bana yardım edin !ne yapmalıyım ?

Çok gereksiz bir tartışma olmuş yani ben kıza öfkenizi anlayamadım aileyle bozuşunca bir ara sizinle görüşmemiş olabilir maç anında demiş olabilir ama gelmek istediğine göre aranızdaki buzları eritmek istemiş kadını arayıp istemiyorum demeniz hiç hoş değil kaynananız gelmel isteyen birine istemiyor nasıl desin daha şimdiden en ufak şeydem böyle oluyorsa ileride elti olunc neler olmaz.hem daha sevgililer yani gelirdi iki güleryüz gösterirdin adım atardın kavga etmek hem de böyle günde böyle konudan kaynananla aran bozulmuş boşuna.

Evet bende konu sahibin tavirini anlamis degilim. Bir cümleden dolayi bu ne düsmanlik? Ilerde konu sahibi esinin ailesi ile nasil bir bag kuracak her cümleye kizacak ve hemen düsmanlik olacaksa? Bazen politik davranman gerekiyor. Ki kiz kim bilir maç anin heycanindada söylemis olabillir.

Birde konu sahibinin annesi ile görümcesi ile konusmasinida çok ayip buldum. Anne illaha biriyle konusmak istiyorsa, kvdeyle konusmasi gerekir. Ki konusulcak hiiç bir sey cok. Findik kabugunu dolduracak kadar hiç birsey yok.

Ayrica konu sahibi o telefon konusmasinda sadece görümcenin söyledekilerini anlatiyor, kendi söylediklerini anlatmiyor. Bence konu sahibi burda kendisini küçük duruma düsürdü. Zaten adamlar az geliyormus, o sevgilisi gelmesi niye bu kadar büyütülüyor anladim. Simdi konu sahibi memnunmu sonuçlardan merak ettim? Ha kiz gelmedi ama af edersin hersey bok oldu.

Senin eltiyle kaynana kafa kafaya vermiş işin zor

kaynanan çok hatalı davranmış. insan oğlunun istemesine bu kadar basit bir sebepten nasıl gitmez. bence seni istemiyormuş ve sende bahane vermişsin son dakika kadına. bence arama sen bu kadar istemeye gelmeyecek kadar büyük bir terbiyesizlik yapmamışsın oda sana daha yapıcı konuşsa sende diretmezdin neyse olan olmuş artık
nişanlının annesi tarafından dolduruşa gelip husursuzluk çıkarmayacağından seni bu konuda üzmeyeceğinden emin olmadan evlenme hakkında hayırlısı olsun

Ne karışık bir durum olmuş bu böyle...
Sizi sevmedikleri ortada.. Bu bana biraz bahane gibi geldi....
Ama ben kendi adıma hangi gün olursa olsun evime gelecek olan birine gelmesin istemiyorum diyemezdim...
Anladığım kadarıyla o kızlada ortada ciddi bir problem yok tek sorun takımlar gibi...
Kayınvalidenizde o kıza diyemez ki gelme seni istemiyor diye...
Annenizin görümcenizle konuşması ve nişanlınızı arayıp bu kızı seviyorsan bu akşam gelir istersin demesi tam anlamıyla saçmalık bana göre....
O kadar yüz göz olmuşsunuz ki bu durum size zarar vermiş araya mesafenizi koyun...

kıpkırmızı bir yazı gözlerim mahvoldu ama nihayet okudum
sayfanın aşağısında siyahla tekrar yazmışsın ama geçmiş ola çoktan gözler gitti

neyse gelelim konuya.kaynana çok fena belliki.şimdiden seni gözden çıkarmış zaten.ikinizin arasındaki sorun yüzünden araya girmiş öteki tarafı tercih etmiş.gayet güzel bi şekilde karşı tarafın senden özür dilemesini sağlayabilirdi.ama dervişin fikri neyse zikiride o ya daha beter arayı bozmuş.öteki tarafında ekmeğine yağ sürülmüş.eğer olaylar tamamen anlattığın gibiyse sende hata yok.hiç umursama.nişanlınla mutlu olmaya bak.zaten böyle özel bi günde oğlunu yarı yolda bırakan seni hiç takmaz.

kaynanan çok hatalı davranmış. insan oğlunun istemesine bu kadar basit bir sebepten nasıl gitmez. bence seni istemiyormuş ve sende bahane vermişsin son dakika kadına. bence arama sen bu kadar istemeye gelmeyecek kadar büyük bir terbiyesizlik yapmamışsın oda sana daha yapıcı konuşsa sende diretmezdin neyse olan olmuş artık
nişanlının annesi tarafından dolduruşa gelip husursuzluk çıkarmayacağından seni bu konuda üzmeyeceğinden emin olmadan evlenme hakkında hayırlısı olsun

benim konuşmama izin vermediki kız şoka girdim zaten üstüne bana unuttum birde şunu söyledi nankörlük yapma kaba tabirli sana yapılan banada yapılmadı yapılanda bohça ://

Ben senin. Ne demek istediğini anladım gerçekçi davranarak konuşuyorum diğer kızla olan kısmı ork önemli değil bence ailesinin sana ve ailene karşı tutumları çok saçma ve yanlış diyorum bende yaşadım böyle problemler evine de gitmiyor diyorsun sen suçlu değilsin ama annesi bu konuda,seni şuçlayacak ve o annesnden,,asla vazgeçmez burada nasıl anlattıysan nişanlın gelince üstüne gitmeden ona da anlat ve aileni dinle istemiyorlarsa biraz duşun ama nişanlına anlat her şeyi ben gerçekçi davranıyorum bu tur konular ileride çok sorun oluyor. Yani anlıyacağın hayata bir kere geliyorsun ve hepimiz kadınız maalesef bazı konularda erkekler kadar şanslı değiliz evlenirken daha seçici davranmak gerekiyor mantığınla hareket et evlendikten sonra saygı daha çok önemli umarım açıklıyıcı olmuştur Allah yardımcın olsun.

iyi Tamam da Sende de suç var kız gelecek sen diyosun ki gelmesin kadın nasıl söylesin gelme diye aynı şeyi sana yapsa o olur mu sevmiyo olabilirsin ama bi gece katlanacaktin sadece sonuçta o da küçük oğlunun sevgilisi ikinizin arasındaki meseleyi aileye yaymaya gerek yoktu ne yani birbirlernizin cemiyetlerine önemli günlerine gitmi çek misiniz tutki kayınvaliden gelme dedi sonra ne olacak küçük oğluyla arası açılacak sonuçta yüz göz olmak zorundasınız böyle önemli günlerde saçma sapan insanlar yüzünden belki de hayatın boyunca düzeltemicein bi kv gelin sorunu olacak

aslında kadınında bana özür borcu yok mu o kıza söyleyemiyor benim günümde bana söylemek daha mı kolay sonuçta bigün öncesinden konuşuyoruz iyiki aklıma gelmiş sordum bende ((

okurken zorlandım, anladıgım kadarıyla yazıyorum:

daha yuzuk olmadan tum aile fazla icice olmussunuz,
kadın diger kıza ayıp olmasın diye cagırmıs ve geri adım atmak istememis,
sana da caydırıcı olması icin "benim misafirim" diyerek agırlıgını koymak istemis.

sen neden bu kadar yaygara yaptın, telefon trafiklerine soktun insanları?

ve tum bu bohcanı al gel vs denilmesine ragmen yuzuk takılmıs bile.
gonul isterdi ki ailesiyle guzel bir iliskin olsun, ama husumeti uzatmaya gerek yok.
hem yolun basında kv ile mesafe olusmus, ilerde rahat edersin.

kadın özür dilerse sizce affetmelimiym ne yapmalıyım daha öyle birşey yok ama içimdeki his işte ( ?

Ben size şimdiden cok acıdım. Böyle kaynana düşman başına. . Nişanlina demişsin, o kiz gelmesin diye ama seni pisman etmişler. İnadına da gelmemiş ler nisana anlasilan hepsi o kizi cok sevmiş seninde öyle demen hic iyi olmamış. Yada o kiz bunları iyii doldurmuş sende böyle deyince işlerine gelmiştir artik. O kızla muhatap olma ama kayinvalidenle barismaya bak sonuçta oğluyla evleneceksin. Buda kulağına küpe olsun, onlarin nasıl insan olduğunu anlamış oldun..

ama attığımız ilk adımda yanımızda olmadılar bu saatten barışsam ne olur ki çok kırıldım ben açıkça sölüyorum gelmesin diye konuşmuyorum görüşmüyorum sonuçta kız tam tersi kendine kıyafet bakıyor hazırlanıyor anlamadım nasıl bi yüzsüzlüktür..((

Yani hic yoktan bozmussunuz aranizi ..
1. Madem.ne aifatla geldin diyorlarda , onlar hangi
sifatla o kizi koruyorlar ? Daha evli degiller nisanli.degiler.

2. Kesinlikle arama sorma , hakli oldugun icin degil
Onlarin aramasini bekle.

3. Sende cok abartmissin , tamam gelmemesini isteye bilirsin
Ama bukadarda tantanaya gerek yoktu.
Özel gununu mahf etmissin bir hic yuzunden.

benim konuşmama izin vermediki kız şoka girdim zaten üstüne bana unuttum birde şunu söyledi nankörlük yapma kaba tabirli sana yapılan banada yapılmadı yapılanda bohça ://

Olsun, söylesin dursun. Büyüklük sende kalsin. Simdi yaptiklarin dahami iyi oldu?
Hayatta böyle durumlarda politik davranacaksin. Hiç kimse senin o kiz ile çok iyi arkadas olmani beklemiyor zaten.

Sen simdi bile anneni ortaya atiyorsan, ilerde, gerçekten bir olay olunca ne yapacaksin? Sinirlarini bilmen gerekiyor. Karsi taraf istemede, nisanda,.. kim getirdigine sen karar veremezsin. Kv'deniz o kizi istemis ise, sen zeki olsaydin hiçbirsey demezden ve günün kendisinde kiza iyi davranirdin. Simdi ortada hiçbirsey yokken sen olay çikarttin ve kv'de ile mesafe yarattin. Böyle yaparak kv'dende senden sogmaya basladi.

Hani bunlari geçtim, ilerde evliligi nasil yürütecen? Esin ile yeri gelip tartisacaksin hatta yeri gelir bir kasik su ile bogmak istersin
o zamandami hemen esine düsman kesileceksin?

Merak ettim, yasin kaç?

26 yaşındayım ama şöyle söyleyim stres vardı bende o güne dair bu da sebeb oldu napmalıyım ?

Benim bu işten anladığım kv.seni istemiyormuş ve bu durumu da çok güzel kullanmış. Nişana gelmemekle sana ve ailene karşı çok büyük bir ayıp etmişler. Bu saatten sonra sen affetsen annen affedermi gönlü olurmu sanki. Böyle önemli cemiyetler bir kere olan şeyler. Hem nişana gelmemişler yarın öbürgün düğüne de gelmez bunlar. Nasıl toparlıycaksınız bu durumları bilmem. Yalnız bence keşke kv.ler gelmeden nişan takma olayına girmeseydiniz. Senin için hayırlısı olsun inşallah bundan sonra. Çok da eşeleme. Yat kulağının üstüne. Zaman gösterir herşeyi.

O kvdenin ne yanlisi var? Konu sahibine demis o kiz benim misafirim diye. Kv'de zaten az insanlar ile geliyorlar. Sonuçta onun oglununda nisani, kendisi kimi getirecegine dair geline sormamasi gerekiyor. Burda bir konu açilsa "yengem bizim nisana kimi getirecegimize karisiyor" diye herkez o gelin ne kadar fena oldugunu dile getirirdi.

Bence konu sahibi bide herseyi anlatmiyor gibime geldi. O telefonda konusmada sadece görümcenin söylediklerini yaziyor. Kendi söylediklerini yazmiyor. Konu sahibi benim gözümde fazla ve gereksiz tantana yapti. O kiz ilerde onun eltisi oldugunda, o kizin dügünü oldugunda konu sahibi ne yapacak? Bir kaç bos laf için düsmanlik kesilmez, heleki daha yeni yeni aileye girdiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…