banyodan ciplak cikan misafir

iyilikten maraz doğuyor işte..illa bir şey olacağından değilde,rahat yetiştirmişler kızı bir şey olur farklı bir şey başına bir iş gelir allah korusun zan altında kalır insan...

canım sevgilisi olsa ne olacak adam yada kadın kaç yıllık eşlerini yada sevgililerini aldatıyor hiç normal değil çıplak çıkması bak o kadar yorum var kaç kişi kızı savundu yok denecek kadar az kesinlikle yanlış evet samimi olabilirsin ama oda haddini aşmayacakti ne demek elalemin evinde çırılçıplak banyodan çıkmak bence kasıtlı yapmıştır günahı boynuna tabi ama esin görse ne olacaktı, sonuçta erkek her gördüğünde kızı o şekil aklına gelecek sonuçta erkek en iyisi bile zamanla değişebilir bence kesinlikle gitmeli o kız ben olsam o gecenin sabahında konuşurdum o kızla kusura bakmasın haddini bilecekti hadsiz.

Gece 1de disarda olan kadin yollu, mini gecelik giyen bekar kadin yollu, rahat kadin yollu. Bu kriterleri kim belirliyor ya? Kadınlar hemcinsine yaftayi boyle yapistiriyorsa bizim baska kimseye ihtiyacimiz yok zaten. tek bi konu icin tanimadiginiz kizin ne o...luğunu ne yollulugunu bıraktinız. ayip gunah ya. konu sahibinin de aklında boyle seyler yoktu o da doldu gitti patladi esiyle arasi bozuldu. gazlayanlarin keyfi yerinde. kizi evden kovsunlar basina da baska bi sey gelsin. hesabini da siz verirsiniz artik. insaf.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle size katılıyorum. noluyor bu kk kadınlarına anlamıyorum artık insanlar konu açmaya dert anlatmaya çekinir oldu. hep bir yargısız infaz hep bir kınama yadırgama çamur atmalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yasam tarzi degisik iste kizin , dusunmustur kimse cikmaz die rahatmis bayaa bence konusmalisin nazikce dikkatli olurmusun die felan bida yaparsa yollarsin ,ben sahsen olsam derim; lutfen dikkatli ol benim bi kocam var gormesin seni orani burani yanlislikla 😁

Selam

Bu bayan bir baskasinin evinde yasiyorsa cok dikkatli olmaliydi. Madem banyoya gitmis ihtiyacini gormus giyecegi temiz elbiselerini yaninda goturmeyi akil etseydi. saat gec olmus, nasilsa uyuyor herkez diye oyle rahat davranamaz.. Bir baskasinin evi ve sonucta erkek var orda.
insan kendi evinde bile banyodan sonra ciplak cikmaz. (sahsi fikrim) Kiz belki sesleri duydu,kasitli cikti bilemem gunahini almak istemem.
Ama %50 bir durum soz konusu. siz degil esiniz de olabilirdi kapida..Esiniz de gorebilirdi. insan o manzaradan sonra artik evde rahat da uyuyamaz heran boyle bir durum olabilir diye? sizin iyi niyetinizi anliyorum,vicdanli dusunuyorsunuz sebep olmiyayim diyorsunuz ama orasi da sizin yuvaniz. Madem boyle birsey gormussunuz, uyarmaniz lazim kesinlikle.
Esinize hic bahsetmeyin bile nasil gordugunuzu. Hoslanmadigim hareketleri var,cok rahat dersiniz olur biter.
Ben misafirlige gitmissem, illede banyo yapmam gereken bir durum olusursa, banyodan sonra ne giyeceksem yanimda gotururum banyodan sonra orada hemen giyerim giyinik cikarim. Temiz elbiselerimi almamissam bile yanima, kirlilerimi tekrar giyer oyle cikarim.

icerdeki sesleri duyupda bilerek de cikmissa vay ki vayy..insan bir dusunur koskoca kadin "icerden sesler geliyor belkide disardaki erkektir" der...
oyle rahat rahat disari cikamaz. Kabul edilecek birsey degil bu..
Kesinlikle o bayanla konusun acik acik. Bu durumdan hoslanmadim ben degil esimde olabilirdi seni oyle goren. Bunu kabul etmem deyin. konusun kesinlikle susmayin.. susarsaniz,ikaz etmezseniz rahat tavirlarini surdurecektir o zaman...

sevgiler.

Son düzenleme:
Ben olsam uyarırdım şimdi hemen yollamak isterseniz zor durumda kalır gibi geldi bana sonuçta size güvenip gelmiş eşinde akrabalarıyla kötü olur bence bu yüzden :26:

eşinize açık açık bu şekilde söylemeyin.sadece rahatsız olduğunuzu der kısa zamanda gönderirsiniz..zaten uygun değil böyle bi durum.

Kuzen muzen farketmiyor valla öyle bi devirdeyiz ki benim oz kuzenim bana göz koymustu bi zamanlar caktirmadan gece beni uyurken izlemeler falan filan bi sabah yanimda buldum oturmus yatagin kosesine vucuduma bakiyor en son annemlere soylemekle tehtit etmistim bizimkilerinde icine mi dogdu noldu ondan beri hic gorusmedik ki her an ya onlar bizde ya biz onlardaydik kalar ederdik birbirimizde ,kizda rahat biriymis yani oyle bi davranisi olduysa hersey beklenir gondermeye calisin gonderin iyiliğiniz için

🎀12.12.12🎀

Eşine durumu anlatmaman daha iyi olurdu . Detaylı bilmesine gerek yoktu , kızın açığını paylaşmış gibi oldun .
Eşin de uygunsuz duruma sinirlenip , acısını senle tartışarak çıkarmış bence .Samimi olmakla bu durumun ne ilgisi var ?
Uyarı sonrası herşey normale döner umarım .
Odasında kapıyı kapatıp istediği gibi dolaşabilir ama ortak kullanım alanlarında saygı göstermeli .

Bu arada ben eşini ayartmaya çalışıyor diye düşünmüyorum ama uygunsuz durumlarını eşin de görebilir . Bunun farkına varamayacak kadar saf değildir herhalde ( Görürse yoldan çıkar falan da demiyorum . Bazı arkadaşların yazdığı gibi bu kişinin içinde olan birşey . ) . Bilemiyorum , belki rahatlık , belki düşüncesizlik , belki özenti . Ben bile kimseyi o şekilde görmek istemezken , şahsen eşiminde görmesini istemem bu ihtimal bile beni rahatsız eder .

Son düzenleme:
bu arada şunu bende eklemek istiyorum. gece 1de eve gelen yollu değildir.

mini gecelik giyen yollu değildir.
yollu kelimesinin neleri çağrıştırdığını unutmayın.

Son düzenleme:
Baskasinin evinde banyodan ciplak cikmak ne ya?
Hayir bir de savunanlar cikmis?
Pardon adi nedir bu durumun? İkna edin de bilelim.
Sırf ortak fikirlerin icinden sivrilmek adina durumu normal gostermeye calismak cok komik.
Yaw he he marjinalsin. Burdaki herkes yobaz, gerikafali.

Daha çok kavga edersin eşinle bence herşeyi tüm çıplaklığı ile anlat niye çekiniyorsun ki ?

Bence siz daha çook kavga edersiniz. Eşine söylemeden kızı gonderecektin. Eşinin ruhu duymayacakti. Kız kendi gitmek istedi derdin.

Edepsizlikten baska bisi degil... insan kendi evinde bile ciplak cikmaz banyodan... heleki misafirse kıyafetlerini giyip cikmali.. evde erkek var neticede... insanlarin yasam tarzlari farkli olabilir ama misafir oldugun evde o evin kurallari gecerlidir.. ben yerinizde olsam baska bi yer bulmasini soylerdim.. mesela gece 1 e kadar nerde ise gitsin orda kalsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes banyodan çıplak çıkılmaz erkek olan evde demiş de.kadın varken çıkılır mı ki öyle anadan üryan:) öyle yobaz falan da değilim hem düşünce hem yaşam olarak modern bir insanımdır ama yalnızken bile çırılçıplak dolaşmam evde.bende bir sorun var o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…