- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
hahah gecen dedi zaten cok korktum sizin odanizda yerde yatabilir miyim diyecektim nerdeyse. sonra kendine gel dedim dedi.
ya eglenceli biri aslinda ama mallik var biraz.
:d canım saçma olacak ama nasıl güzel mi kızondan mı bu özgüven
zaten esimi ayartacakbdiye bi dusunceye sahip degilim ama bu tarz seylerin esimin aklindan gecmesini dahi istemem.
bu arada unutmusum bu kizin ikinci vukuati.
2 hafta oncehepberaber disardan geldik bir kosturma sesi ve odasinin kapisinin kapandigini gordum.
sonra cikti bornozla. ay sizi yok diye yanima almamistim bornozu. nasil kacacagimi sasirdim dedi. uzerimde sadece bu vardi diye acti mini gecelik gosterdi.
o zaman da gicik oldum ama ne de olsa evde degildik, en cok da gelip boyle gostermesine. sanki biz iki kiz arkadasiz kocam da ikimizden alakasiz evi paylasan alelade bir erkek. bazen konusmalari oyle hissettiriyor :)
bunumu unuttunuz. kız resmen mini geceliğini kocana göstermiş..kendini yeşhir etmiş. yok bu kız tehlikeli.
Ya bu arada, siz bu kıza misafir diyorsunuz ama, bu kız kiracı. Yani bunun: ben de kira ödüyorum, dolayısıyla evi istediğim gibi kullanırım" tarzında bi açıklaması da olabilir. İlk yorum da da dediğim gibi, bizim ki olası spekülasyon. En kısa zamanda konuşulmalı ve nedenı sorulmalı.
gösterirken kocan yanında değilmiydi.yokyok
kocama degil bana gosterdi.
yok ya pek guzel degil.
zaten guzel olsa bu kadar dayanamazdim heralde
ama cok guzel oldugunu dusunuyo
gösterirken kocan yanında değilmiydi.
anladım. o sayılmaz o zamanyok onlar asagida daha kapinin onundeydi. ilk ben ciktim.
zaten esimi ayartacakbdiye bi dusunceye sahip degilim ama bu tarz seylerin esimin aklindan gecmesini dahi istemem.
bu arada unutmusum bu kizin ikinci vukuati.
2 hafta oncehepberaber disardan geldik bir kosturma sesi ve odasinin kapisinin kapandigini gordum.
sonra cikti bornozla. ay sizi yok diye yanima almamistim bornozu. nasil kacacagimi sasirdim dedi. uzerimde sadece bu vardi diye acti mini gecelik gosterdi.
o zaman da gicik oldum ama ne de olsa evde degildik, en cok da gelip boyle gostermesine. sanki biz iki kiz arkadasiz kocam da ikimizden alakasiz evi paylasan alelade bir erkek. bazen konusmalari oyle hissettiriyor :)
geldigignden beri zaten biz misafir olduk o ev sahibi.
iste duyduguna %100 emin degilim sonucta banyoda sus sesi vs.
esim neden diyor. soyleyip soylememeye karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?