banyodan ciplak cikan misafir

Umarim konu sahibi duruma el koymustur artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canm kendini dusun. Boyle bisey yapabilirmisin? Yapmazsin dusuncelisn vede edeplisin deilmi? Peki bu hareketi yapabilecek kapasitede olmak icn nasil bi insan olmak gerekir? Yani havlu var havluyu sarmaz.. hadi diyelim havlu yoktu gece direk odaya hizlica gecerim kimse gormez die dusundu desek e o zaman da insan once bi kafasini uzatir bi bakar ses varmi yok mu biri varmj yokmu diye. Bakarki ykk kimse direk gider.. ama kiz herseye ragmen oat die kapiyi acip cikmis biri varmi yokmu dusjnmeden ve ayrica ev sahbi de ses cikarmis ki duymamasi imkansiz. Bole birine ben namuslu diyemem sahsen helede 29 yasinda biriyse. Gercekten ar damari catlamis evlilik yikacak biri bu insan bu kdr acik bisyi inkar etmek sadece saflik olur

ne çekiyorsun yolla gitsin bu yurtdışından gelenlerin çoğunda utanma sıkılma yok nede olsa gavurların içlnde büyüyorlar onların doğrusu farklı ,gelenek görenek arama dejenere çoğunluk

Bu kuyruk acısı nerden geliyor çok merak ettim, gelenek, görenek ve kültürüne çok bağlı olan EMA hanım. Özenti içinde olduğunuz nickinizden belli.

benimde var mini geceliklerim bende bekarım. bekara mini gecelik yasakmıymış? sokakta gecelikle dolaşıyorz sanki

Belki "başkasının evinde giyilmemeli" demek istenilmiş olabilir... :)

cıks. bekarlara mini gecelik yassakkk. yazda gelse giy uzunu öyle yat. evlenince giyersin onu.kural böyle..

ben mini geceliği bekar olmasından dolayı söylemedim. sadece misafirliğe gittiği evde mini gecelik almak akıl karı değil. yoksa ne önemi var kendi evinde kendi odasında istediğini giyerde yaparda.
yanlış anlaşılmak istemem ama evet yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle kurmuşum ama. okızın savunulmasına da dayanamadım bir. an.

kusura bakmayın.

yuhhh be !! kesinlikle konuş o dengesizle

Anladm cnm msjni okumadan yZmistm bende.. ayrica kiza karsiyim yani savunmadim bende elimde olsa bogardim. Gecelik almis filan o kisimlarida okumadim haklisn. Evli ciftin evine gidiosun yatili derdin ne gecelik aliosun. Ama ev sahbi demis zatrn giyimi kusamj bize uygun deil die demek bnu kastetmis. Baya acik sacik sacma hallerdeymis. Daha oncede dedigm gbi bu kiz ciplaklar kampindan gelmis bence

yok canım ben sana demedim zaten bu gecelik mevzusunu dallandırıp budaklandıran kişiye söyledim. sanki kendisiymiş gibi savunuyorda kızı.
Allah aşkına hangi insan çırılçıplak çıkar banyodan bir adamın olduğu evde.

Insan kendi evinde çıplak gezmioken elin kizi erkek olan evde.. yazik baska bise diyemiyecegm allah bole insanlardan korusun bizzi yarabbimmmmmmm

Yok artık yaaaaaa Hemen gönder onu evde erkek olduğunu bilmiyor sanki havlu diye bir şey icat edileli yıllar oldu. Bu kadar rahatlık olmaz ki yani

misafirlikteyken havlu ile yada bornoz ile çımakta yanlış bence..giyinip öyle çıkmalı kendimde öyle yapıyorum açıkçası normal hiç bir yönü yok..bunu iyi niyatli bulanıda normal görmüyorum kimse kusura bakmasın

vallahi misafirlikte mini gecelik giyilmez... kendi evinde yabancı bir erkek varsa enişte vs..yine mini gecelik giyilmez..adap diye bir kalime olmazdı öyle olsa

bence eşine çıplaklık olayından bahsetmesin..adamın aklına gelmeyen şeyi getirmesin başka bir bahane bulup göndersin..

Bu kız size emanet bir uzak akraba olarak mı geldi yoksa nasılsa aile yanında kalacaktı,sizinle mi anlaştılar ?
Eğer 1. geçerliyse geç gelmesine karışabilirsiniz.2. durumda geç gelmesine birşey deme hakkınız yok.
Ama çıplak gezmek konusunda uyarın elbette.Misafir de olsa kiracı da olsa uyarılabilir.

Sizde kalmazsa yeni bir yer bulma şansı pek yok.O yüzden şartlarınıza uymak zorunda.
Ayrıca siz evden gönderirseniz,ailesine sebebini söylemek zorunda kalacağını biliyordur.
Koskoca kız nasıl böyle tedbirsiz davranır anlamıyorum.

Evde erkek varken üstelik başkasının evi bir genç kız bornozla bile çıkmamali bence. Banyoda giyinmeli çıplak çıkmakta ne demek ben olsam tutamazdim kendimi. Üstelik ses çıkarmissin. Hem evli çift var gecenin 1inde ne banyosu belki size lazım olacak bu ne rahatlık hadsize haddini bildir derim.

Valla bana art niyetli bir davranış gibi geldi,günahı boynuna.bunu yapması için ya çok sarhoş olması lazım ya da niyeti bozmuş olması.o zaman nişanlımın ev arkadaşının üniversitede okuyan kız kardeşi çoğu zaman onlara gelip kalıyordu.yurda ve sonradan arkadaşlarıyla çıktığı eve boşuna para ödüyordu.bir gün ben ordayken bu kucağında havlusu sütyeni iç çamaşırı çıktı odadan,eşimin önünde durup tuhaf bir gülümsemeyle ..abi banyoda işin var mı diye sordu.bana bir şey sormak yok.zaten hiçbir zaman hoşgeldin vs de demezdi aynı evin içinde yüzüme bile bakmadan gezerdi.o günden sonra çok yumuşak biri olmama rağmen kıza sert davranmaya başladım.kendini çekti bayağı eşime karşı.benimki de saf hiçbir şey anlamıyo.sen bir an evvel yolla bu kepazeyi kardeşim.valla normalde hemcinsimi tutarım ama bu çok garip bir davranış.( bu arada kim olursa olsun,yabancı bir kadını/kızı evimde günlerce yatılı misafir etmem.tek erkeği de öyle)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim bu kadar iyi niyetli olma neler duyuyoruz, temkinli ol. Ben anlattıklarını hiç beğenmedim.
1. si evime misafir gelse yada misafirlikte olsam, kayınvalidemlerde bile kalıyor olsam banyoda giyinip çıkarım, saçımın ıslak olmasından bile utanırım,
2. si eşinle karşılaşsa ne yapacakmış bu durumda her erkeğin olmasada herhalde büyüüük bir çoğunluğunun aklı karışır,
3. sü DİYELİMKİ bu hatun eşini ayartmaya çalışıyor (anlattığına göre eşin çok güvenilir hiç seni aldatmayı düşünmeyecek bir ekeğe benziyor, belkide eşin bu yüzden bu hanım kızın beğenisini kazandı), eşini napıp edip elde etmek için büyük zevkle ve heyecanla uğraşacaktır hatta evden ayrılıp başka ev tutsa bile bu amacuna ulaşmak için gayret gösrecektir. diyelimkiyi özellikle büyük yazdım bu arada,
4. sü akraba olsa bile sizin evinizde yetişkin bir bayan ya da erkeğin ne işi var? en baştan olmamalı siz evlisiniz Ramazan diyorsun, oruç tutucaz diyorsun en başta onun sizin evde kalması caiz değil ki

Benim sana tavsiyem eşin anlayışlı ve seni zorlamiycak birine benziyor, güzelce eşinle konuş bu kızın bazı hareketleri hoşuma gitmiyor evimizde çok rahat davranması doğru değil. En başta onu eve almamalıydık. Artık kendisine başka kalacak yer bulsun bunu kendisine söyleyelim ne dersin de. Kalacak yer buluncaya kadar sizde kalabilir tabi ama umarım bir an evvel bulur.

esimle cok kotu kavga ettik. anlattim durumu. o guzellikle bundan sonra usturuplu giyinmesini / davranmasini soyle dedi. bir de cok samimi davrandigim icin beni sucladi. sacma sapan tartistik. kizla konusmaya firsat bulamadim.
kizin cok sevdigi bi sevgilisi var. esime goz koydugunu/ ayartmaya calistigini dusunmuyorum.
ama cok asiri derecede rahat oldugunu dusunuyorum.
bu arada esimle kiz kuzen cocuklari. emanet olarak gelmedi. zaten gelecekti. bizden rica ettiler. biz de kabul ettik. biz de kalmasa da yardimci olacaktik tabi bir yer bulmasina vs.

Son düzenleme:
Yasakmis demekki baksana kadin bekar kiz mini gecelik mi giyermis diyor.size yaz geliyorda bize gelmiyor mu sanki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aa bekarlar kışlık pijamayla uyumak zorunda :) bazı bayanlar ne dediğini gerçekten bilmiyor maalesef

Belki "başkasının evinde giyilmemeli" demek istenilmiş olabilir... :)

bekar kız mini gecelikmi giyer denildi yalnız. başkasının evinde tabiki bende giyilmesinden yana değilim

son cümlenizi anlayamadm:26:

. Anlayamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…