- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Eşe söylenmemeli bence deResmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu, siz güzel izah etmişsiniz eşinize
Ay Allahım günah da almak istemem ama bilerek mi öyle çıktı acaba
Ne var benimde mini geceligim var hemde inekli :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne var benimde mini geceligim var hemde inekli :)
Yorumları okudum neredeyse konu sahte diyeceğim.
Zira bu kadar iyi niyetli bi'kadını KK'da daha önce hiç görmedim.
Bunun dikkatsizliği mi olur? Tıkırtı duymasa bile belli yani evde iki kişi daha var ve ev onların evi.
29 yaşındaki kadın evde babası varken bile kıç baş açık dolanmaz evde. Eşini görse de panik yapmaz yalandan kapatır gibi yapar bu tip bi'kadın. Benim 11 yaşındaki kız kardeşim bile havlusuz adım atmıyo evde.
Hala ramazan çıkana kadar diyosun pes dedim vallaBen olsam "belirli kurallarımız var malesef biz seninle bu konuda belli ki anlaşamayacağız, eşim de rahat edemiyo baştan yalnış bi'karar olmuş bir hafta içinde lütfen kalacak yer bul" derdim.
Ramazansa ramazan yahu banane kendi evimde kadının poposunu mu kollayacağım yine mi açıkta kalmış diye
benimde var mini geceliklerim bende bekarım. bekara mini gecelik yasakmıymış? sokakta gecelikle dolaşıyorz sanki
Yasakmis demekki baksana kadin bekar kiz mini gecelik mi giyermis diyor.size yaz geliyorda bize gelmiyor mu sanki :)
O kısma ben de takıldım,kız bekarken mini geceliği olması sebebiyle o..... diye nitelendirilmesi çok garip. Yani mini gecelik denilen şey bekar/evli kadınların yazın hava sıcak olduğu için gece uyurken giydikleri kısa elbisedir. Ya da mesela böyle askılı, mini şort takım şeklinde pijamalar da var. Küçüklüğümden beri giyerim ayıcıklı, kuzulu, koyunlu,kedicikli hiç seksi falan değil
canım neden kızı dusunuyosunkı o senın esını ayartmaya ugrasırken "aman yuvası bozulmasın hareketlerıme dıkkat edeyım "dıye dusunmezken senın onu ortadamı kalır dıye dusunmen cok safca cunkı karsındakı şeytanın ta kendısı yuvana sahp cık ne dusunurse dusunsun
Ya cok pardonda ayartmak ne demek ? Yani birsey dicem bu nasil muslumanlik siz bekar bir kiz hakkinda nasil boyle bir yorumda bulunabiliyorsunuz?
Evet kiz bana gorede yanlis yapmis hesap edememis dikatsiz davranmis evet bencede arkadas kizi uyarmali ama neden bu kadar kotu kalplisiniz.konu sahibi ne kadar iyi niyetli bak nasil kirmadan halledebilirim diye dusunurken resmen kadinin aklina kotu dusunceler sokuyorsunuz ve hic habersiz bir kizin cok buyuk gunahini aliyorsunuz .ve ayrica seytanin ta kendisi diyorsunuz bu kiz napti Allaha sirk mi kostu biz mi bilmiyoruz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?