- 15 Mart 2018
- 1.645
- 3.217
- 53
- 37
- Konu Sahibi CiciKedi01
-
1 veya 2 gün kalıcaklarsada mecbur duş almalılar mağlum havalarda çok sıcak ondan giriyorlardır banyonuza.Ya kızlar bdv hic konu acicam aklıma gelmezdi .
Ben mi abartıyorum Allah aşkına bisey dyin..
2 yıllık evliyim eşimin ailesi bizden 2 saat uzaklıkta oturuyo akrabaları vs burda.
Direkt konuya giriyorum..
Gelen akrabaları yatılı geliyodu sürekli evlerimiz yakın .. ve geldiklerinde illa banyo yapiyolar, kuzeni geldi esiyle.. ikiside banyo yaptı hemde benim ebeveyn banyomda .. ( diğer banyom arızalı daha doğrusu ben bozdum gelip yıkanmasınlar diye ) ya anlamıyorum ya sinirleniyorum yazarken bile ..
Neyse ben bunu eşimle konuştum dedim olmuyo böyle ben kendi özel banyomda istemiyorum kimsenin yıkanmasını evleri yakın gitsin evlerinde yıkansınlar . Diyelim bugun geldiler yarin gidecekler hemen bi banyo yapma istegi bıktım ya banyo temizlemekten . Eşimle konuştum istemiyorum dedim önce parladi konuştum güzelce , sen gidip o kadının yatak odasında yikanirmisin dedim dondu kaldı anladı beni bi şekilde .
Neyse kendi aileside her geldiginde muttttlaka asla fire vermeden yikanirlar. İlk başta bisey demedim ailesi sonuçta benim ailem gelse yıkansa (asla öyle bisey yapmazlar) oda laf etse bozulurum. Kız kardeşi geliyo o ayrı teyze yenge geliyo o ayrı ulan kayinvalidemin kayinvalidesi bile.. ya bu ne gorgusuzluk .. tabi kocama hiç bisey demiyorum .
4 gün önce kaynim geldi ve biz bebek icin aşılama surecindeydik simdi müsait değiliz sonra gelsin dedim esime, arada kaldım çağırdım dedi bisey demedim yine bi şekilde gizli saklı iliski olur dedim .
Adam geldi gelir gelmez hemen banyoya lan dur bi soluklan!!!
Sabah kalktı eşim gezmeye gidelim dedi hemen yine banyoya girdi . Bu sürede ben her girdiğinde pesinden girip çamaşır sulariyla temizliyorum.. akşam eve geldik bidaha girdi ve bana sormak yokkk odam müsait mi değil mi soran yokkk bende sinirlendim kapıları vurmaya başladım fevrilendim bi an dayanamadım çünkü çok sinirlendim eşim anladı noluyo sana sıkıntın ne falan dedi yok bisey dyip geçiştirdim ...
Eşimide anlıyorum onunda yapicak biseyi yok yıkanma burda diyemez. Ama akıl verin nolur ben bunu nasıl kesebilirim bu insanlardan. Büyük banyomun muslugunu bozdum bilerek kaç kez bu kez odama dadandilar.... uzattim biraz çok doldum kusura bakmayın . Abartmiyorum dimi bu yanlış dimiiiii eşim ve ailesi gayet normal karsiliyo böyle seyleri ben hiç biyerde böyle gorgusuzluk görmedim ya
Keske herkes böyle düşünse . Yikansinlar ne var diyolar. Yaşayan biliyo, ben iğreniyorum yapamıyorum istemiyorumBu arada o kadar sıcak memlekette yaşıyorsanız kimsenin evine yatıya gitmezsiniz, hele hele aynı şehirdeyken.
Sıcaklar bahane değil.
Ne işleri var yeni evli çiftin evinde, ebeveyn banyosunda. Zaruret yoksa kalmaya gitmek ne demek. Neden yaaa.
Çıldırır insan.
Ha bir de ben olsam banyomu bozmazdım.
Bu çözüm değil, nitekim daha beter olmuş.
Bu böyle olmaz sorun banyo değil başlı başına size de kalmaları çok rahat insanlarmış Allah sabır versinÇünkü burası otel çünkü evde enayi var çünkü ev tertemiz rahatlar istedikleri gibi davraniyolar
Banyom guzel ama öyle aman aman lüx değil normal bi banyo iste . Ve benim temizlik konusunda çok hassas olduğumu biliyolar bu daha sinir bozucuOff cok sinir bozucu
Allah yardımcınız olsun
Banyonuzu merak ettim,cekici bişey olmalı:))
Hayır çok sık geliyolar ama fazla kalmiyolar max 2 gün1 veya 2 gün kalıcaklarsada mecbur duş almalılar mağlum havalarda çok sıcak ondan giriyorlardır banyonuza.
evinde yıkanırsa su faturası çok gelir şofben elektrik yakar....eee kirlerini senin özel banyonda döküp gidiyorlar...nefret ederim akrabalardan..hep zarar gelmiştir..Ya kızlar bdv hic konu acicam aklıma gelmezdi .
2 yıllık evliyim eşimin ailesi bizden 2 saat uzaklıkta oturuyo akrabaları vs burda.
Gelen akrabaları yatılı geliyodu sürekli evlerimiz yakın .. ve geldiklerinde illa banyo yapiyolar, kuzeni geldi esiyle.. ikiside banyo yaptı hemde benim ebeveyn banyomda .. ( diğer banyom arızalı daha doğrusu ben bozdum gelip yıkanmasınlar diye ) ya anlamıyorum ya sinirleniyorum yazarken bile ..
Neyse ben bunu eşimle konuştum dedim olmuyo böyle ben kendi özel banyomda istemiyorum kimsenin yıkanmasını evleri yakın gitsin evlerinde yıkansınlar . Diyelim bugun geldiler yarin gidecekler hemen bi banyo yapma istegi bıktım ya banyo temizlemekten . Eşimle konuştum istemiyorum dedim önce parladi konuştum güzelce , sen gidip o kadının yatak odasında yikanirmisin dedim dondu kaldı anladı beni bi şekilde .
Neyse kendi aileside her geldiginde muttttlaka asla fire vermeden yikanirlar. İlk başta bisey demedim ailesi sonuçta benim ailem gelse yıkansa (asla öyle bisey yapmazlar) oda laf etse bozulurum. Kız kardeşi geliyo o ayrı teyze yenge geliyo o ayrı ulan kayinvalidemin kayinvalidesi bile.. ya bu ne gorgusuzluk .. tabi kocama hiç bisey demiyorum .
4 gün önce kaynim geldi ve biz bebek icin aşılama surecindeydik simdi müsait değiliz sonra gelsin dedim esime, arada kaldım çağırdım dedi bisey demedim yine bi şekilde gizli saklı iliski olur dedim .
Sabah kalktı eşim gezmeye gidelim dedi hemen yine banyoya girdi . Bu sürede ben her girdiğinde pesinden girip çamaşır sulariyla temizliyorum.. akşam eve geldik bidaha girdi ve bana sormak yokkk odam müsait mi değil mi soran yokkk bende sinirlendim kapıları vurmaya başladım fevrilendim bi an dayanamadım çünkü çok sinirlendim eşim anladı noluyo sana sıkıntın ne falan dedi yok bisey dyip geçiştirdim ...
Eşimide anlıyorum onunda yapicak biseyi yok yıkanma burda diyemez. Ama akıl verin nolur ben bunu nasıl kesebilirim bu insanlardan. Büyük banyomun muslugunu bozdum bilerek kaç kez bu kez odama dadandilar.... uzattim biraz çok doldum kusura bakmayın . Abartmiyorum dimi bu yanlış dimiiiii eşim ve ailesi gayet normal karsiliyo böyle seyleri ben hiç biyerde böyle gorgusuzluk görmedim ya
AMa her aile bir olmuyo ki biz desek kiyamet kopar gelin bizi istemedi laf etti derler kocamın üstüne geleceklerBenimkileri söylerim. Eşimde yeri geldiğinde misafir kabul etmedi. Yani biz diyebiliyoruz. Yani ben dalga gecerek veya sizi küçümseyerek yazmadım
o zaman temizlik malzemelerinizi ortaya koyup soyluceksin banyodan sonra temizlemelerini. Bazıları yazmışta ne var yani diye. Kusura bakmasın kimse ama kimse de otelde temizlik görevlisi gibi görülmek istemez. Sabah ayrı temizle akşam ayrı temizle! Ki hemen misafir banyosuni tamir ettirin. Birinin yatak odamda banyo yapmasıni asla sindiremem şahsen. Ya da artık biz sizlere geliyoruz hep bizde oluyoruz bıktık birazda sizlerde kalıp hasret giderelim diyinNe güzel .. eşimin ailesi sabit fikirli birazda eski kafali ben veya eşim iki laf desek ortalik ayağa kalkar daha gelmezler hiç o zamanda eşim çok üzülür . Arada kalıyorum iste böyle
Birde suyum kontorlu faturalı değil ya fatura vs sorun değil önemli olan anlayissizliklarievinde yıkanırsa su faturası çok gelir şofben elektrik yakar....eee kirlerini senin özel banyonda döküp gidiyorlar...nefret ederim akrabalardan..hep zarar gelmiştir..
Her çıktıklarında hemen Temizliyorum ki görsünler rahatsız olduğumu anlasınlar ama neredeo zaman temizlik malzemelerinizi ortaya koyup soyluceksin banyodan sonra temizlemelerini. Bazıları yazmışta ne var yani diye. Kusura bakmasın kimse ama kimse de otelde temizlik görevlisi gibi görülmek istemez. Sabah ayrı temizle akşam ayrı temizle! Ki hemen misafir banyosuni tamir ettirin. Birinin yatak odamda banyo yapmasıni asla sindiremem şahsen. Ya da artık biz sizlere geliyoruz hep bizde oluyoruz bıktık birazda sizlerde kalıp hasret giderelim diyin
Ya burda yoldan gelmişler terli terli mi otursunlar diyen bayanlar?
Bu yatılı kalanların evleri yakınmış huuu?? hemde yatak odası banyosuna izinsiz girmek aceleyle gelir gelmez girmek ne demek???? Burda olur öyle şeyler diyen hiç bir bayan aynı şey başına gelse tahammül edemez. Yıkanıp gelin kardeşim eviniz yakın madem. Ebeveyn banyosu bir de??Fantaze mi yapıyorsunuz bu evde hayırdır?? eşime dengeyi kur ben muhattap olursam kalp kırcam derdim.Engel olamayabilrdim kendime.Farklı şehirde değiller ki.Aynı şehirde başkasının ebevyn banyosunda duş almak nasıl bir mantık?Yapmayın Allah aşkına!
Evleri yakinsa ve 1 gece kalincaksa banyo yapmak cok acil olmasa gerek hani uzun yoldan gelir insan da yol yorgunlugu gitsin diye banyo yaparda bu is bana tuhaf geldi. Banyo da bilmediginiz bi hazine falan mi var acaba. Bence yuz vermeyin ve banyo yapmalarindan rahatsiz oldugunuzu sakayla karisik soyleyin sahsen ben izin vermem uzun yoldan gelse.amenna ama.aliskanlik olmussa bu durum tavrimi.belli ederimYa kızlar bdv hic konu acicam aklıma gelmezdi .
Ya burda yoldan gelmişler terli terli mi otursunlar diyen bayanlar?
Bu yatılı kalanların evleri yakınmış huuu?? hemde yatak odası banyosuna izinsiz girmek aceleyle gelir gelmez girmek ne demek???? Burda olur öyle şeyler diyen hiç bir bayan aynı şey başına gelse tahammül edemez. Yıkanıp gelin kardeşim eviniz yakın madem. Ebeveyn banyosu bir de??Fantaze mi yapıyorsunuz bu evde hayırdır?? eşime dengeyi kur ben muhattap olursam kalp kırcam derdim.Engel olamayabilrdim kendime.Farklı şehirde değiller ki.Aynı şehirde başkasının ebevyn banyosunda duş almak nasıl bir mantık?Yapmayın Allah aşkına!
Benim burda gördüğüm kadarıyla ima etmekle anlaşılmıyor. Direk söylemeniz gerek. Yok ben yapamam diyorsanız da size burda ancak aynı şeyler yazılmaya devam eder, sizde banyo temizlemeye devam edersiniz. Değişim istiyorsanız cesur olmalısınızHer çıktıklarında hemen Temizliyorum ki görsünler rahatsız olduğumu anlasınlar ama nerede
kendi banyonuzu bozun ozaman . bi kac gün siz gisin onlarda yikanin iki banyomuzda bozuldu deyin tabi o sürecte yatak odasindakini degil digerini yaptirinabartmissiniz diyen arkadaslarda merak ettim kendileri bu sicakta sürekli camasir suyu ile banyo temizlemek isterler mi hijyen önemli evet ama herkes kendi evinde yikansin bi zahmet yakin mesafeyse
AMa her aile bir olmuyo ki biz desek kiyamet kopar gelin bizi istemedi laf etti derler kocamın üstüne gelecekler
Normaldir bende hergün duş yapan biriyim gittiğim yerdede duşa girmezsem kendimi kötü hissederdim tabi sizin tarafınızdan bakınca sizede hak veriyorum.Hayır çok sık geliyolar ama fazla kalmiyolar max 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?