banyodan ciplak cikan misafir

bu yurtdışındakiler koltuk kıllarını almıyorlar denizde göreceksin bunları ve diğer yerdeki kılları, utanma ,sıkılma yok gavur kültürü onlar için gayet normal

Niyet bozuk adaminda basini yakacak... 30 yasinda insan yanlislikla olduğu yokki bunu yapan 12-13 yasinda ergende degil
Bence yol ver daha absürt durumlar olmadan

bu yurtdışındakiler koltuk kıllarını almıyorlar denizde göreceksin bunları ve diğer yerdeki kılları, utanma ,sıkılma yok gavur kültürü onlar için gayet normal

Kim ne demis goremedim ama ona bakilirsa benimde transparan seksi geceliklerim var.. kendi odam var ve kimse kapi calmadan ben gir demeden annem bile odama dalmaz. Gece giyerim geceligi kapimida kilitleyip yatarim. Ckk severim gecelikleri evlencegm zamandada bi dolap sirf gecelik icin ayiracagim smdi ben baska tuelu mu oluyormusm? Ki ben tesetturluyum yani disarda. Kim ne demisse sacma bise solemis bence

Tamam cnim senin evinin banyosunda cirilciplak kiz ciksin ve evde de kocan olsun acaba ne dusunurdun? Bu kdr terbiyesizlik boyle bi pislik olamaz bence. Esiniz gorse ne yapsrsiniz? Insan kafayi yer valla kiyameti koparir be bide iyi seyler dusuncem isim yok. Nedir bu ciaklar kampimi bu ne bu rahatlik dusuncesizlik kardeşim. Biz konu sahibinin gozunu acmaga calisiyoruz yuvası dagilmasin diye

Yasakmis demekki baksana kadin bekar kiz mini gecelik mi giyermis diyor.size yaz geliyorda bize gelmiyor mu sanki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cıks. bekarlara mini gecelik yassakkk. yazda gelse giy uzunu öyle yat. evlenince giyersin onu.kural böyle..

Son düzenleme:
Yuuhhh valla yazmadan duramadım bence o dakika kovman gerekirdi evden o kim oluyorda senin evinde o sekilde dolasiyor. Hemen hemen hic bekletmeden yol ver kardesim

bence hiç hoş bir durum değil
bende yıllardır tanıdığım ailenin evine giderim kalmaya
ama bırakın duş almayı afedersiniz lavaboya bile giderken utanırım (küçük kızları var pat diye kapıyı açar diye)
arkadaşım sıcaktır şort vereyim der ben yok rahatım derim.insanın kendini bilmesi gerekir.bırak arkadaşı bu akraba bile olsa böyledir.
sonuçta zaruriyetten bir yerde kalınıyorsa toplum kurallarına uyulması gerekir.
ne demek pat diye çıkmak tamam diyelim sizin olduğunuzu anladı da çıktı ya eşiniz sizin yaptığınız tıkırtılara kalksaydıda oda görseydi ne olacaktı sonuç?kzı kaç yaşında okumadım ama tatlı dille uyarın derim.

Son düzenleme:
Burda bazi arkadaslarda muhalefet olucaklarya öyle denmez söyle denir. Heyy allahım ya. Sizin evinizde olsaydi ayni olay??? Ne tepkiler verirdiniz acaba. Bu kadar iyi niyet akla zarar yahu

repucan sen eşine durumu anlat bence,bı de senınkı mısafırı cok sevıyor ya aman evde sıtemıyor dıye bık bık yapmasın. böyle bıse yasandı çok rahatsız oldum de,mumkunse de bıran once evden gönder.

Orası senin evinse sadece senin kuralların geçerlidir .. Adap görgü vb şeylerin içinde zaten bu yaptığı yanlış ozaman kurallarını anlatıp dikkat etmesini isteyeceksin .. Bu en doğal hakkın. Sorun yapma konuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla sizin yerinize ben aşırı rahatsız oldum.
sizi telaşlandırmak istemem ama bence o kız bilerekten yapmış bunu kesinlikle.konuşmalısınız hatta konuşmakla kalmayıp evden yollamalısınız.aksi halde başınıza bela olacağa benziyor.
ben böyle insanları anlamadım,anlamıyorum ve anlamayacağımda.nasıl bu kadar rahat oluyorlar,başkasının evinde çıplak gezmekte neyin nesi.ben uyurken bile sıkı sıkı giyinen insanım.banyodan çıkarken giyeceklerimi oracıkta giyer ve öyle çıkarım banyodan.
son tavsiyem eşinize asla söylemeyin bu olayı.

Tatlım bence o 'en kısa zaman' ifadesini de bi düşün. O "en kısa zaman" olur sana 2 ,3 hafta 1 ay. Sen güzelce de şu gün ayrılmış olsan iyi olur sana yardımcı olmak istedik ama devamı o şekilde daha iyi olucak. Onun da az çok çevresi olmuştur vardır yurtta, hostelde yada başka homestay'de falan kalan arkadaşı. Kimseye uzun açıklama yapmana gerek yok. Senin huzurun için ne gerekiyorsa en doğrusu o. Herşey böyle mal saf salak sandıklarından çıkar. Zamanında teyzem saf sandığı acıyıp yardımcı olduğu bir kızla aldatıldığını öğrenmiş. Adam biyere kadar kayıtsız kalır. Erkek fıtratı kadınınkinden çok farklı.

Yani bencede yanlis bencede uyarilmasi lazim ama burda insanlar hakaret etmisler yok yollu yok o...pu yok ne geceligi hani bunlr yanlis yoksa kizin zaten bir hatasi var bu asla inkar edilemez.

ne çekiyorsun yolla gitsin bu yurtdışından gelenlerin çoğunda utanma sıkılma yok nede olsa gavurların içlnde büyüyorlar onların doğrusu farklı ,gelenek görenek arama dejenere çoğunluk

Ya ne diyorsunuz siz?!!
Bende yurt disinda yasiyorum, yasamayi gectim burda dogdum!
Benim gibilere gavurlasiyor bunlar mi dediniz siz?!!

Yazinizin sadece basini okudum bekar bir kiza 'yollu' demeniz cok cirkin.

neden yollu olanlar sadece evli mi oluyor? gece 1 de eve gelen. ( buras okadarda önemli değil belki bir yere takılmıştır. ama nereen bilebiliriz) banyodan evde bir adam olduğu halde çıplak gezen,(ki en önemli ksıım burası baktın banyoda havlu yok giy çıkardığın tişörtü eşofmanı çık neden çırılçıplak. yada kapıdan çıkarken önce kafanı çıkar bak etrafa biri varmı yok mu.

bu arada ben mini geceliği bekar olmasından dolayı söylemedim. sadece misafirliğe gittiği evde mini gecelik almak akıl karı değil. yoksa ne önei var kendi evinde kendi odasında istediğini giyerde yaparda.

Kız kesinlikle suçlu, ama yok yabancılar böyle, yurt dışındakiler şöyle, gecelik giyenler y.. gibi ifadeleri şiddetle kınıyorum ve cahil insanlar tarafından yazıldığını düşünüyorum. Bazen dönüp okumak lazım ben ne yazıyorum diye. Genelleme yaparak vebal alıyorsunuz. Ayıp !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…