- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi CiciKedi01
-
O evet başlı başına sorun . Yeni evliyiz ondandir dedim ama hala ayni.
kafaya cok takmayin hatta arayin o kisileri banyonuzun bozuldugunu ailecek yikanmaya gideceginizi haberi edin coluk cocuk toplasip cimin gelin evinize birdaha yatili bile gelmezlerHay ağzın bal yesin . Ya uzaktan gelen misafirimde oluyo onları sorun etmem ben . Allah askina sabah aksam banyo yapilirmi anlamıyorum .
Bu iyi fikirrrrKwsinlikle haklısınız hayır ne mğnasebet canım
Tamam uzak olur evler yada uzun bi süre kalmak icab etmiştir yıkanırsın
Şahsen ben mecburi bi durım olmadığı müddetçe bnyo yapmayı bırak tuvalete bile çok zor girerim
Allah yardımcın olsun
Uzakta mı oyıruyolar tam anlamadım
Hayır bari çok temiz yapma banyoyu belki ne güzel tertemiz diye yıkabmak istyolardır
Gekceklerini bildiğin zaman pis bırak dağınık olsun
Hayır Adana değil karadenizdeyim aman aman sıcak yokk yağmur yağıyo su an bileNickin sonundaki 01'i görünce Adanalı olduğunuzu düşündüm ben de Adanalıyım ve yazın malesef günün yarısı banyoda geçiyor =) Hortumu alıp salonun ortasında gezinmediklerine şükredin =) Ama tabi ki rahatsız olmakta çok haklısınız, bi şekilde ayaklarını kesmeye çalışın, tek dert banyoyu kullanmaları değil, evinize size rahatsızlık verecek düzeyde kimsenin gelmemesi lazım. Bahaneler bulun, eşinizle ortaklaşa çözüm üretin, evde yokuz diyin vs.
Yazması ne kadar kolay dimi arkadasım . Diyebilirmisin sen bi düşün bakalım .Ağzınızı açıp karı koca yatılı misafir istemiyoruz sık sık demek yerine cidden banyonuzu mu bozdunuz? Kimin aile fertleri ise o kişi bu duruma el koymalı. Esinizin akrabası ise esiniz. Sizinkiler se siz. Evinizde istemediğiniz insanların yıkanmasına takmışsiniz yani. Odaniza girmelerini istemiyorsaniz diğer banyoyu bozmayacaktiniz
Ben kimsenin evinde sabah akşam yıkanmam evimden çıkmadan yıkanır yatmadanda evime gelirim aksi durum olmadıkça kalmam kimsede yıkanmayı saymiyorum bileYatılı gelen yılanır..pis pis yatak çarşafnda yatsa daha mı iyi, sen de yatıya kalabilirsin onlar da seni istemezlerse hoş olur mu
O zaman açıkça söyle yapcak bişi yok. Kötü birşey değil bu normal banyoda yıkanılır.Ben kimsenin evinde sabah akşam yıkanmam evimden çıkmadan yıkanır yatmadanda evime gelirim aksi durum olmadıkça kalmam kimsede yıkanmayı saymiyorum bile
Ne güzel .. eşimin ailesi sabit fikirli birazda eski kafali ben veya eşim iki laf desek ortalik ayağa kalkar daha gelmezler hiç o zamanda eşim çok üzülür . Arada kalıyorum iste böyleOyunlara ne gerek var anlamiyorum. Dürüst bir şekilde yakın yerlerde yaşayıp yatıya kalmalarının sizin için eziyete döndüğünü, temizlik takıntıniz olduğunu illa gelmek istiyorlarsa da banyodan sonra çamaşır suyuyla temizlemerini isteyin. 20 yıldır evliyim, eşim yabancı asıllı, anne babası bir kere bile kalmaya gelmedi, senede bir noel de gelirler otelde haftasonu kalırlar sonra ülkelerine dönerler. Cok şükür iyi ki bir türkle evlenmemişim. Okudukça sinir oldum.
Çünkü burası otel çünkü evde enayi var çünkü ev tertemiz rahatlar istedikleri gibi davraniyolarNeden yatili geliyorlar o da ilginc
Yazması ne kadar kolay dimi arkadasım . Diyebilirmisin sen bi düşün bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?