banyodan ciplak cikan misafir

Hiii sen koru Allah'ım o ne sapık kuzenmiş ya Canım valla verilmiş sadakan varmış mı derler ne derler bu duruma bilemedim ben ama Allah'tan ki hic bi zarar almadan atlatmışsın olayı çok şükür.
Ayy terbiyesiz bi de tehdit etmiş, varyaaa ıslatıp ıslatıp dövcen böylelerini

Yaşam tarzı nekadar değişik olursa olsun hic bir İNSAN yalnız olmadığı bi evde çırılçıplak gezmez , ses tıkırtı yaptım diyosunuz , ben iyi niyet göremedim burda sanki sizi eşiniz sarmış ta ozellikle öyle çıkmış gibi , ben konuşurdum ama aynı zamanda bi yer ayarlayıp yollardım

Son düzenleme:

Aynen oyle canim cok sapikti zaten ayni anda 2 sevgilisi falan vardi tam bi capkindi yani ama altta kalmam öyle bu seferde ben sindirdim onu kaldi oyle

🎀12.12.12🎀

Ben bunu kisinin rahatligina degil edepsizligine veririm...Kendi evimde bile kucuk cocuklarim varken banyodan bornozla cikmaya cekinirkenElalemîn evinde ciplak cikmakta neyin nesi....

Ben bunu kisinin rahatligina degil edepsizligine veririm...Kendi evimde bile kucuk cocuklarim varken banyodan bornozla cikmaya cekinirkenElalemîn evinde ciplak cikmakta neyin nesi....

çapkınlık deme ona kuzum başka bişey onun adı ,,,herkes anladı sanırım...:)

Aynen katılıyorum.

bekar kızın mini geceliğidemi varmış valla ben artık bişey diyemeyeceğim.
Tepki alınca lafı çevirdiniz. Var kardeşim var, bekarım ve geceliğim var. Yazın babannemin pamuklu donunu giyecek halim yok.

Bir insanda 'dengesizlik varsa Türk olsa da Japon olsa da fark etmez. Hee Türkler süper, yabancılar kaka. Yabancı da olsa kişinin aklı başındaysa davranışlarına dikkat eder.

bu yurtdışındakiler koltuk kıllarını almıyorlar denizde göreceksin bunları ve diğer yerdeki kılları, utanma ,sıkılma yok gavur kültürü onlar için gayet normal
Gavur ne kadar çirkin bir laf. İnsanız hepimiz. Kıl mıl olayına hiç girmeyelim, Türkler kaybeder. Bıyıklı, kolu- bacağı kıllı kaç tane hemcinsimi gördüğümü hatırlamıyorum.

Basiniza dert acmak istemiyorsaniz acilen yollayin derim ben. Iyi niyetiniz basiniza is acabilir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bir insanda 'dengesizlik varsa Türk olsa da Japon olsa da fark etmez. Hee Türkler süper, yabancılar kaka. Yabancı da olsa kişinin aklı başındaysa davranışlarına dikkat eder.
.

Sana yazmadim ben mesaji kardesim konu sahibine yazdim. Ciplaklik kulturunun sosyolojik ve psikolojik alt yapisini sunardim bi nosyon kazanirdin sayemde ama tek tek kisilerin mesajlarini alintilayip tartismak yasak forum kurallarinca. Gonlun diliyosa git kendine topic ac orada eglen. Hayirli forumlar.

Hiç tartışmadım, cevap verme ihtiyacı hissettim. Aboooovv 'nosyon' demişsiniz, çok zekisiniz, kıskanılası.
Size de iyi forumlar.

Kızı uyarın ama yavaştan yol verme sinyali de verin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizla konustum. burada yazilanlardan esimle konustuklarimdan 3 gundur dusunduklerimden toparlayip demecimi verdim.
nerdeyse aglayacakti. cok rahatsiz oldugumu , cok dusuncesiz davrandigini soyledim. onlarca kez ozur diledi. eseklik ettim kimse gormeden cabucak odama gecerim sandim. bir daha asla olmayacak. burda cok huzurluyum kapimi bile kitlemiyorum. guvende hissediyorum. aile gibiyiz vs konustu,
siz beni eviniZe aldiniz ben erkek arkadasimla evlensem bekar bir kizin bu kadar bile kalmasini istemem. simdi anliyorum nasil ayip ettigimi. dedi.
esime soylememi istedi. utanmasin diye, soyledigimi soylemedim. bir daha olmasin dedim.
ayrica evde cok rahat kiyafetler giymemesini istedim. anlayacaginiz gondermedim kizi. ikazima uymazsa
direk cik diyecegim. vicdan muhasebesi de yapmamis olacagim bu kez. iyi kotu yorum yapan herkese tesekkur ederim.

Insallah timsah gözyaşları degildir :/

🎀12.12.12🎀

Doğrusunu yapmışsınız bence.. Kız düşüncesizlik etmiş, dersini de almış oldu... Daha çok dikkat eder...

Bence uyar uymazsa o zaman yol verirsiniz,
ama esin degil sen bile olsan oyle cikmasi bana normal gelmedi,
bizi doguran annemizden bile cekinirken bu ne rahatlik

kizlar sanirim soylediklerim dokundu. az once geldi. bir yer bulmus tasinacagim dedi.
gucendi heralde. ben de sen bilirsin dedim. hem uzuldum hem sevindim acikcasi. 1 hafta sonra gidecek.

İyi olmuş , 29 yaşında bir kadın bunları nasılda bilmez hep o hıristiyan kültürü burasıda türkiye olunca bocalado buna kültür şoku diyorlar
Doğrusunu yapmışsınız bence.. Kız düşüncesizlik etmiş, dersini de almış oldu... Daha çok dikkat eder...

kizlar sanirim soylediklerim dokundu. az once geldi. bir yer bulmus tasinacagim dedi.
gucendi heralde. ben de sen bilirsin dedim. hem uzuldum hem sevindim acikcasi. 1 hafta sonra gidecek.

Ay iyi olmuş boşver gitsin,başkasının evinde kalırken dikkat etmesi gerektigini koskoca kız bilmezmi hıc.Inşallah gider,belki sen kal nereye gidiyosun filan dersin diye düşünmüş olmasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi olmuş , 29 yaşında bir kadın bunları nasılda bilmez hep o hıristiyan kültürü burasıda türkiye olunca bocalado buna kültür şoku diyorlar

amacım polomik yaratmak değil yanlış anlamayın lütfen.. ben konu sahibi yurtdışında yaşıyor diye anladım yani misafir türkiyeden yurtdışına gelmiş diye anladım. siz kız türkiyeye geldi diye yazmışsınız. ben mi yanlış anladım yaa.. her halükarda uygunsuz bir davranış tabiki.

----

Reputable, sen gerekeni yaptın karar kendisine ait. böylesi daha iyi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…