herseye ragmen nısanınız oldu mu ?
nısanlın yda sozlun ne dıyo bu durumda kıme hak verıyo cok karısık yazmıssın ya anlasılmıyo kı hıc bısey ?
Yanlış anladıysam düzeltin siz nişanlanacaksınız müstakbel kayınvalide küçük oğlunun sevgilisi nişana gelmeyecek diye oda gelmek istemedi dimi ? Sonra görümceniz de o kız gelmiyor diye gelmeyeceğim diyor ve bir de senin için ne sıfatla bizim eve geldi diyor.Ve gelmiyorlar da sadece baba ve damat ile nişan yapıyorsunuz.Allah kurtarsın böyle kaynana ve görümceden pes yani.Sende arama vallahi sen gelinleri olacaksın o kadın oğlunun sevgilisi için senin hadi seni geçtim oğlunun ve görümcende kardeşinin nişanına gelmiyor kılını bile kıpırdatma muhattap olmaya değmezler.
evet tamda böyle doğru anladınız çok teşekkür ederim ben yinede nişanlıma demiştim ara o senin annendir diye o da asla dedi sende hiç bişeklde aramayacaksın dedi benim en mutlu günümü mahvetti dedi( ben çok üzgünüm
Bence takma boş ver o kızda bence buradan pay biçmeli benim için gitmediler değil de günün birinde başkası içinde bana gelmezler diyebilmeli tabi düşünceli biriyse
anlasa keşke bi de hemen kabul edip süslenmeye gitmiş nasıl yüzsüz ben anlamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?