- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Yani bencede yanlis bencede uyarilmasi lazim ama burda insanlar hakaret etmisler yok yollu yok o...pu yok ne geceligi hani bunlr yanlis yoksa kizin zaten bir hatasi var bu asla inkar edilemez.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne çekiyorsun yolla gitsin bu yurtdışından gelenlerin çoğunda utanma sıkılma yok nede olsa gavurların içlnde büyüyorlar onların doğrusu farklı ,gelenek görenek arama dejenere çoğunluk
benimde var mini geceliklerim bende bekarım. bekara mini gecelik yasakmıymış? sokakta gecelikle dolaşıyorz sanki
O kısma ben de takıldım,kız bekarken mini geceliği olması sebebiyle y.... diye nitelendirilmesi çok garip. Yani mini gecelik denilen şey bekar/evli kadınların yazın hava sıcak olduğu için gece uyurken giydikleri kısa elbisedir. Ya da mesela böyle askılı, mini şort takım şeklinde pijamalar da var. Küçüklüğümden beri giyerim ayıcıklı, kuzulu, koyunlu,kedicikli hiç seksi falan değil
Belki "başkasının evinde giyilmemeli" demek istenilmiş olabilir... :)
Kim ne demis goremedim ama ona bakilirsa benimde transparan seksi geceliklerim var.. kendi odam var ve kimse kapi calmadan ben gir demeden annem bile odama dalmaz. Gece giyerim geceligi kapimida kilitleyip yatarim. Ckk severim gecelikleri evlencegm zamandada bi dolap sirf gecelik icin ayiracagimsmdi ben baska tuelu mu oluyormusm? Ki ben tesetturluyum yani disarda. Kim ne demisse sacma bise solemis bence
cıks. bekarlara mini gecelik yassakkk. yazda gelse giy uzunu öyle yat. evlenince giyersin onu.kural böyle..
kafam karisik ne yapmam gerektigine karar veremedim buraya yazip sorayim dedim. yurtdisindayiz 1 ay once esimin uzaktan akrabasi kisa sureli dil kursuna geldi. ekim ayina kadar.
esim bizde kalsin mi deyince kabul etmistim. mazbut bi kizcagizdir dedim
giyinis tarzi yasam tarzi falan bizle uyumlu degil , neyse bunlar beni alakadar etmez dedim. bir sure kalacak geri donecek sonucta. kira icin de ufak bir miktar oduyor bu arada.
esimle hic bir samimiyetleri yok. geldiginden beri biz samimi olduk haliyle.
dun gece eve bayagi gec geldi. gecenin 1 i ben bayagi sıkıstım tuvalete kalktim. banyoda oldugu icin biraz oyalandim. tikirti ses falan yaptim duyarda cabuk cikar diye. patlamak uzereyim :)
iste bu cikti anadan uryan beni gorunce elindeki kiyafetleriyle onunu kapatip pardon deyip geri geri gitti odasina.
yani simdi kalkan esim de olabilirdi. bu durumda bu kizla konusmam gerekir mi? kiskanclik degil mevzu. gece dusundum gondersek mi desim. hani zora sokmus olacagiz ama o manzaradan sonra kaldiramadim.
esime keske kabul etmeseydik istemiyorum dedim. baska kalacak yer bulana kadar muhlet verip gondersek boyle birsey icin vixdansizlik mi olur. dedigim gibi kafam. cok karisti.
bana bir yol gosterin. ramazanda yer aratip perisan etmek de istemem. ramazan sonrasi kalacak yer bul diyeyim mi kiza? veya biraz dikkatli ol diye uyarmali miyim?
ya da hic birsey olmamis gibi devam mi edelim?
ben mini geceliği bekar olmasından dolayı söylemedim. sadece misafirliğe gittiği evde mini gecelik almak akıl karı değil. yoksa ne önemi var kendi evinde kendi odasında istediğini giyerde yaparda.
yanlış anlaşılmak istemem ama evet yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle kurmuşum ama. okızın savunulmasına da dayanamadım bir. an.
kusura bakmayın.
Anladm cnm msjni okumadan yZmistm bende.. ayrica kiza karsiyim yani savunmadim bende elimde olsa bogardim. Gecelik almis filan o kisimlarida okumadim haklisn. Evli ciftin evine gidiosun yatili derdin ne gecelik aliosun. Ama ev sahbi demis zatrn giyimi kusamj bize uygun deil die demek bnu kastetmis. Baya acik sacik sacma hallerdeymis. Daha oncede dedigm gbi bu kiz ciplaklar kampindan gelmis bence
yok canım ben sana demedim zaten bu gecelik mevzusunu dallandırıp budaklandıran kişiye söyledim. sanki kendisiymiş gibi savunuyorda kızı.
Allah aşkına hangi insan çırılçıplak çıkar banyodan bir adamın olduğu evde.
Yok artık yaaaaaakafam karisik ne yapmam gerektigine karar veremedim buraya yazip sorayim dedim. yurtdisindayiz 1 ay once esimin uzaktan akrabasi kisa sureli dil kursuna geldi. ekim ayina kadar.
esim bizde kalsin mi deyince kabul etmistim. mazbut bi kizcagizdir dedim
giyinis tarzi yasam tarzi falan bizle uyumlu degil , neyse bunlar beni alakadar etmez dedim. bir sure kalacak geri donecek sonucta. kira icin de ufak bir miktar oduyor bu arada.
esimle hic bir samimiyetleri yok. geldiginden beri biz samimi olduk haliyle.
dun gece eve bayagi gec geldi. gecenin 1 i ben bayagi sıkıstım tuvalete kalktim. banyoda oldugu icin biraz oyalandim. tikirti ses falan yaptim duyarda cabuk cikar diye. patlamak uzereyim :)
iste bu cikti anadan uryan beni gorunce elindeki kiyafetleriyle onunu kapatip pardon deyip geri geri gitti odasina.
yani simdi kalkan esim de olabilirdi. bu durumda bu kizla konusmam gerekir mi? kiskanclik degil mevzu. gece dusundum gondersek mi desim. hani zora sokmus olacagiz ama o manzaradan sonra kaldiramadim.
esime keske kabul etmeseydik istemiyorum dedim. baska kalacak yer bulana kadar muhlet verip gondersek boyle birsey icin vixdansizlik mi olur. dedigim gibi kafam. cok karisti.
bana bir yol gosterin. ramazanda yer aratip perisan etmek de istemem. ramazan sonrasi kalacak yer bul diyeyim mi kiza? veya biraz dikkatli ol diye uyarmali miyim?
ya da hic birsey olmamis gibi devam mi edelim?
ben mini geceliği bekar olmasından dolayı söylemedim. sadece misafirliğe gittiği evde mini gecelik almak akıl karı değil. yoksa ne önemi var kendi evinde kendi odasında istediğini giyerde yaparda.
yanlış anlaşılmak istemem ama evet yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle kurmuşum ama. okızın savunulmasına da dayanamadım bir. an.
kusura bakmayın.
Yasakmis demekki baksana kadin bekar kiz mini gecelik mi giyermis diyor.size yaz geliyorda bize gelmiyor mu sanki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belki "başkasının evinde giyilmemeli" demek istenilmiş olabilir... :)
esimle cok kotu kavga ettik. anlattim durumu. o guzellikle bundan sonra usturuplu giyinmesini / davranmasini soyle dedi. bir de cok samimi davrandigim icin beni sucladi. sacma sapan tartistik. kizla konusmaya firsat bulamadim.
kizin cok sevdigi bi sevgilisi var. esime goz koydugunu/ ayartm
. Anlayamadım vallaesimle cok kotu kavga ettik. anlattim durumu. o guzellikle bundan sonra usturuplu giyinmesini / davranmasini soyle dedi. bir de cok samimi davrandigim icin beni sucladi. sacma sapan tartistik. kizla konusmaya firsat bulamadim.
kizin cok sevdigi bi sevgilisi var. esime goz koydugunu/ ayartm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?