Banyo görgüsüzleri!

Aynı şehirde neden yatılı geliyorlar bunu bir söylesenize?
Eşimin teyzesi yengesi vırtı zırtı aynı şehirde neden yatılı gelir ve ne münasebet banyo yaparlar.
Aynı şehirse hak vereceğim size kesinlikle .

Öte yandan uzaktan gelen yatılı misafirime banyoyu ben teklif ederim her zaman, bunu sorun etmem.
Ama aynı şehirde gelip de banyo yapmak neden, hem de ebeveyn banyosunda.çüş demek istiyorum.
Islak mendille silinsinler

Son düzenleme:
O evet başlı başına sorun . Yeni evliyiz ondandir dedim ama hala ayni.

Yeni evliyseniz hiçten yatıya gelmemeleri lazım. Asıl saygısızlığı burada yapıyorlar.

Bir şey soracağım bu arada...

Nasıl bozdunuz banyoyu

Hay ağzın bal yesin . Ya uzaktan gelen misafirimde oluyo onları sorun etmem ben . Allah askina sabah aksam banyo yapilirmi anlamıyorum .
kafaya cok takmayin hatta arayin o kisileri banyonuzun bozuldugunu ailecek yikanmaya gideceginizi haberi edin coluk cocuk toplasip cimin gelin evinize birdaha yatili bile gelmezler

Nickin sonundaki 01'i görünce Adanalı olduğunuzu düşündüm ben de Adanalıyım ve yazın malesef günün yarısı banyoda geçiyor =) Hortumu alıp salonun ortasında gezinmediklerine şükredin =) Ama tabi ki rahatsız olmakta çok haklısınız, bi şekilde ayaklarını kesmeye çalışın, tek dert banyoyu kullanmaları değil, evinize size rahatsızlık verecek düzeyde kimsenin gelmemesi lazım. Bahaneler bulun, eşinizle ortaklaşa çözüm üretin, evde yokuz diyin vs.

Bu iyi fikirrrr içim içimi yicek ama yaoicam

Ağzınızı açıp karı koca yatılı misafir istemiyoruz sık sık demek yerine cidden banyonuzu mu bozdunuz? Kimin aile fertleri ise o kişi bu duruma el koymalı. Esinizin akrabası ise esiniz. Sizinkiler se siz. Evinizde istemediğiniz insanların yıkanmasına takmışsiniz yani. Odaniza girmelerini istemiyorsaniz diğer banyoyu bozmayacaktiniz

Hayır Adana değil karadenizdeyim aman aman sıcak yokk yağmur yağıyo su an bile

Yazması ne kadar kolay dimi arkadasım . Diyebilirmisin sen bi düşün bakalım .

Oyunlara ne gerek var anlamiyorum. Dürüst bir şekilde yakın yerlerde yaşayıp yatıya kalmalarının sizin için eziyete döndüğünü, temizlik takıntıniz olduğunu illa gelmek istiyorlarsa da banyodan sonra çamaşır suyuyla temizlemerini isteyin. 20 yıldır evliyim, eşim yabancı asıllı, anne babası bir kere bile kalmaya gelmedi, senede bir noel de gelirler otelde haftasonu kalırlar sonra ülkelerine dönerler. Cok şükür iyi ki bir türkle evlenmemişim. Okudukça sinir oldum.

Yatılı gelen yılanır..pis pis yatak çarşafnda yatsa daha mı iyi, sen de yatıya kalabilirsin onlar da seni istemezlerse hoş olur mu
Ben kimsenin evinde sabah akşam yıkanmam evimden çıkmadan yıkanır yatmadanda evime gelirim aksi durum olmadıkça kalmam kimsede yıkanmayı saymiyorum bile

Ben kimsenin evinde sabah akşam yıkanmam evimden çıkmadan yıkanır yatmadanda evime gelirim aksi durum olmadıkça kalmam kimsede yıkanmayı saymiyorum bile
O zaman açıkça söyle yapcak bişi yok. Kötü birşey değil bu normal banyoda yıkanılır.

Ne güzel .. eşimin ailesi sabit fikirli birazda eski kafali ben veya eşim iki laf desek ortalik ayağa kalkar daha gelmezler hiç o zamanda eşim çok üzülür . Arada kalıyorum iste böyle

Bu arada o kadar sıcak memlekette yaşıyorsanız kimsenin evine yatıya gitmezsiniz, hele hele aynı şehirdeyken.
Sıcaklar bahane değil.
Ne işleri var yeni evli çiftin evinde, ebeveyn banyosunda. Zaruret yoksa kalmaya gitmek ne demek. Neden yaaa.
Çıldırır insan.
Ha bir de ben olsam banyomu bozmazdım.
Bu çözüm değil, nitekim daha beter olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…