- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Kuzen muzen farketmiyor valla öyle bi devirdeyiz ki benim oz kuzenim bana göz koymustu bi zamanlar caktirmadan gece beni uyurken izlemeler falan filan bi sabah yanimda buldum oturmus yatagin kosesine vucuduma bakiyor en son annemlere soylemekle tehtit etmistim bizimkilerinde icine mi dogdu noldu ondan beri hic gorusmedik ki her an ya onlar bizde ya biz onlardaydik kalar ederdik birbirimizde ,kizda rahat biriymis yani oyle bi davranisi olduysa hersey beklenir gondermeye calisin gonderin iyiliğiniz için
🎀12.12.12🎀
Hiii sen koru Allah'ım o ne sapık kuzenmiş yaCanım valla verilmiş sadakan varmış mı derler ne derler bu duruma bilemedim ben ama Allah'tan ki hic bi zarar almadan atlatmışsın olayı çok şükür.
Ayy terbiyesiz bi de tehdit etmiş, varyaaa ıslatıp ıslatıp dövcen böylelerini
Ben bunu kisinin rahatligina degil edepsizligine veririm...Kendi evimde bile kucuk cocuklarim varken banyodan bornozla cikmaya cekinirkenElalemîn evinde ciplak cikmakta neyin nesi....
Aynen oyle canim cok sapikti zaten ayni anda 2 sevgilisi falan vardi tam bi capkindi yani ama altta kalmam öyle bu seferde ben sindirdim onu kaldi oyle
🎀12.12.12🎀
Aynen oyle canim cok sapikti zaten ayni anda 2 sevgilisi falan vardi tam bi capkindi yani ama altta kalmam öyle bu seferde ben sindirdim onu kaldi oyle
🎀12.12.12🎀
Aynen katılıyorum.Kiz adami ayartacak ciplak hayal edecek diye kizi yollayin demenize sasirdim.
Kizin o evden gitmesi gerekiyor bence de, sebebi ise uygunsuz hareketlerde bulunmasi. Konu sahibesinin esi isterse kiz onune ciplak gelip kucagina otursa kizi tersleyebilmeli. Aman o erkek aklina duser vs vs demeyin. Adam gibi adamsa boyle bir durumda kizi terslemeyi bilecek o yuzden konu sahibine esiniz tarafindan iciniz rahat olsun diyorum. Zaten yapacak adam siz olasi durumlari engelliyorsunuz diye yapamiyorsa ondan da bir cacik olmaz.
Tepki alınca lafı çevirdiniz. Var kardeşim var, bekarım ve geceliğim var. Yazın babannemin pamuklu donunu giyecek halim yok.bekar kızın mini geceliğidemi varmışvalla ben artık bişey diyemeyeceğim.
Valla ben basta o kizi eve almazdim ne gerek var aylarca yasayacak, zaten parasiyla kaliyomus gitsin baska yerde kalsin e rahat da bu tip, baska evlerde kalmasi sorun olmazmis da..
Uyanan esin de olabilirdi, sana anlatmazdi da, belki esin o tur seyler yasiyor sana anlatmiyor falan filan. Imkan varsa yolla, yoksa da ciddi bir uyarida bulun.
Bu arada bu kiz turk degildir heralde, yabancilarda var bu anadan uryanlik, bizim milletin kulturunde hic yok en rahat tipler bile yapmaz
Gavur ne kadar çirkin bir laf. İnsanız hepimiz. Kıl mıl olayına hiç girmeyelim, Türkler kaybeder.bu yurtdışındakiler koltuk kıllarını almıyorlar denizde göreceksin bunları ve diğer yerdeki kılları, utanma ,sıkılma yok gavur kültürü onlar için gayet normal
Bir insanda 'dengesizlik varsa Türk olsa da Japon olsa da fark etmez. Hee Türkler süper, yabancılar kaka.Yabancı da olsa kişinin aklı başındaysa davranışlarına dikkat eder.
.
Hiç tartışmadım, cevap verme ihtiyacı hissettim. Aboooovv 'nosyon' demişsiniz, çok zekisiniz, kıskanılası.Sana yazmadim ben mesaji kardesim konu sahibine yazdim. Ciplaklik kulturunun sosyolojik ve psikolojik alt yapisini sunardim bi nosyon kazanirdin sayemde ama tek tek kisilerin mesajlarini alintilayip tartismak yasak forum kurallarinca. Gonlun diliyosa git kendine topic ac orada eglen. Hayirli forumlar.
kizla konustum. burada yazilanlardan esimle konustuklarimdan 3 gundur dusunduklerimden toparlayip demecimi verdim.
nerdeyse aglayacakti. cok rahatsiz oldugumu , cok dusuncesiz davrandigini soyledim. onlarca kez ozur diledi. eseklik ettim kimse gormeden cabucak odama gecerim sandim. bir daha asla olmayacak. burda cok huzurluyum kapimi bile kitlemiyorum. guvende hissediyorum. aile gibiyiz vs konustu,
siz beni eviniZe aldiniz ben erkek arkadasimla evlensem bekar bir kizin bu kadar bile kalmasini istemem. simdi anliyorum nasil ayip ettigimi. dedi.
esime soylememi istedi. utanmasin diye, soyledigimi soylemedim. bir daha olmasin dedim.
ayrica evde cok rahat kiyafetler giymemesini istedim. anlayacaginiz gondermedim kizi. ikazima uymazsa
direk cik diyecegim. vicdan muhasebesi de yapmamis olacagim bu kez. iyi kotu yorum yapan herkese tesekkur ederim.
kizla konustum. burada yazilanlardan esimle konustuklarimdan 3 gundur dusunduklerimden toparlayip demecimi verdim.
nerdeyse aglayacakti. cok rahatsiz oldugumu , cok dusuncesiz davrandigini soyledim. onlarca kez ozur diledi. eseklik ettim kimse gormeden cabucak odama gecerim sandim. bir daha asla olmayacak. burda cok huzurluyum kapimi bile kitlemiyorum. guvende hissediyorum. aile gibiyiz vs konustu,
siz beni eviniZe aldiniz ben erkek arkadasimla evlensem bekar bir kizin bu kadar bile kalmasini istemem. simdi anliyorum nasil ayip ettigimi. dedi.
esime soylememi istedi. utanmasin diye, soyledigimi soylemedim. bir daha olmasin dedim.
ayrica evde cok rahat kiyafetler giymemesini istedim. anlayacaginiz gondermedim kizi. ikazima uymazsa
direk cik diyecegim. vicdan muhasebesi de yapmamis olacagim bu kez. iyi kotu yorum yapan herkese tesekkur ederim.
Doğrusunu yapmışsınız bence.. Kız düşüncesizlik etmiş, dersini de almış oldu... Daha çok dikkat eder...
kizlar sanirim soylediklerim dokundu. az once geldi. bir yer bulmus tasinacagim dedi.
gucendi heralde. ben de sen bilirsin dedim. hem uzuldum hem sevindim acikcasi. 1 hafta sonra gidecek.
İyi olmuş , 29 yaşında bir kadın bunları nasılda bilmez hep o hıristiyan kültürü burasıda türkiye olunca bocalado buna kültür şoku diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?