5 kişi olcaz hatta küçük oğlumda 9dan sonra gelecek. tamam sorun yok süper bu arada küçük oğlunun sevgilisi ile aramız kötü başta çok iyiydi. nişanlım ailesinle arası açılmıştı .o kız bana bi cephe aldı aramız bozuldu nitekim ve daha sonrasında bi gün görümce hanım evine çağırıyor beni gs-fb maçı var erkek kardeşiyle o kızda var .fb formamla gittim ama kötü niyetle değil hatta kız istemiş gelmemi belki barışırız dedim penaltı durumu oldu kız gs li söylediği laf "zaten fb takımı çirkeftir onu tutanlarda çirkeftir" söylenir mi bu laf bu laftan sonra da hiç görüşmem bi daha bitti dedim ertesi gün yani nişan günü oldu ben önceden nişanlıma söylemiştim ben o kızı hiçbir şekilde istemiyorum diye neyse sabahtan konuşuyoruz gelmiyor dimi diyorum çok kavga ettik ne kdar yüzsüz geliyormuş dedi. bana nişanlım nasıl olur yaa istiyosan sen ara bi de annemi dedi ben de tamam kapat arıyorum şimd dedim aradım sakince nasılsınız falan filan size bişey sorucam annecim dedim x gelmiyor dimi diyorum yok geliyor benim misafirim olarak dedi bende gelmese olmaz mı dedim (insanlıkla soruyorum sonuçta istemiyorum açıkça sölüyorum) ben kıza nasıl söleyim o gelmezse bende gelmem demezmi kaldım yani hiç beklemediğim bir laftı şoka girdim bu nasıl laftır yaa sen akşama kadar düşün dedi peki tamam dedim kapattım neyse nişanlımı aradım söyledm neyse gitmiş konuşmuş hatta kavga etmiş dedim gel annem çağırdı kahve içelim diye annem de sakin bir şekilde konuştu bu böyle olmaz ayıp bu kıza söleyebiliyor onun günü ona sölemek mi zor geliyor dedi o sırada görümce hanım arıyorlar bu durumu düzeltelim diyor başta neden istemiyosun diyor aramız bozuk görüşmüyoruz aileden değil aile arasında olacak diyorum o kadar o sırada annem istedi telefonu anneme telefonda görümce hanımın söylediği laflar bu adamın işi yok askere gidecek siz nasıl vereceksiniz yok sizin kızınız ne sıfatla bize geliyordu ki bizden 2 yaş küçük ewet annemin dediği gibi o gelmiyorsa bende gelmiyorum aldım telefonu bana diyorki niye annene veriyosun telefonu annemden özür dile diyor bende diliyorum 2 kere eşşeklik ettim özür dilerim diye 2 kere tekrarlıyorum kadın bana diyorki söyle oğluma gelsin alsın bohçayı ve yüzükleri ben gelmiyorum baban gelir takar yüzükleri diyor neyse biz çıkıyoruz evden nişanlımla annem arkamdan arıyor nişanlımı sen eğer kızımı seviyorsan gelir istersin kızımı diyor neyse babasınla geliyor akşam istiyor nişanlandık çocuk bir hafta sonra askere gitti ve kadın aramadı bi kere buna ne dersiniz ne yapmalaıyım sizce ?

20 gün önce nişanlımla söz nişan yapma kararı aldık. annesinle bohça almaya falan gittik .ertesi günü gelip isteyecekler heyecan falan herşey yolunda çok güzel yemeğe falan gittik, konuştuk yemekte kendisi açtı konuyu hatta kayın valide dedi kaç kişi olacaksınız? 6 kişi dedim siz? diye sordum bizde 5 kişi olcaz hatta küçük oğlumda 9dan sonra gelecek. tamam sorun yok süper bu arada küçük oğlunun sevgilisi ile aramız kötü başta çok iyiydi. nişanlım ailesinle arası açılmıştı .o kız bana bi cephe aldı aramız bozuldu nitekim ve daha sonrasında bi gün görümce hanım evine çağırıyor beni gs-fb maçı var erkek kardeşiyle o kızda var .fb formamla gittim ama kötü niyetle değil hatta kız istemiş gelmemi belki barışırız dedim penaltı durumu oldu kız gs li söylediği laf "zaten fb takımı çirkeftir onu tutanlarda çirkeftir" söylenir mi bu laf bu laftan sonra da hiç görüşmem bi daha bitti dedim ertesi gün yani nişan günü oldu ben önceden nişanlıma söylemiştim ben o kızı hiçbir şekilde istemiyorum diye neyse sabahtan konuşuyoruz gelmiyor dimi diyorum çok kavga ettik ne kdar yüzsüz geliyormuş dedi. bana nişanlım nasıl olur yaa istiyosan sen ara bi de annemi dedi ben de tamam kapat arıyorum şimd dedim aradım sakince nasılsınız falan filan size bişey sorucam annecim dedim x gelmiyor dimi diyorum yok geliyor benim misafirim olarak dedi bende gelmese olmaz mı dedim (insanlıkla soruyorum sonuçta istemiyorum açıkça sölüyorum) ben kıza nasıl söleyim o gelmezse bende gelmem demezmi kaldım yani hiç beklemediğim bir laftı şoka girdim bu nasıl laftır yaa sen akşama kadar düşün dedi peki tamam dedim kapattım neyse nişanlımı aradım söyledm neyse gitmiş konuşmuş hatta kavga etmiş dedim gel annem çağırdı kahve içelim diye annem de sakin bir şekilde konuştu bu böyle olmaz ayıp bu kıza söleyebiliyor onun günü ona sölemek mi zor geliyor dedi o sırada görümce hanım arıyorlar bu durumu düzeltelim diyor başta neden istemiyosun diyor aramız bozuk görüşmüyoruz aileden değil aile arasında olacak diyorum o kadar o sırada annem istedi telefonu anneme telefonda görümce hanımın söylediği laflar bu adamın işi yok askere gidecek siz nasıl vereceksiniz yok sizin kızınız ne sıfatla bize geliyordu ki bizden 2 yaş küçük ewet annemin dediği gibi o gelmiyorsa bende gelmiyorum aldım telefonu bana diyorki niye annene veriyosun telefonu annemden özür dile diyor bende diliyorum 2 kere eşşeklik ettim özür dilerim diye 2 kere tekrarlıyorum kadın bana diyorki söyle oğluma gelsin alsın bohçayı ve yüzükleri ben gelmiyorum baban gelir takar yüzükleri diyor neyse biz çıkıyoruz evden nişanlımla annem arkamdan arıyor nişanlımı sen eğer kızımı seviyorsan gelir istersin kızımı diyor neyse babasınla geliyor akşam istiyor nişanlandık çocuk bir hafta sonra askere gitti ve kadın aramadı bi kere buna ne dersiniz ne yapmalaıyım sizce ?

Yanlış anladıysam düzeltin siz nişanlanacaksınız müstakbel kayınvalide küçük oğlunun sevgilisi nişana gelmeyecek diye oda gelmek istemedi dimi ? Sonra görümceniz de o kız gelmiyor diye gelmeyeceğim diyor ve bir de senin için ne sıfatla bizim eve geldi diyor.Ve gelmiyorlar da sadece baba ve damat ile nişan yapıyorsunuz.Allah kurtarsın böyle kaynana ve görümceden pes yani.Sende arama vallahi sen gelinleri olacaksın o kadın oğlunun sevgilisi için senin hadi seni geçtim oğlunun ve görümcende kardeşinin nişanına gelmiyor kılını bile kıpırdatma muhattap olmaya değmezler.

Ne anlatmak istediğin zerre anlaşılmıyor maalesef.

herseye ragmen nısanınız oldu mu ?
nısanlın yda sozlun ne dıyo bu durumda kıme hak verıyo cok karısık yazmıssın ya anlasılmıyo kı hıc bısey ?

evet oldu. nişanlım askere gitmesine bir hafta vardı bir daha eve gitmedi arkaşında kaldı (( ve ben çok üzgünüm sizce suçum var mı ben mi farketmiyorum eleştirin beni gerekirse ama bana yol gösterin lütfen ?

anlayana kadar canım çikti

aramazsa aramasın boşver,sende onu arama
yalnız hiç bozulma seninde suçun var
ortada daha hiç resmiyet yokken niye sevgilinin ailesi ile yüz göz oldun
tamam özel günler vs neyse de,maça falan ne gerek varsa
müstakbel elti olarak küsüşmüşsünüz bile...

Ben sana su kadar söyleyeyim canım evlilikte aile çok önemli bende de sorunlu bir kayınvalide var o yüzden çok iyi duşun eğer nişanlının gerçekten sana değer verdiğini evlendikten sonra annesinin etkisi altında kalmayacağını (bunu o sana söylemesin sen anlamaya çalış) o zaman problem yok. Ama çok iyi anlaman lazım ha yok evlendikten sonra da bıyle olabilir diyorsan yol yakınken sevgini içine göm ve unut yoksa ilerde yıpranırsın ama nişanlınla konuş benim fikrim bu aynı sorunları bende yaşadım çünkü düzelir dedim olmadı

Neden.bu sinir yahu ? Birak saygisizlik yapmis o kendi cirkefligini atmis ortaya ..

Birak bence relax ol bana gore ego yapiyorsun. Nedrse desin senin yuzune bakip sadece gulmen onun kuculmesine yeter.

Sonucta nisanlinin kardesinin sevgilisi nasil gelmesin sacma olmus senin istegin zaten.

evet tamda böyle doğru anladınız çok teşekkür ederim ben yinede nişanlıma demiştim ara o senin annendir diye o da asla dedi sende hiç bişeklde aramayacaksın dedi benim en mutlu günümü mahvetti dedi ( ben çok üzgünüm

Kendimi biran beyin jimnastiği yapar gibi hissettim.

Birincisi kızı sevmiyor olabilirsiniz ama evlenseniz bile bu onu çağırmayın deme hakkını size vermez. İkincisi annelerinizi bu işe karıştırmayın kendi aranızda halledin. Üçüncüsü nişan olmuş fazla yüz göz olmayın artık.

Bence takma boş ver o kızda bence buradan pay biçmeli benim için gitmediler değil de günün birinde başkası içinde bana gelmezler diyebilmeli tabi düşünceli biriyse

En basta o kiza sinir oldum koyu bir fenerbahçeli olarak ama sen gelmesin dememeliydin birak gelsin catlasaydi. Canim senin kayinvaliden seni istemiyor buda bahane olmuş cok ayip yani senin annene babana. sana kizdi diye senin ailene nasil bunu yaşatıyor babayla gelip istemek ne demek iyi baban ve annen vermiş seni bizimkiler olsa kesinlikle vermezlerdi. Nişanlın askere gitmis seviyorsun belli ilk izine geldiğinde bu konuyu etrafli konuş ben ailene yapılan saygisizligi anlat ama tatli dille. Bunu yaparken annesine hakaret edecek laflar etme ama kizgin değil kirgin ve Üzgün olduğunu bilsin. Ve sen sakin kv arama birak hatasını kendi duzeltsin seviyoruz diye nedir bu canim evlensen dagi dirlik vermez bu kadın ben soyleyim allah yardimcin olsun

valla istememek en dogal hakkın bence arkadaslar nasıl ıstemezsın falan demısler ona katılmıyorum sendede cok fazla suc bulmuyorum kv nısanlı gelınden vazgecıp daha ortada bısey olmayan sevgılıden yana olmus nısanlın zaten sana soyleyecegını soylemıs senden yana olmus bırak gelmesınler nısanlın zaten cevabını verecektır oyle gordum 1 hafta eve gıtmemıs falan ordan anlıyorum. evet hos olmamıs ama madem oyle kendısı bılır hıc kafana takma nısanlınadabu konuda hıc konusma bısey soyleme kapansı gıtsın konu. keske sımdıden bu kadar samımı olmasaydınız bıraz agırdan alsaydınız ıkı tarafta ama olmamıs. neyse arama sorma umursama kendılerı bılırler nısalın secımını yapmıs sonucta.

Doğrusu bende sende suç bulmadım hoşlanmadığın kişinin senin nişanında ne işi var

Görmek bile sinirini bozar insanın

Kv'nın yaptığına hiçbişi diyemiyorum !

Nişanlın tepkisini koymuş zaten öyle ya da böyle olmuş nişanın fakat hiç kafana takmana değmez

Nasıl bir düşüncesizliktir ki en mutlu gününüzü zehir etmeyi bilmişler

Boşver hiçbir şekilde arama sorma

anlasa keşke bi de hemen kabul edip süslenmeye gitmiş nasıl yüzsüz ben anlamıyorum..

Ben erkek arkadaşımla 6 senedir beraberim ailesini de 4 senedir falan tanıyorum abisi bugün sözlenecek nişanlanacak olsa ben sadece sevgili olarak o merasime katılmaktan utanırım ki kız istemese zaten yerin dibine girerim gidemem.Bir de tartışma anlaşamamazlık var kızda ki de iyi cesaret maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…