banyodan ciplak cikan misafir

Eşe söylenmemeli bence de Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu, siz güzel izah etmişsiniz eşinize
Ay Allahım günah da almak istemem ama bilerek mi öyle çıktı acaba

bence eşe söylenmeli. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekte ne içinde olan adam zaten hep aklında karpuz kabuğuyla dolaşır. bence söylenmeli sonra eşi gereksiz kıza kıskançlık yapıyr diyede düşünebilir

Sen kızla bir samimiyet kurmuşssun oda bundan yüz bularak bu şekilde davranıyor bence.Sen böyle sessiz kalmaya devam edersen daha çok hata yapar bu hatun.Banyodan çıplak çıkma amacı ne bilemem kimsenin günahını almaya degmez çünkü ama yaptıgı yanlış ben annemle yaşarken kadın oldugumuz halde bile evde kimse olmasa dahi banyodan çıplak çıkmıyorum onunki ne mantık anlamış degilim.

Bu işin ne ramazanlıkla ne de düşünceli olmakla, aman yazık nerede kalır, demekle alakası yok bence.
Siz bir ailesiniz, normal şartlarda da yanınızda yeri yok bence.
Hele de bu şekilde hiç yok.
Vicdan azabı yapacak bir durum yok, uyarmanıza ve ramazanı beklemeye de gerek yok bence,
hemen birkaç gün içinde biryer bulup ayrılsın bence.

Valla tuylerim diken diken oldu. Ben olsam o an kizardim noluyo die. O kim ki evinizde çıplak dolasio yaaa. Dusunemiorum benim kocam gormus olcak bide soylemez tabiki esinede nelee dusunur ne olur bilemiorm. O kiz kasitli yapmadiysa bise bilmiorm ben. Yahu ben bile tek basima evdeyken bile havluyla giyinir cikarim. Sorun benj kimse gorup gormemesi deilki ya dus alip havlusuz nasil durabilirki insan. Bide baskasinin evinde erkekte var. Giyimj kusami ne olursa olsun normal bir kiz bole bise yapmaz direk yollayin hiccccccc utanmayin hicccc

Bide bise sorcam banyoda hic mi havlu yoktu? Yani bitek yuz havlusumu vardiki? Belkide buyk havlu yoktu odaya kacarim die dusundu sizi goruncede yuz havlusuyla onunu kapatti. Olablirmi? Eger oyleyse bole bise olablirdeee dier turlu gercekten tiksindim ben olsam ikinci gun yollardim o kdr

Canim bencede cogu arkadasin dedigi gibi onunla konus!! Sonucta orasi senin evin ve dedigin gibi esinde olabilirdi kapinin onunde!! Zaten edep adap olan insanda birak bornozla cikmayi misafirsen bir evde banyoda giyinip oyle cikarsin. Onu gectik hadi rahat bir tip lan insan bir bornoz giyer( kusura bakma lan diyorum cok kil oldum kiza).Beniim anlamadigim siz sesler yapmissiniz duysunda cabuk olsun diye! Ve kiz bu sesleri duyup ona ragmen ciplak cikiyosa yollayin gitsin! Okadar rahat olan bir insan her pisligide yapar! Baktin dayilik taslicak gibi def et gitsin!!

Yorumları okudum neredeyse konu sahte diyeceğim.

Zira bu kadar iyi niyetli bi'kadını KK'da daha önce hiç görmedim.

Bunun dikkatsizliği mi olur? Tıkırtı duymasa bile belli yani evde iki kişi daha var ve ev onların evi.

29 yaşındaki kadın evde babası varken bile kıç baş açık dolanmaz evde. Eşini görse de panik yapmaz yalandan kapatır gibi yapar bu tip bi'kadın. Benim 11 yaşındaki kız kardeşim bile havlusuz adım atmıyo evde.

Hala ramazan çıkana kadar diyosun pes dedim valla Ben olsam "belirli kurallarımız var malesef biz seninle bu konuda belli ki anlaşamayacağız, eşim de rahat edemiyo baştan yalnış bi'karar olmuş bir hafta içinde lütfen kalacak yer bul" derdim.

Ramazansa ramazan yahu banane kendi evimde kadının poposunu mu kollayacağım yine mi açıkta kalmış diye

Ne var benimde mini geceligim var hemde inekli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kısma ben de takıldım,kız bekarken mini geceliği olması sebebiyle y.... diye nitelendirilmesi çok garip. Yani mini gecelik denilen şey bekar/evli kadınların yazın hava sıcak olduğu için gece uyurken giydikleri kısa elbisedir. Ya da mesela böyle askılı, mini şort takım şeklinde pijamalar da var. Küçüklüğümden beri giyerim ayıcıklı, kuzulu, koyunlu,kedicikli hiç seksi falan değil

Son düzenleme:
Ay dayanamadim esime sordum. O bile erkek haliyle HERSEY ACIK ORTADA DEGILMI KIZIN NIYETI BELLI DEDI Bacim sen o kizi yolla.. Ramazani felan bekleme yarin yolla. Kocanada de cok rahat basina bisey gelir ailesine nasil hesap veririrz ben istemiyorum de!

+1000000

Üçüncü vukuat bekleniyor sanırım...

canım neden kızı dusunuyosunkı o senın esını ayartmaya ugrasırken "aman yuvası bozulmasın hareketlerıme dıkkat edeyım "dıye dusunmezken senın onu ortadamı kalır dıye dusunmen cok safca cunkı karsındakı şeytanın ta kendısı yuvana sahp cık ne dusunurse dusunsun

benimde var mini geceliklerim bende bekarım. bekara mini gecelik yasakmıymış? sokakta gecelikle dolaşıyorz sanki

Yasakmis demekki baksana kadin bekar kiz mini gecelik mi giyermis diyor.size yaz geliyorda bize gelmiyor mu sanki :)

Yasakmis demekki baksana kadin bekar kiz mini gecelik mi giyermis diyor.size yaz geliyorda bize gelmiyor mu sanki :)

Belki "başkasının evinde giyilmemeli" demek istenilmiş olabilir... :)

Kesilikle oyle.mini gecelik giydi tamam o yollu demek ne ayip ne gunah...ha tamam bak evet banyodan oyle cikmasi cok yanlis ama gece 1 de geldi diyede konusulmus ben bunada karsiyim evli cocuklu kadin degil ki ya bu 29 yasinda okuyan kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin yani ki alkol kullanmiyor demis arkadas.yani bunda bence yanlis birsey yok.burda insanlar neler yazmis konu sahibinin icini daraltmislar dahada cok.kiz belki onlari rahatsiz etmemek icin bile eve gec geliyor olabilir.

Ya cok pardonda ayartmak ne demek ? Yani birsey dicem bu nasil muslumanlik siz bekar bir kiz hakkinda nasil boyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz?
Evet kiz bana gorede yanlis yapmis hesap edememis dikatsiz davranmis evet bencede arkadas kizi uyarmali ama neden bu kadar kotu kalplisiniz.konu sahibi ne kadar iyi niyetli bak nasil kirmadan halledebilirim diye dusunurken resmen kadinin aklina kotu dusunceler sokuyorsunuz ve hic habersiz bir kizin cok buyuk gunahini aliyorsunuz .ve ayrica seytanin ta kendisi diyorsunuz bu kiz napti Allaha sirk mi kostu biz mi bilmiyoruz ?

banyoda havlu var mıydı? bence cevap verilmesi gereken tek soru bu.
eğer var da öyle çıktıysa hiç normal değil.
ama onlar yabancı, bizden farklı çalışıyor kafaları
yani pek bir rahatlar

ne çekiyorsun yolla gitsin bu yurtdışından gelenlerin çoğunda utanma sıkılma yok nede olsa gavurların içlnde büyüyorlar onların doğrusu farklı ,gelenek görenek arama dejenere çoğunluk

Kız dediğimiz ergen değil 29yaşında koskoca bi'insan. Aklı dengesi bozuk değilse evde erkek olduğunu bile bile havlusuz elin evinde dolanma cesaretine dikkatsizlik demek sahsen çok safça olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…