banyodan ciplak cikan misafir

hahah gecen dedi zaten cok korktum sizin odanizda yerde yatabilir miyim diyecektim nerdeyse. sonra kendine gel dedim dedi.
ya eglenceli biri aslinda ama mallik var biraz.

:d canım saçma olacak ama nasıl güzel mi kız ondan mı bu özgüven

Son düzenleme:

bunumu unuttunuz. kız resmen mini geceliğini kocanıza göstermiş..kendini teşhir etmiş. yok bu kız tehlikeli.

Son düzenleme:

geldigignden beri zaten biz misafir olduk o ev sahibi.

yok ya pek guzel degil.
zaten guzel olsa bu kadar dayanamazdim heralde
ama cok guzel oldugunu dusunuyo

klasik şizofrik kız vakası çok güzelim ay ama tipsizin önde gideni.eşin ona o gözle bakmıyordur ama güzel olmasada canım et parçası olarak dolaşırsa ister istemez insanı tahrik eder bu kız biraz geniş heralde yani bilemedim Allah ıslah etsin ama evde tutma

Pes diyorum nasıl katlanıyorsunuz bu kıza ya gönder tabiki😁 ben sinir oldum bu kıza 😞😞edepten mahrum kalmış!

Ikizlerin süper anası 👶👶

Kız bayağı rahat uyar tekrarı olur ise göndereceğinizi belirt.

Yok bence siz fazlasıyla iyi niyetli düşünüyosunuz.
Ben sizin yerinizde olsam o saniye o haliyle koyvermiştim kapıya.
Yuhhh yani, kızdaki rahatlığın bu kadarına da pes!

Son düzenleme:

2. vukuatı bi de?
3. olayı bekleyeceksiniz herhalde

Sen ikinci vukaat oldugu halde iyi sabrediyosun valla ben daha ilk basta kabul etmezdim evde kalmasina birde evde ciplak dolascak imkansız eşine güven ayri o ayri bence evde tek dahi olsa yada evde sadece sizde olsaniz ciplak dolasmamali kesinlikle uyarıyı hak ediyor hemde sert bir şekilde uyarilmayi

Hemen usulünce gönderin .. Hiç uygun değil.. Ya eşinle karşılaşsaydı.. Bence kıskanman da gerekir.. Onu o şekilde kim görse sıkıntılı bir durum...

iste duyduguna %100 emin degilim sonucta banyoda sus sesi vs.
esim neden diyor. soyleyip soylememeye karar veremedim

Bir çoğununda dediği gibi eşine olayı anlatma aklına düşürme merak uyandırma rahatsız oluyorum falan de bencede evden göndermelisin hiç hoş bi durum deil .

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Valla ben basta o kizi eve almazdim ne gerek var aylarca yasayacak, zaten parasiyla kaliyomus gitsin baska yerde kalsin e rahat da bu tip, baska evlerde kalmasi sorun olmazmis da..

Uyanan esin de olabilirdi, sana anlatmazdi da, belki esin o tur seyler yasiyor sana anlatmiyor falan filan. Imkan varsa yolla, yoksa da ciddi bir uyarida bulun.

Bu arada bu kiz turk degildir heralde, yabancilarda var bu anadan uryanlik, bizim milletin kulturunde hic yok en rahat tipler bile yapmaz

Çok sinir bozucu sen gercekten fazla iyiniyetlisin resmen kasıtli öyle çıkmış terbiyesiz kocana söyleme sakin kıza da deme bu sebepden diye eşine sadece evde başka birinin olmasından rahatsızlık duyduğunu yalnız olmak ıştedigini şöyle kıza da soyle kalcak yer bulmaya başlasın biran önce sebepde göstermene gerek yok yürüsün gitsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neler görüyoruz duyuyoruz yaşıyoruz
bu kızın gözü göz değil hadi diyelim ilk anlattığında herkes uyuyo dedi almadı havlu falan
ikinci anlattığın olay ( hani bornozun altından gecelik göstermesi) benim yanımda kocama kimse geceliğini gösteremez
çok sabretmişsin ramazan ı beklemezdim gece bire kadar dışarda kalan biri hemen yerini yurdunu bulur
çok fedakarlık kötü sonuçlar doğurmasın mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…