- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Çok gereksiz bir tartışma olmuş yani ben kıza öfkenizi anlayamadım aileyle bozuşunca bir ara sizinle görüşmemiş olabilir maç anında demiş olabilir ama gelmek istediğine göre aranızdaki buzları eritmek istemiş kadını arayıp istemiyorum demeniz hiç hoş değil kaynananız gelmel isteyen birine istemiyor nasıl desin daha şimdiden en ufak şeydem böyle oluyorsa ileride elti olunc neler olmaz.hem daha sevgililer yani gelirdi iki güleryüz gösterirdin adım atardın kavga etmek hem de böyle günde böyle konudan kaynananla aran bozulmuş boşuna.
Evet bende konu sahibin tavirini anlamis degilim. Bir cümleden dolayi bu ne düsmanlik? Ilerde konu sahibi esinin ailesi ile nasil bir bag kuracak her cümleye kizacak ve hemen düsmanlik olacaksa? Bazen politik davranman gerekiyor. Ki kiz kim bilir maç anin heycanindada söylemis olabillir.
Birde konu sahibinin annesi ile görümcesi ile konusmasinida çok ayip buldum. Anne illaha biriyle konusmak istiyorsa, kvdeyle konusmasi gerekir. Ki konusulcak hiiç bir sey cok. Findik kabugunu dolduracak kadar hiç birsey yok.
Ayrica konu sahibi o telefon konusmasinda sadece görümcenin söyledekilerini anlatiyor, kendi söylediklerini anlatmiyor. Bence konu sahibi burda kendisini küçük duruma düsürdü. Zaten adamlar az geliyormus, o sevgilisi gelmesi niye bu kadar büyütülüyor anladim. Simdi konu sahibi memnunmu sonuçlardan merak ettim? Ha kiz gelmedi ama af edersin hersey bok oldu.
kaynanan çok hatalı davranmış. insan oğlunun istemesine bu kadar basit bir sebepten nasıl gitmez. bence seni istemiyormuş ve sende bahane vermişsin son dakika kadına. bence arama sen bu kadar istemeye gelmeyecek kadar büyük bir terbiyesizlik yapmamışsın oda sana daha yapıcı konuşsa sende diretmezdin neyse olan olmuş artık
nişanlının annesi tarafından dolduruşa gelip husursuzluk çıkarmayacağından seni bu konuda üzmeyeceğinden emin olmadan evlenme hakkında hayırlısı olsun
okurken zorlandım, anladıgım kadarıyla yazıyorum:
daha yuzuk olmadan tum aile fazla icice olmussunuz,
kadın diger kıza ayıp olmasın diye cagırmıs ve geri adım atmak istememis,
sana da caydırıcı olması icin "benim misafirim" diyerek agırlıgını koymak istemis.
sen neden bu kadar yaygara yaptın, telefon trafiklerine soktun insanları?
ve tum bu bohcanı al gel vs denilmesine ragmen yuzuk takılmıs bile.
gonul isterdi ki ailesiyle guzel bir iliskin olsun, ama husumeti uzatmaya gerek yok.
hem yolun basında kv ile mesafe olusmus, ilerde rahat edersin.
Ben size şimdiden cok acıdım. Böyle kaynana düşman başına. . Nişanlina demişsin, o kiz gelmesin diye ama seni pisman etmişler. İnadına da gelmemiş ler nisana anlasilan hepsi o kizi cok sevmiş seninde öyle demen hic iyi olmamış. Yada o kiz bunları iyii doldurmuş sende böyle deyince işlerine gelmiştir artik. O kızla muhatap olma ama kayinvalidenle barismaya bak sonuçta oğluyla evleneceksin. Buda kulağına küpe olsun, onlarin nasıl insan olduğunu anlamış oldun..
benim konuşmama izin vermediki kız şoka girdim zaten üstüne bana unuttum birde şunu söyledi nankörlük yapma kaba tabirli sana yapılan banada yapılmadı yapılanda bohça ://
Olsun, söylesin dursun. Büyüklük sende kalsin. Simdi yaptiklarin dahami iyi oldu?
Hayatta böyle durumlarda politik davranacaksin. Hiç kimse senin o kiz ile çok iyi arkadas olmani beklemiyor zaten.
Sen simdi bile anneni ortaya atiyorsan, ilerde, gerçekten bir olay olunca ne yapacaksin? Sinirlarini bilmen gerekiyor. Karsi taraf istemede, nisanda,.. kim getirdigine sen karar veremezsin. Kv'deniz o kizi istemis ise, sen zeki olsaydin hiçbirsey demezden ve günün kendisinde kiza iyi davranirdin. Simdi ortada hiçbirsey yokken sen olay çikarttin ve kv'de ile mesafe yarattin. Böyle yaparak kv'dende senden sogmaya basladi.
Hani bunlari geçtim, ilerde evliligi nasil yürütecen? Esin ile yeri gelip tartisacaksin hatta yeri gelir bir kasik su ile bogmak istersin
o zamandami hemen esine düsman kesileceksin?
Merak ettim, yasin kaç?
Ben size şimdiden cok acıdım. Böyle kaynana düşman başına. . Nişanlina demişsin, o kiz gelmesin diye ama seni pisman etmişler. İnadına da gelmemiş ler nisana anlasilan hepsi o kizi cok sevmiş seninde öyle demen hic iyi olmamış. Yada o kiz bunları iyii doldurmuş sende böyle deyince işlerine gelmiştir artik. O kızla muhatap olma ama kayinvalidenle barismaya bak sonuçta oğluyla evleneceksin. Buda kulağına küpe olsun, onlarin nasıl insan olduğunu anlamış oldun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?