banyodan ciplak cikan misafir

bnce eşine imalarda bulunmalısın...
ilginç deil mi gece yarısı geliyor, ailesi de bize güvendi, bi şe olsa bizim sorumluluumuzda...
naapsak ki...sen bi uyarsan mı acaba
dikkatli davransa biraz, kurallarımız olduunu, rahatsızlıımızı anlasa die...

onun konuşmasını sağlamalısın, sen de sessizce orda bulunursun sadece...
emin ol senin konuşmandan çok daha etkili olcaktr..
bn eşimin ailesiyle ilgili bi sıkıntım varsa ona belirtir çözmesini isterim ve genelde işe yarar..

Kiz adami ayartacak ciplak hayal edecek diye kizi yollayin demenize sasirdim.

Kizin o evden gitmesi gerekiyor bence de, sebebi ise uygunsuz hareketlerde bulunmasi. Konu sahibesinin esi isterse kiz onune ciplak gelip kucagina otursa kizi tersleyebilmeli. Aman o erkek aklina duser vs vs demeyin. Adam gibi adamsa boyle bir durumda kizi terslemeyi bilecek o yuzden konu sahibine esiniz tarafindan iciniz rahat olsun diyorum. Zaten yapacak adam siz olasi durumlari engelliyorsunuz diye yapamiyorsa ondan da bir cacik olmaz.

Mesele kocanı yiyip yememesi değil ki. Eve gelen erkek bir akraba da olabilirdi. Eşin erkek akrabası böyle bir şey yapsa ne yapardı? Bunu ona sor. Sen de aynısını yap.
Ben olsam samimiyet falan bir şey ifade etmez, direk yollardım. Ha şu da var. Evime yatıya gelen insan ben uyumadan evde olsun bir zahmet. Anahtarı üçüncü bir kişiye verip otel gibi kullandırmazdım. Kalıyorsa misafir gibi kalsın. Düzenini ona göre ayarlasın.

Katılıyorum............

yorumları tam okuyamadım ama bu kızın havlusu bornozu falan yokmuymuş yoksa oldugu halde mi böyle mi çıkmış?
ha bide gece geç saatte gelmiş kafası falan dalgın olabilir yanına almayı unutabilir banyoda da sizin havlularınızı kullanmak istememiş olabilir..
hani yine de yaptıgı doğru demiyorum ama hemen de göndemeyin veya yaptıgın yanlıştı diye kızı uyarmayın bence kız çok bozulur belkide dediğim gibi unutmuştur biraz daha izleyin bidaha böyle bişi olursa o zaman postalayın gitsin

zaten esimi ayartacakbdiye bi dusunceye sahip degilim ama bu tarz seylerin esimin aklindan gecmesini dahi istemem.

bu arada unutmusum bu kizin ikinci vukuati.
2 hafta oncehepberaber disardan geldik bir kosturma sesi ve odasinin kapisinin kapandigini gordum.
sonra cikti bornozla. ay sizi yok diye yanima almamistim bornozu. nasil kacacagimi sasirdim dedi. uzerimde sadece bu vardi diye acti mini gecelik gosterdi.
o zaman da gicik oldum ama ne de olsa evde degildik, en cok da gelip boyle gostermesine. sanki biz iki kiz arkadasiz kocam da ikimizden alakasiz evi paylasan alelade bir erkek. bazen konusmalari oyle hissettiriyor :)

Yok sizin icin soylemedim zaten, bu yonde yorum yapan uyeler icin soylemistim. Kesinlikle haklisiniz zaten esinizin gormesini bile istememekte. Ben de ayni sekilde dusunurdum.

Kiz cok rahat birine benziyor

bekar kızın mini geceliğidemi varmış valla ben artık bişey diyemeyeceğim.

hmmmm esimi bilmiyorum ama
ben oyle erkegi gorsem sanirim ertesi gun gonderirdim

Bencede :) bu ilk de değil diyorsun, bu kız normalde ailesiyle yaşamıyor mu, kendi evinde banyodan çıplak çıktığını sanmıyorum.. ben evimde böyle düşüncesiz birini istemezdim...

tamam kararimi verdim. hepinize ayri ayri tesekkur ederim. kiza en kisa zamanda kalacak baska biryer bulmasini soyleyecegim.

aaa bunu nıye soylemedın? bu yosmayı gonder gıtsın ınsanda azıcık utanma olur.
banyo meselesı ılktır, dalgınlıktır, mallıgıdır dedım ama
bence sen onunla konus ve gitsin hem bu sayede ıkıncı bır şans vermıs oldun ona ve o bunu kötüye kullanmıs oldu
yanı, senden cıktı olay...hemen yollamamıs oldun evden
anlayıslı olmus oldun, ama bu 2. olmus artık

kesinlikle uygun bir dille kalacak yer bulması için konuşup 1 kaç gün ev bulana kadar müsade etmelisin sonra çeksin gitsin ayıp ya evde erkek olduğunu bile bile çıplak çıkan bir kadından iyiniyet beklemem ben çeksin gitsin elin kızının kocamla aynı evde ne işi var hem ayrıcaaaa asla kabuletmezdim ben dil kursuna size güvenerek kayıtyaptrmış

postala gitsin canım gelir aranızada girer uyur böyle rahatsa ilk okurken erkek sandım bayan mış bide önünü kapasa ne olcak :S

Ya bu arada, siz bu kıza misafir diyorsunuz ama, bu kız kiracı. Yani bunun: ben de kira ödüyorum, dolayısıyla evi istediğim gibi kullanırım" tarzında bi açıklaması da olabilir. İlk yorum da da dediğim gibi, bizim ki olası spekülasyon. En kısa zamanda konuşulmalı ve nedenı sorulmalı.

Duvari tikladim diyorsunuz yani ya sizin yada esinizin wc ye girmek istedigini biliyordu. O an birisinin kendini görecegini bilerek ciplak banyodan cikti. Ayrica sizin eviniz yani hicbir sebeb söylemeden diyebilirsiniz en kisa zamanda kendine baska bir bulmasini. Cok ayip bu kadar da rahat davranilmaz ki.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

postala gitsin canım gelir aranızada girer uyur böyle rahatsa ilk okurken erkek sandım bayan mış bide önünü kapasa ne olcak :S
hahah gecen dedi zaten cok korktum sizin odanizda yerde yatabilir miyim diyecektim nerdeyse. sonra kendine gel dedim dedi.
ya eglenceli biri aslinda ama mallik var biraz.

Ay tobe bismillah o ne ya. Hemen uyarın o kızı Eger hareketlerine dikkat etmezse aynı evde kalamayacağınızdan söyleyin ciddiyetini anlasın. Sanki Türkiye'de herkes çıplak geziyo tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…