banyodan ciplak cikan misafir

Evde yalnızken bile banyodan çıplak çıkmıyoruz bu ne cesaret
Ben olsam baştan kabul etmezdim zaten ama madem ettin kesinlikle konuşmalısın.

siz ingilteredemi kaliyosunz canim:)) yaa yuh diyorumm senin buraya sorman bile hataa..gece 1de eve gelicek vee banyoda ciplak cikicak vallla koyarim kapiya naparsa yapsin 1e kdr naptisa bundan sonrada onu yaparr. arkdsm erkekler dayanamaz bu duruma valla senin yerinde esin gorseydi bak kadin olarak etki altinda kaldin esin gorse yada goruyodurr. bence kov kizi kendine baska yer bak dersin edepli bi kiz olsa gece eve gelmezdi kocanida bastan cikarir fln gunahinda almayalim kadinin en buyuk dusmani hemcinsidir

ben gönder gitsin kızı. hiçte gözünün yaşına bakma. bu kadar rahat tavırlı biri nerde olsa kalır. haa banyodan düşüncesizce bu kadar rahat çıkabiliyorsa altında başka şeylerde ararım. dikkatli ol.

Aklıma bir an yabancı filmlerdeki o malum sahneler geldi.
Uyarılması ve uygun davranması konusunda konuşun
Yok ben böyle rahat ediyorum diyorsa yollayın gitsin evinde rahat etsin

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

babanizin kizimida ayip olmasin mis vs gibi düsünüyorsunuz.kibar bi dille dün seni gördügüm sekilde eşimde denk gelebilrdi ben rahatsiz oldum bu sekildeki tavrindan.enyakin zamanda nezaman kendine kalack yer bulursan oraya yerlestirelm seni de kibar bi dille bence bunu sölemelisinz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence açıklama yapmak zorunda da değilsin. kesin net kızı gönder gitsin. bence bu banyodayken tıkırtıları duyup bilerek o halde banyodan çıktı. madem elbiseler elindeydi, giyinseydi. neden giymiyor ???? şutla gitsin !!!!

Belki yaptiginiz tikirtari duymamistir nebilim iyi dusunmek istiyorum..
Gece 1 de gelmis herkes uyuyor diyip banyodan cikip hemen kendimi odaya atarim dusuncesiyle oyle cikmistir belki :/

-----------------------

Yorumlari okumadan cevap yazmistim direk..
Cok sasirdim kiza bir tek kilif uydurmadiginiz kalmis o..... diye bagiracaksiniz nerdeyse...

Son düzenleme:
göndermek için bahane bile uydurmak zorunda değilsin. yol ver gitsin...her dk orasını burasını mı göreceğiz diye endişe edip paranoyak olmaktan iyidir.

Yazinizin sadece basini okudum bekar bir kiza 'yollu' demeniz cok cirkin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi arkadaşım, anladığım kadarıyla sen bu konuyu çok dert ettiğine göre çokta kibar ve düşünceli birisin.. Bence sen bu misafiri kibarca yolla.. O seni yollamadan. yoksa bu olayın sonunda birileri yoluklanır gibime geliyor, çünkü içine dert etmeye başlamışsın..

Son düzenleyen: Moderatör:

Olaya bu kadar duygusal bakmayin yahu belki tikirtiyi esiniz diye dusundu ? Gozunuzu kulaginizi iyi acin.

kendine saygısı olan hiçbir insan başkasının evinde banyodan çıplak çıkmaz
psikolojik sorunları olabilir teşhirci falan
yani hiçbir kız bir erkeğin yaşadığı bir evde çıplak gezme cüretini göstermemeli
ya edebiyle gelip gidecek
ya da kendine bir pansiyon yurt falan bulsun
saat kaçta geliyorsa gelsin istiyorsa çıplak gezsin 24 saat

Şimdi gece 1de ne işi var dışarda falan denmiş. Arkadaşlar hiç mi hayatınızda en basitinden bir gece matinesine gitmediniz arkadaşlarınızla? Hiç mi birinin vedası olmadı? Yani illa bara pavyona takılmak gerekmiyor gece 1 de dışarda olmak için. Hiç beklemediğim insanlardan bu yorum gelmiş şaşırdım açıkçası.

Ben iyi niyetli olabilirim bu konuda ama içimde eşinize göz koymuş hissi oluşmadı. Öncelikle se yaptım diyorsunuz ki ben kaç kere duşta olan eşime tam gaz nerdesin diye böğürmüşümdür. Ama su sesinden beni duymadığı çok olmuştur. Gecenin bir yarısı yapılan tıkırtıların duyulduğunu da pek sanmıyorum. Sessiz bir evde iki tıkırtı size yüksek sesli gelebilir ama su sesinden insan duymayabilir. Bazı insanlar yalnız yaşamaya alışınca saçma sapan huylar edineibliyorlar. Buda bazen duştan çıplak çıkmak oluyor. Buu bir iki kişiden duymuştum. O da sizin evde olmadığınızı ya da uyuduğunuzu düşündüğü zamanlarda bornozuna dikkat etmemiş. Ha doğru mu yaptığı hayır ama rahat bir insan olması eşinize göz koymuş olmasından daha olası bence. Kibarca bu konuya biraz daha dikkat etmesini onu kendisinin bile çıplak görmekten rahatsız olduğunu eşi görse direk bu evde tutmak istemeyeceğini falan söyleyebilirsiniz.

ben yalnız yaşıyorum buna rağmen banyodan çıplak çıkmam. bu ne rahatlık ayol. yok mu bornozu havlusu filan.. diyelim ki yok banyoda giyin öyle çık

ben olsam sizin yerinizde ertesi gün odasına havlu bırakır "şekerim bornozun yoksa bunu kullan öyle cıbıl cıbıl gezme evde" derdim tatlı sert şekilde.

ister bilinçli yapsın, ister bilinçsiz ben sevmem bu kadar rahat insanları.. o yüzden baştan almam, almak gibi bir hata yaptıysam da "sen çok rahat edemiyorsun bu evde belli ki yalnız yaşamaya alışmışsın, en kısa sürede çıkacak bir ev veya yurt bul" derdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…