kadın özür dilerse sizce affetmelimiym ne yapmalıyım daha öyle birşey yok ama içimdeki his işte( ?
ozur dilemez zaten fakat oyle bir sye yaparsa yaslı baslı kadın hem de hatasını farketti diyip affederdim, hem küs kalınacak kadar buyutecegim bir sey degil zaten,
o kızla da aile yemeklerinde vs karsılasacaksınız, genel olarak fazla diklesmez ama surat asmadan mesafemi de korurdum.
dusunup kurdukca kendinize zarar veriyorsunuz, umursamayın birazcık yahu, insanlara size gosterdikleri kadar deger verin.
26 yaşındayımama şöyle söyleyim stres vardı bende o güne dair bu da sebeb oldu napmalıyım ?
Sen kvdeye baska bisey demedinmi? Bos yerde bence kvden gelmemezlik yapmazdi. Bence sen olayi biraz abarttiktan sonra kv'de artik böyle karara vardi.
Ondan dolayi diyorumki bence sen kv'denin evine git çiçek ile felan ve durumu konus. Ona karsi saygisizlik yapmak istemedigini. Biraz stress ve heycandan dolayi öyle davrandigini ve duruma üzüldügünü ifade edersin. Yani durumu öylecene toparlamaya çalis. Ve o kizada artik bos yerde düsman kesilme.
Elbette çok iyi arkadas olmak zorunda degilsin fakat bir yerde birbirini görürseniz (ve eger bu kiz eltin olacaksa bu çok olabilir) en azindan birbirinn yüzüne bakip, hal hatir soracak halde olun.
haklısınız çok teşekkür ederim nişanlım askerde olduğu için kendi kendime düşünüyorum bi şeklde insan düşünmeden edemiyor oğlunu bile aramadı ayıp yaa bana o gün deseydi benim hatırım için diye kabul ederdm bi şeklde ama o gelmezse bende gelmem ne demek hadi biz cahiliz oda anne ama(((
Benim en mutlu günümde,beni mutsuz edecek bir insanın ne işi var.
Sizin özel bir gününüz kayınvalidenizin ve görümcenizin dedikleri ve yaptıkları saçmalık.
Şimdiden elinizi veripte,kolunuzu kaptırmayın.Bugün yüz verirsiniz yarın astarını isteyip tepenize çıkarlar.
Yüzük takmaya sadece kayınbabanızmı geldi ?
Bu ne ya
Ailesi gelmedi ve aileniz bile buna ragmen nişan falan yaptırdı mı
çok şaşırdım açıkçası
yerinizde olsam kapıyı açmazdım
nişan sizin fakat daha ortada hiçbir ciddiyet olmayan kız gelmeyecek diye kv ben gelmem diyor
eksik birşeyler var
aile sizden nefret mi ediyor
nedir yani
çocuk ikna edememiş mi
nişanlınızın yerinde olsam dünyayı başlarına yıkardım ne demek ya nişana gelmiyorlarmışmış
evlenince de bi zahmet evine adım atmayın hatta anne bile demeyin
o kadar fevri davranmıssınız ki şaşırdım acıkcası...
madem o kızı istemıyordunuz nişandan bir gün önce mi aklınıza geldi sormak gelıyor mu dıye?
sizin için bu kadar mühimse nişan gunu belırlendıkten sonra kayınvalıdenıze söyleseydiniz aramızda böyle böyle bir şey gectı zaten aıle arasında olacak ben onun davet edılmesını ıstemıyorum diye.. onlarda cagırmazlardı...
ama dememıssın o da davet etmıs nasıl desın gelme? neden arada kayınvalıdenızı bırakıyorsunuz... kızın numarasını alıp kendi ağzınızla söyleseydiniz madem söyleyebiliyorsanız...
daha da ne görumcenız ne kayınvalıdenız ne de eltınız olacak kısı sizden özür falan dilemez.. haklıyken yuzde yuz haksız duruma düşmüşssünüüz... o kadar heyecanın arasında işin gücünü bırakıp kızla ugrasıp durmussunuz..
düğünü bir an hayal bile edemedim..Allah yardımcınız olsun
ben sordum bir gün önceden bana geleceğini söylemiyor o gün ortaya çıkıyor konuşmadığımı bile bile çağırıyor buna ne dersiniz o kız mı önemli oğlumu önemli sizce ?
sordugunuz soru oğul ile anne arasında bir soru yada sorun olabılır ancak....
bakın sormussunuz gelecek mısın diye evet yada hayır dedıgınde en son yasanan sey yuzunden bende gelmenı ıstemıyorum dıyebılırdınız... koskoca ınsanlarsınız neden kayınvalıdenızı sızın sorununuza karıstırdınız...
ilk onlar nişanlansalardı kayınvalıdenız sıızı cagırsaydı sonra arayıp sen gelme kızım ben cagırdım ama senı ıstemıyorlar deseydı ne hıssederdınız?
onlar anne ve cocuk yakında dayanamayıp barısırlar öyle ya da böyle ama sizin bu gergınlıgınız hep zarar verecek ılıskınıze..
bence ufaktan ufaktan nişanlınızda dönunce ilşkilerinizi düzeltmeye çalısın bir şekilde tatlı dille..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?