Banyo görgüsüzleri!

1 veya 2 gün kalıcaklarsada mecbur duş almalılar mağlum havalarda çok sıcak ondan giriyorlardır banyonuza.

Keske herkes böyle düşünse . Yikansinlar ne var diyolar. Yaşayan biliyo, ben iğreniyorum yapamıyorum istemiyorum

Off cok sinir bozucu
Allah yardımcınız olsun
Banyonuzu merak ettim,cekici bişey olmalı:))
Banyom guzel ama öyle aman aman lüx değil normal bi banyo iste . Ve benim temizlik konusunda çok hassas olduğumu biliyolar bu daha sinir bozucu

evinde yıkanırsa su faturası çok gelir şofben elektrik yakar....eee kirlerini senin özel banyonda döküp gidiyorlar...nefret ederim akrabalardan..hep zarar gelmiştir..

Benimkileri söylerim. Eşimde yeri geldiğinde misafir kabul etmedi. Yani biz diyebiliyoruz. Yani ben dalga gecerek veya sizi küçümseyerek yazmadım
AMa her aile bir olmuyo ki biz desek kiyamet kopar gelin bizi istemedi laf etti derler kocamın üstüne gelecekler

Ne güzel .. eşimin ailesi sabit fikirli birazda eski kafali ben veya eşim iki laf desek ortalik ayağa kalkar daha gelmezler hiç o zamanda eşim çok üzülür . Arada kalıyorum iste böyle
o zaman temizlik malzemelerinizi ortaya koyup soyluceksin banyodan sonra temizlemelerini. Bazıları yazmışta ne var yani diye. Kusura bakmasın kimse ama kimse de otelde temizlik görevlisi gibi görülmek istemez. Sabah ayrı temizle akşam ayrı temizle! Ki hemen misafir banyosuni tamir ettirin. Birinin yatak odamda banyo yapmasıni asla sindiremem şahsen. Ya da artık biz sizlere geliyoruz hep bizde oluyoruz bıktık birazda sizlerde kalıp hasret giderelim diyin

evinde yıkanırsa su faturası çok gelir şofben elektrik yakar....eee kirlerini senin özel banyonda döküp gidiyorlar...nefret ederim akrabalardan..hep zarar gelmiştir..
Birde suyum kontorlu faturalı değil ya fatura vs sorun değil önemli olan anlayissizliklari

Her çıktıklarında hemen Temizliyorum ki görsünler rahatsız olduğumu anlasınlar ama nerede

Evleri yakinsa ve 1 gece kalincaksa banyo yapmak cok acil olmasa gerek hani uzun yoldan gelir insan da yol yorgunlugu gitsin diye banyo yaparda bu is bana tuhaf geldi. Banyo da bilmediginiz bi hazine falan mi var acaba. Bence yuz vermeyin ve banyo yapmalarindan rahatsiz oldugunuzu sakayla karisik soyleyin sahsen ben izin vermem uzun yoldan gelse.amenna ama.aliskanlik olmussa bu durum tavrimi.belli ederim

Her çıktıklarında hemen Temizliyorum ki görsünler rahatsız olduğumu anlasınlar ama nerede
Benim burda gördüğüm kadarıyla ima etmekle anlaşılmıyor. Direk söylemeniz gerek. Yok ben yapamam diyorsanız da size burda ancak aynı şeyler yazılmaya devam eder, sizde banyo temizlemeye devam edersiniz. Değişim istiyorsanız cesur olmalısınız

Evime her hafta yatili insan almiyorum. Hatta her hafta misafir bile agirlamam. Evime yatili gelen sadece annem ve babam oluyor o da senede 1-2 defa maximum 3 günlugune geliyorlar. Biz de annem babam haric biyerde kalmiyoruz.

Yatili misafiri dert etmeyip banyoyu ederse tabi ki anormal bulunur. Yatili gelen insan duş alir cunku, 1-2 saat disari cikip eve girince yikanasi geliyor insanin yazin, durulmuyor. Oyle nasil uyuyacak veya yataktan kalkinca terlemis olur vs tabiki sabah cikarken duş alinir.

İstemiyorsa misafir de almasin veya gelenlere duşu yasaklasin :) ona gore gelsinler.

AMa her aile bir olmuyo ki biz desek kiyamet kopar gelin bizi istemedi laf etti derler kocamın üstüne gelecekler

Vallaha bu konuda nasıl alıştırirsaniz öyle gidiyor ama. Zaten esiniz kendi ailesine söyleyecek yatılı misafir istemediğinizi. Bahanesini o bulacak. Müsait olmadığınızi anlayana kadar. Esiniz bunu yapsa, kimse "gelin bizi istemedi" diye üstüne gidemez. Şahsen başkasının evinde kalmayı sevmem. Rahat edemiyorum. Benim istediğim vakit evime misafir gelse çok güzel ağrılarım ama. Ama bu bizim belirlediğimiz zamanlarda olur. Baskalarin kafasına estiği gibi değil

banyoyu esinize temizlettirin. ve once onunla halledin meseleyi. o sizi desteklese ikiniz birden iki banyoyu bozsanız falan anca. yada bir iki kere musait degiliz diyip misafir reddetmeniz lazim ki anca. esinizde bitiyor is. banyoyu her halükarda o temizlesin.

abartmiyorsunuz. siz haklisiniz.
cuma aksami kendi kuzenim geldi bana. genc kiz. saclari falan da uzun.
geldigi aksamdan itibaren banyoya gir dus al rahatla diye kendim israr ettim, titiz oldugunu saclarinin yaglanmasini sevmedigini biliyorum cunku. ve banyoya gireyim demeyecegine de biliyorum ki, benim evim onun evidir. asla kasmam.kendi talep etmedigi gibi, benim gir dus al diye israr etmemi de gecistirdi. evden gelirken aldim vs dedi. zaten evime gelene, dus almak istersen buyur diyen biriyim. ben demeden duz ara hele de odamdaki banyoya dalarsa icimdeki o iyi niyette ölür, itici gelir bana.
keske herkes misafirligini bilse.
gerekirse odandaki dusun basligini da boz. madem izin almadan yapiyorlar bunu, sende bisey diyemiyorsun anladiklari dilden konus ve o basligi da boz. git basliga para ver ama onlarin evinde hukum surmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…