Banyo görgüsüzleri!

Yakında oturuyorlarsa sizde kalmasınlar bence. Banyodan önemli olan bir konu bu. Evi yakın gitsin evinde kalsın deseniz çok haklısınız da banyo konusunda bilemedim... Ben benim evimde yatıya kalacak bir insanın banyo yapmasını isterim açıkcası. Ama tabi evi çok yakın insanlar da kalmasın... Baştan bir yanlışlık var. Tepkinizi banyo konusuna değil evi yakınken sizde kalmalarına verirseniz daha güzel sonuçlar oluşacaktır.

Ayrıca diğer banyoyu da yaptırın bence odanıza girmeleri çok saçma olmuş. Bu konuda gerçekten haklısınız. Ben öz ablamın kişisel banyosunda bile duş almam bırakın gelinin banyosunda almayı...

Ara sıra gelen misafir olsa yada uzun yoldan gelse bende esek değilim herhalde teklif ederim burda bazıları normal buluyoda her hafta gelen misafir yıkanır mi .. vanayi kıstım bir kez esime söyledi babası su niye akmiyo diye . Van’a Sıkışmıştır dedi hemen açtı :))) denemedigim bisey kaldı mi acaba:)

Kaş yapayım derken göz çıkarmışsınız sankiBozuk olan tarafı yaptırın sizde rahat edin gelende etsin.

Kop
Daha yapmazlar diye düşünmüştüm . Evinize gelen her misafir banyo yapsa gerçekten tepkiniz böyle mi olur ? Sadece arkadaşlarımız banyo yapmadan evlerine gidiyo bu normal mi
insanlar farklı farklı. Ben bu konulara hiç bir zaman takmıyorum evimde hatta mutlu olurum. Yatılı geliyorsa yapması sorun degil. Siz istemiyorsanız yatılı gelmelerine engel olmanız lazım

kendi banyonuzu bozun ozaman . bi kac gün siz gisin onlarda yikanin iki banyomuzda bozuldu deyin tabi o sürecte yatak odasindakini degil digerini yaptirin abartmissiniz diyen arkadaslarda merak ettim kendileri bu sicakta sürekli camasir suyu ile banyo temizlemek isterler mi hijyen önemli evet ama herkes kendi evinde yikansin bi zahmet yakin mesafeyse

O evet başlı başına sorun . Yeni evliyiz ondandir dedim ama hala ayni.

Sizin banyonuzda diger banyolardan olmayan bisey mi var acaba hamam taşı gibi falan ne bileyim

Şampuanların içine tutkal mı koysan şaka bi yana sen çaktırmadan vanayla oyna, kombiyi kıs bişeyler yap sürekli pes etme keyif alamadan yıkansınlar. Banyonun onların hoşuna gidiyor bile olabilir.

Hay ağzın bal yesin . Ya uzaktan gelen misafirimde oluyo onları sorun etmem ben . Allah askina sabah aksam banyo yapilirmi anlamıyorum .

Diğer banyoyu bozmasaymışsınız keşke.
Geçen kayınvalidem yıkandı bizde de. Valla hasta numarası yapıp eşime temizlettim banyoyu, bende kılım bu konuda.

Siz banyodan evvel yatılı misafirin önüne geçin bence.

Aynı şehirde olmanıza rağmen neden yatılı geliyorlar? Bence en büyük sorun bu. Ne kadar mesafede oturuyorsunuz? Bir de neden her hafta geliyorlar ki Sürekli misafir mi ağırlıyorsunuz? Çok kötü bir durum.

Kwsinlikle haklısınız hayır ne mğnasebet canım
Tamam uzak olur evler yada uzun bi süre kalmak icab etmiştir yıkanırsın
Şahsen ben mecburi bi durım olmadığı müddetçe bnyo yapmayı bırak tuvalete bile çok zor girerim
Allah yardımcın olsun

Uzakta mı oyıruyolar tam anlamadım
Hayır bari çok temiz yapma banyoyu belki ne güzel tertemiz diye yıkabmak istyolardır
Gekceklerini bildiğin zaman pis bırak dağınık olsun

Aynı şehirde olan akrabaların evine gidin, sonra gece “biz artık kalkalım, eve gitmemiz lazım çünkü banyo yapmalıyım” deyin. Bizde yap derler. “Yok kısa mesafede ne başkasının evinde banyo yapmayı ne de benim evimde banyo yapılmasını istemem. Aynı şehirde yatıya kalmak da bana çok saçma geliyor. Bizim kültürde hiç yoktur. Çok ayıplanır” deyin. “Biz gelince, banyo yapınca rahatsız mı oluyorsun” vs deyince de “ah pot kırdım” deyip kahkaha atın veya mahçup mahçup gülümseyin. Onlardan tüm akrabalara yayılır zaten.

Şampuanların içine tutkal mı koysan şaka bi yana sen çaktırmadan vanayla oyna, kombiyi kıs bişeyler yap sürekli pes etme keyif alamadan yıkansınlar. Banyonun onların hoşuna gidiyor bile olabilir.
Kombiyle oynasam suyun soguk oldugunu anlayıp sap sup banyodan çıkıp gelir şikayet ederler :)) halilarda batar offf :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…