Banyo görgüsüzleri!

Yazması ne kadar kolay dimi arkadasım . Diyebilirmisin sen bi düşün bakalım .
Gelecekleri zaman müsait değiliz, şuraya gideceğiz ya da yatılı misafirimiz var diyin. Çat kapı geliyorlarsa kapıyı açmayın. Üst üste olunca anlarlar herhalde. Tabii siz de yatılı gitmeyin bu kişilere. Banyo yapmalarından daha büyük sorun sürekli yatılı misafirinizin olması zaten.

Uzaktan yatili gelen misafirin yaz gunu banyo ihtiyacini anlarim, haklidir. Zaten yikansin isterim. Sorun gelenin banyo yapmasindan ziyade, kisa mesafede oturup bu kadar sık yatili gelmesi. O kadar yuzsuzlesmisler ki sizin yatakodasinizdaki sahsi banyoyu bile rahatca kullanabiliyolar. Inanilir gibi degil. Bence siz artik bu insanlarin sizin evden ayaginini kesmeye yonelik seyler dusunun.

Sizin odanızdaki banyoyu rahat rahat kullanmaları tuhaf gerçekten. En iyisi siz diğer banyoyu yaptırın.

Banyonun neyinden tiksiniyorsunuz ki? Bana garip geldi doğrusu. Sizde kalan biri de yıkanır yani önüne geçemezsiniz. Yatak odanıza girmelerine de siz sebep olmuşsunuz. Uyaramıyorsunuz, müsait değilim diyemiyorsunuz. Çözüm yok gibi duruyor.

evi yakin olan insanlarin yikanmasi sacma ama uzun yoldan 2 saatte olsa gelen insan yikanmali yikanmakta lavaboya girmek gibi bir ihtiyac yikanmasalar bu sefer kokuyorlar derdiniz
sizi kullandiginiz ilaclar biraz bunaltmis sanirim
benim esimin aileside kendi annemde gelir yikanir hic bunu sorun etmek aklima gelmemisti
etik degil ama normal banyomda bir ariza varsa tabiki ebeveyn banyomdada yikanabilirler

Anladim allah yardimci olsun ozman konu sahibi direk yuzlerine soyleyin neden esinize soyluyorsunuz ben oyle sik gelip bide yuzsuzluk yapanlara havluyumu atti o havluyu al ser yada makinaya at evdedemi oyle yapiyorsun diyorum. Yada bi gelene diger gelenin ustunden yuruyorum x de geliyor cok pis yuzsuz bi insan boyle boyle yapiyor birgun bozacam onu filan diyorum etkili oluyor dene bence

Banyoyu umumiymiş gibi kullanmalarını geçtim, bu kadar yakınken niye yatılı misafir kalıyorlar o sorun bence.Yakınsa çok gelmek istiyorlarsa oturup üç beş saat gidip evlerinde yatsınlar yani kalmak niye bu kadar.

Hayatımda böyle saçma şey duymadım evleri yok mı bu insanların? Misafirliğinde bir sınır var ne abartması elin adamı neden benim banyomda yıkansın yahu kıllarını döksün heryere ! Ben onları temizlemek zorunda mıyım?
Ay vallahi bir çare bulun buna ben bile sinir oldum.

diğer banyoyu yaptırın eşiniz ne desin ailesine en azından sizin odasına çat kapı girme alışkanlıkları olmaz.

Anladığım kadarıyla ailenin banyo fantezisi var yeni evli çiftlere neden nefes aldirmazlar Bi türlü anlam veremiyorum.! Sosyal medyandan yada onların göreceği yerlerden sözler fln paylaş sorana da anlat anlayan anlar zaten yapmazlar Bi daha herhalde.

Sizde kaldıklarında banyo yapmaları değilde,yakın mesafede gelip yatılı kalmaları garip geldi bana.Yatmadan gelseler olmuyormu?
Evin diğer banyosunu bozmuş olmanız biraz kazdığınız kuyuya düşmek misali :) Yatak odasından geçilmesi dışında ebeveyn banyosunu kullanıyor olmaları hasıl olan ihtiyacı gidermek amaçlı olduğundan aşırı garip değil.
Sizi çokça rahatsız eden sanki size sıklıkla misafir olmaları.Banyo kullanımında ise ayrıca iş çıkıyor olması(tamam birazda özel alan).
Bana göre hakkınız var çok sık olduğunda sevimli bir durum değil.. ama empati sizin aileniz,akrabanızda olabilirlerdi eşiniz söylense, kapı çarpsa gönlünüz kırılırdı.Çözüm sunamadım ama kolaylıklar diliyorum.

Konu sahibi ne kadar yakın evleriniz aynı mahalle gibi mi? Eğer öyleyse zaten katlanılacak bir yanı yok. Bir de onlar banyoya girmek istediği zaman ben gireceğim şimdi deyin. Sonra da çamaşır suyunu bolca döküp yıkayın. Zaten ebeveyn banyoları küçük olur. Akşama kadar kalır o koku. Onlar da kullanamaz.

Ben kimsenin evinde banyo yapamıyorum mecbur kalıp yapmışlığım var ve kendim rahatsız oldum bunlar değişik

Herkes çok normal karşılamış ama çok gıcık bir durum Bendeasla istemem özellikle sevmedigim insanlarsa

Herkes yıkanılır gidilen evde vs demiş de arabamız yokken Kv evinde arada kalırdık hiç banyo yapmadım

Bir gün kirli kalsam ölmem hatta ona göre ayarlar, evde yıkanır giderdim

Annem şehir dışında orada kalmaya gidince bile zor geliyor yıkanmak

Oturmaya gelen sürekli duş mu alır

Ben kaynıma derdim daha sabah duş aldın sürekli bu böyle diye

İster espri sansın ister ciddiye alsın

Ben kendi evinde bu kadar sık yıkanmıyorum onlar evlerinde o kadar çok yıkanıyor mı

Su faturası kaç geliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…