- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Henüz 20 yasındasın, ünv okuyorsun hepsini de gectım ilişkiniz hepi topu 3 aylık evlilik düşüncesi bunun tam olarak neresinde?Merhaba arkadaşlar 20 yaşında üniversite okuyan bir genç kızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gerçek hayatta fakat internetten oldu soracağım soruya gelirsek bundan 3 ay önce bir uygulamada birisiyle tanıştım ilk önce flörtleştim fakat o konuyu sevgili olmaya getirdi o ve ben çok uzak şehirlerde yaşıyoruz ayrıca onun ailevi sorunları var ve okuyamadı ortaokul mezunu. Bunu anlayışla karşıladım ama ailem memur istiyor ayrıca o da dediki git başkasına memur olsa bile kötü olur sizce arkadaşlar ben bu çocuktan ayrılmalı mıyım ailemi dinleyip çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Kelime hatası olduysa afolla
Evet çok haklısınız ben de onu söylüyorum bekleyeceğim seni diyor 2 yıl kafamı çok karıştırıyorHenüz 20 yasındasın, ünv okuyorsun hepsini de gectım ilişkiniz hepi topu 3 aylık evlilik düşüncesi bunun tam olarak neresinde?
İlköğretim matematik öğretmenliğiBence internetten birileriyle tanışıp bu yollara girme. İstisnaları vardır elbette ama insanları böyle tanıman imkansız. Ve evliliğe gelene kadar hakkında öğrenmen gereken çok şey yok mu sence de?
Bölümün ne
Ne kadar da güzel bir bölümün var. Yaşıtım seninle. Bu yaşta bu hesaplara çok girme bence. Ki ben çok korkarım mesela internetten biriyle tanışıp konuşmaya. Belki çok iyi biridir ama çok gençsin yanılma payın çok yüksek.İlköğretim matematik öğretmenliği
Çok teşekkür ederim düşüncen için ben de istemezdim sosyal medyayla tanışmayı ama gerçek hayatta sevgilim olmadı hatta flört bile yaşamadım bu da. Bir korku oluşturdu bende ya yalnız kalırsam ergenken hep kilolarımla dalga geçildi seni kimse almaz dedilerNe kadar da güzel bir bölümün var. Yaşıtım seninle. Bu yaşta bu hesaplara çok girme bence. Ki ben çok korkarım mesela internetten biriyle tanışıp konuşmaya. Belki çok iyi biridir ama çok gençsin yanılma payın çok yüksek.
Gerçekten bu kişiyle anlaşıyorsan da gerçek hayatta yeterince zaman geçirip tanıman lazım önce. şimdiden evlilik konuşmalarına girmemen bile lazım. Yani benim de erkek arkadaşım var yıllardır tanıdığım halde bu konuşmaları yapamam henüz.
Bir de karşındaki kişi kendini ne kadar geliştirmiş bunuiyi tartman lazım aksi halde çatışmalar olabilir.
Her şey üni okumak değil okumakla olmuyor önemli olan büyük kültür farkları olmaması
Çok haklısınız teşekkür ederim20 yaşında uzaktan ilişki sorumluluğu almak saçmayken evlenme ihtimalini değerlendirmek daha saçma bence.
Bu yüzden mi gerçekte kimseyle flörtleşmedinÇok teşekkür ederim düşüncen için ben de istemezdim sosyal medyayla tanışmayı ama gerçek hayatta sevgilim olmadı hatta flört bile yaşamadım bu da. Bir korku oluşturdu bende ya yalnız kalırsam ergenken hep kilolarımla dalga geçildi seni kimse almaz dediler
Keşke senin gibi bir insandan daha önce fikir alsaydım çok teşekkür ederim ama zararın neresinden dönsem kardır benim için Allah razı olsun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seniBu yüzden mi gerçekte kimseyle flörtleşmedin
Haklısın anlıyorum. Böyle zorbalıklara maruz kaldıysan internette bu arayışa girmiş olabilirsin. Ama yapma. Yalnız falan da kalmazsın. Kiloymuş güzellikmiş bunlar gerçekten öncelik değil. Karşına seni olduğun gibi kabul edecek biri mutlaka çıkacaktır çok çok gençsin.
Kimse kusursuz değil. sana kusur bulanların önce karakteri kusurlu hatta.
20 yaşına kadar kimseyle flörtleşmemiş olmak da dünyanın sonu değil çok normal.
30una yakın olsan anlardım endişeni. Ama daha en başındasın.
Zaten 20inden önce başlayacağın ilişkiler de mükemmel olmayacaktı şuan daha hazırsın emin ol.
İnternetten de kurtull. Okul açılınca kafeler açılınca falan sosyalleşme ortamıyla birileriyle tanışır anlarsın o zamana kadar hata yapma
hayatınızın her donemınde hadsız ınsanlar olacak bu kısıler hıc bıtmez ınsanlar her seyı konusur hayatımızı onlara gore sekıllendıremeyız kılon var kımse senı almaz dıyenler ne kadar mutlu acaba :)Çok teşekkür ederim düşüncen için ben de istemezdim sosyal medyayla tanışmayı ama gerçek hayatta sevgilim olmadı hatta flört bile yaşamadım bu da. Bir korku oluşturdu bende ya yalnız kalırsam ergenken hep kilolarımla dalga geçildi seni kimse almaz dediler
Çok teşekkür ederim tavsiyenizi dinleyecem Allah yavrunuza bağışlasın sizi dua etmeyi seviyorumbence bıraz mantıklı olun :) gıdın aılenızın dedıgı gıbı ılla memur bulun demıyorum bakın
memur olunca mutluluk garantı degıl
ama suan kı durumda mutsuz olacagınız en basından bellı zor olan hayatı daha zorlastırmak macera aramak bu
netde tanıstıgınız kısı gercekten bekar mı o bıle bellı degıl belkı sevgılısı var 2 sene beklerım senı demıs 3 aylık sevgılısıne
guzel bolum okuyan gelecegı parlak cocugunuz gelse netde bırıyle sevgılı oldum huyunu suyunu kulturunu bılmıyorum 3 aydır gorusuyoruz dese ne dersınız :)
İşte çok haklısınız ama kendi sağlığım için veriyorum ne demiş yıldız tilbe güzel elbiseleri giyinip kuşanacağım onların önünde geçip onlara bakmayacağımhayatınızın her donemınde hadsız ınsanlar olacak bu kısıler hıc bıtmez ınsanlar her seyı konusur hayatımızı onlara gore sekıllendıremeyız kılon var kımse senı almaz dıyenler ne kadar mutlu acaba :)
Beklerken okusun. Bir zahmet. Bu devirde gencecik insanin hic olmazsa liseyi bitirmis olmasi lazim. Ayip yaniEvet
Evet çok haklısınız ben de onu söylüyorum bekleyeceğim seni diyor 2 yıl kafamı çok karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?