- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
O kısma ben de takıldım,kız bekarken mini geceliği olması sebebiyle y.... diye nitelendirilmesi çok garip. Yani mini gecelik denilen şey bekar/evli kadınların yazın hava sıcak olduğu için gece uyurken giydikleri kısa elbisedir. Ya da mesela böyle askılı, mini şort takım şeklinde pijamalar da var. Küçüklüğümden beri giyerim ayıcıklı, kuzulu, koyunlu,kedicikli hiç seksi falan değil
Ya cok pardonda ayartmak ne demek ? Yani birsey dicem bu nasil muslumanlik siz bekar bir kiz hakkinda nasil boyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz?
Evet kiz bana gorede yanlis yapmis hesap edememis dikatsiz davranmis evet bencede arkadas kizi uyarmali ama neden bu kadar kotu kalplisiniz.konu sahibi ne kadar iyi niyetli bak nasil kirmadan halledebilirim diye dusunurken resmen kadinin aklina kotu dusunceler sokuyorsunuz ve hic habersiz bir kizin cok buyuk gunahini aliyorsunuz .ve ayrica seytanin ta kendisi diyorsunuz bu kiz napti Allaha sirk mi kostu biz mi bilmiyoruz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cıks. bekarlara mini gecelik yassakkk. yazda gelse giy uzunu öyle yat. evlenince giyersin onu.kural böyle..Yasakmis demekki baksana kadin bekar kiz mini gecelik mi giyermis diyor.size yaz geliyorda bize gelmiyor mu sanki :)
Kac yasinda bu kiz
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Tamam cnim senin evinin banyosunda cirilciplak kiz ciksin ve evde de kocan olsun acaba ne dusunurdun? Bu kdr terbiyesizlik boyle bi pislik olamaz bence. Esiniz gorse ne yapsrsiniz? Insan kafayi yer valla kiyameti koparir be bide iyi seyler dusuncem isim yok. Nedir bu ciaklar kampimi bu ne bu rahatlik dusuncesizlik kardeşim. Biz konu sahibinin gozunu acmaga calisiyoruz yuvası dagilmasin diye
ne çekiyorsun yolla gitsin bu yurtdışından gelenlerin çoğunda utanma sıkılma yok nede olsa gavurların içlnde büyüyorlar onların doğrusu farklı ,gelenek görenek arama dejenere çoğunluk
cıks. bekarlara mini gecelik yassakkk. yazda gelse giy uzunu öyle yat. evlenince giyersin onu.kural böyle..
Yazinizin sadece basini okudum bekar bir kiza 'yollu' demeniz cok cirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?