• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barıştık ama..

Hulya411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
62
10
3
36
arkasaşlar bir önceki konumda sevgilimin beni beğenmediğini eleştirdiğini söylemiştim.. biz barıştık boşuna alınıyorsun senin her Zeren çok kıymetli benim için sende bana baZen birşeyler diyorsun ben alınıyormuyum gibi sözler söyledi ikna etti beni barıştık..
Şimdi bana kızanlarınız olcak biliyorum ama ikimizde üni mezunuyuz hatta o yüksek lisans bile yapmış ama malum iyi bir iş bulmaya yetmiyor bile artık.. ben ondan 600 tl faZla maaş alıyorum şuan ki benimde öyle 3 bin 5 bin değil yani maaşım :D ailesinin deseniZ hiç durumu yok sadece bir evleri ve memlekete hatta arabaları bile olmamış hiç hayatları boyunca.. sevgilim işi gereği yalnız yaşıyır evlenince kirada yazıyacağız.. tmm iki maaş girecek evimize geçinemeyeceğiz die korkuyorum çünkü istanbulda zor belki kıt kanaat benim babamın durumu birazdaha iyi onlara göre..
Şimdi düğünün gelinliği hatta fotoğrafcının hep ucuzuna bakıyorum bu bana biraz koyuyo arkadaşlar :( kimseye demirorum çünkü onu seviyorum borç harç ile evlenicez benim ve onun biraz birikimi ile işte..
Onada söylemiyorum ama arkasaşlarımın içinde sanırım en ucuza uyguna kaçılmış benim düğünüm olucam benim evim olucak :( biliyorum daha kötü halde olup evlenen mutlu olanlar var zaten ne büyük konuştuysam başıma geldi sanırım :(
Ben asla kendimden daha az kazanan biri ile evlenmem dediğim günleri biliyorum..
Nerde hata yaptım die sorardım kendime burda yapmışım kendimi yüksekte görmüşüm hem en iyilerine layık görmüşüm..
keşke biraz durumları olsaydı
İçimi döktüm gece gece işte .. :( takmıyor gibi görünsemde takıyorum 29 yaşındayım bide artık öyle atıp tutmuyorum bu yüzden çünkü sevmek birine kalpten ısınabilmek kolay değil bi yaştan sonra onu gördüm.

Bu ilişki de asıl sorun adamın sizi beğenmiyor oluşuydu
Hayır hem özgüven zedeliyor,hem parasal anlamda tatmin etmiyor neden o,altın suyuna mi batırdılar adamı
Maddi manevi tatmin yokken bu şekilde atlamak biraz fazla cesurca ve pembe gözlüklere çokta gerek yok

Bu ilişki de asıl sorun adamın sizi beğenmiyor oluşuydu
Hayır hem özgüven zedeliyor,hem parasal anlamda tatmin etmiyor neden o,altın suyuna mi batırdılar adamı
Maddi manevi tatmin yokken bu şekilde atlamak biraz fazla cesurca ve pembe gözlüklere çokta gerek yok
Ben çok bekledim enn iyisi cıkıcak die ama cıkmıo 30 olcam yakında ve yalnız olmak istemiyorum artık.. onada gönülden ısındım ısınmadım diyemem ki yakışıklı bide beğeniyorum çok.. diğer bahsettiğim şeylere takılıp elimden kaçırmak istemiyorumda ne yapacağımı şaşırdım

29 yaşındasın. Ondan ayrılasan yeniden biriyle tanış güven sev vs zor geliyor. Biraz daha genç olsan ayrılırdın bence. Ama bu adamda sana yetmiyor bellki. Hem seninle alay ediyor hemde maddi durumları iyi değil. Arkadaşlarının içinde en ucuz evliliği sen yapmış olacaksın :skandal:
Valla eski konunu bilmiyorum. Aranızda nasıl bir olay geliştide ayrıldınız o konuda fikrim yok. Ama ben sizin düşünce yapınızdan rahatsız oldum. Ne bileyim sevgilinizin yerinde olsam sizin gibi bir eşim olsun istemezdim.

29 yaşındasın. Ondan ayrılasan yeniden biriyle tanış güven sev vs zor geliyor. Biraz daha genç olsan ayrılırsın gibi geliyor. Ama bu adamda sana yetmiyor bellki. Hem seninle alay ediyor hemde maddi durumları iyi değil. Arkadaşlarının içinde en ucuz evliliği sen yapmış olacaksın :skandal:
Valla eski konunu bilmiyorum. Aranızda nasıl bir olay geliştide ayrıldınız o konuda fikrim yok. Ama ben sizin düşünce yapınızdan rahatsız oldum. Ne bileyim sevgilinizin yerinde olsam sizin gibi bir eşim olsun istemezdim.
O böyle düşündüğümü bilse beni terk eder tabiki.. ona herşeyi birlikte yaparız çok birşey istemiyorum diyorum ama olmadığı için olsa neler neler isterim.. içimde kalıo işte

Ben çok bekledim enn iyisi cıkıcak die ama cıkmıo 30 olcam yakında ve yalnız olmak istemiyorum artık.. onada gönülden ısındım ısınmadım diyemem ki yakışıklı bide beğeniyorum çok.. diğer bahsettiğim şeylere takılıp elimden kaçırmak istemiyorumda ne yapacağımı şaşırdım
Ben anlamadim seni ya nerdeyse al kaçır beni diye bohça yapıp gidecek gibi bir halin var ne demek kaçırmak istemiyorum bu mal mi adam seni aşağıliyor şimdi ağzına bir parmak bali çalmış ohh sende hazırsın ama şunu bil bu yaşadıkların fragman evlenince kafese de kapatsan gidecek adamı elinde tutamazsın hele ki bu tavirla işin zor adam hem saygısız hem parası yok yine de hadi bakalım

arkasaşlar bir önceki konumda sevgilimin beni beğenmediğini eleştirdiğini söylemiştim.. biz barıştık boşuna alınıyorsun senin her Zeren çok kıymetli benim için sende bana baZen birşeyler diyorsun ben alınıyormuyum gibi sözler söyledi ikna etti beni barıştık..
Şimdi bana kızanlarınız olcak biliyorum ama ikimizde üni mezunuyuz hatta o yüksek lisans bile yapmış ama malum iyi bir iş bulmaya yetmiyor bile artık.. ben ondan 600 tl faZla maaş alıyorum şuan ki benimde öyle 3 bin 5 bin değil yani maaşım :KK70: ailesinin deseniZ hiç durumu yok sadece bir evleri ve memlekete hatta arabaları bile olmamış hiç hayatları boyunca.. sevgilim işi gereği yalnız yaşıyır evlenince kirada yazıyacağız.. tmm iki maaş girecek evimize geçinemeyeceğiz die korkuyorum çünkü istanbulda zor belki kıt kanaat benim babamın durumu birazdaha iyi onlara göre..
Şimdi düğünün gelinliği hatta fotoğrafcının hep ucuzuna bakıyorum bu bana biraz koyuyo arkadaşlar :KK43: kimseye demirorum çünkü onu seviyorum borç harç ile evlenicez benim ve onun biraz birikimi ile işte..
Onada söylemiyorum ama arkasaşlarımın içinde sanırım en ucuza uyguna kaçılmış benim düğünüm olucam benim evim olucak :KK43: biliyorum daha kötü halde olup evlenen mutlu olanlar var zaten ne büyük konuştuysam başıma geldi sanırım :KK43:
Ben asla kendimden daha az kazanan biri ile evlenmem dediğim günleri biliyorum..
Nerde hata yaptım die sorardım kendime burda yapmışım kendimi yüksekte görmüşüm hem en iyilerine layık görmüşüm..
keşke biraz durumları olsaydı
İçimi döktüm gece gece işte .. :KK43: takmıyor gibi görünsemde takıyorum 29 yaşındayım bide artık öyle atıp tutmuyorum bu yüzden çünkü sevmek birine kalpten ısınabilmek kolay değil bi yaştan sonra onu gördüm.
Eğer gerçekten sevseydiniz karşıda ki kişiyi yok albüm yok eşya iyisi olmuyor diye üzmezdiniz kendinizi.

Ayrıca eşinizin ailesinin maddi durumu iyi olsada size en iyisini yapmak gibi zorunlulukları yok. Madem babanızın durumu iyi arkadaşlarınızdan geri kalmamak için söyleyin herseyin en iyisini yapsın sizin için.

O böyle düşündüğümü bilse beni terk eder tabiki.. ona herşeyi birlikte yaparız çok birşey istemiyorum diyorum ama olmadığı için olsa neler neler isterim.. içimde kalıo işte
Peki içinde kalanlar sizi rahat bırakacak mı sanıyorsun. Bence evlendikten ilişkiniz kötüye gider. İçinde kalanların acısıyla huzur vermezsin sen eşine. Öyle bir izlenim uyandırdın. Şuan ondan daha iyi başka bir seçeneğin olsa bir dakika durmaz ayrılısın ondan. Sırf bu yaştan sonra daha iyisini bulamam mantığıyla evlenilmez. Bence evlenmek için evleniyorsun ve çok yanlış yoldasın.

Iki gonul bir olunca samanlik seyran olurmus bunlar hic onemli degil
Sanki etiketimi olacak esyalarinin kim nereden bilecek ne kadar oldugunu
Minimalist bakarsan daha rahat edersin
Kizlar bir ceyiz yapiyor
Akla hayale gelmeyen sacmaliklarla dolduruyorlar heryeri
Kullanilmayan bir suru ivir zivir
Neymis ayip olurmus olmazsa

Valla iki kişi çalıştıktan sonra çok da sorun değil. Benim annemin ailesinin maddi durumu zamanında iyiymiş, annem iyi şartlarda yaşamış ama babamların durumları kötüymüş. Annem durumları iyi diye yan gelip yatmamış okumuş iş sahibi olmuş, babam da fakirler diye isyan etmemiş okumuş subay olmuş. Bi şekilde tanışmışlar evlenmeye karar vermişler ama babacım o kadar gururlu ki tek kuruş yardım almamış annemin ailesinden. Annem anlatıyo resmen borçla harçla evlenmişler, ne zorluklar çekmişler... zamanla her şey düzene oturmuş, ikisi de işlerinde yükselmişler, yükseldikçe maaşları da yükselmiş vs vs.. şimdi çook şükür hiçbir eksiğimiz yok hatta ablam ve ben hiç maddi sıkıntı çekmedik. Öyle çok zengin değiliz ama zorluk da çekmiyoruz yani.

Yalnız ben sizin diğer konunuzu da okudum. Bence sevgilinizin size olan davranışları maddi durumundan çok daha fazla problem yapılacak bir konu.. bence bir kere daha düşünün. Yarın öbür gün hamile kalacaksınız, belki 25 kilo alacaksınız o dönemde size destek mi olacak yoksa moralinizi daha da mı bozacak? Emin olabiliyor musunuz??? Ya da Allah korusun büyük bir hastalığa yakalansanız saclarınız dökülse, inanılmaz zayıflasanız, hep kussanız etseniz sizi hala sevmeye devam edecek mi? Tabiki rabbim korusun hep sağlıklı olun ama bunlar düşünülmesi gereken sorular...

Sizin için hayırlısı olur inşallah.

Yakışıklı beğeniyorum çok diyorsun.
Yakışıklı olduğu için yanındasın.
Çirkin olup zengin olsaydı da yanında olacaktın.
Ama çirkin olup durumu böyle olsaydı yanında olmayacaktın.
He şunu da söyliyim şuan ki erkek arkadaşından daha yakışıklı daha zengin birisi çıkarsa vazgeçeceksin :)

Yakışıklı beğeniyorum çok diyorsun.
Yakışıklı olduğu için yanındasın.
Çirkin olup zengin olsaydı da yanında olacaktın.
Ama çirkin olup durumu böyle olsaydı yanında olmayacaktın.
He şunu da söyliyim şuan ki erkek arkadaşından daha yakışıklı daha zengin birisi çıkarsa vazgeçeceksin :)

Eee ne var ki bunda
Kim hem züğürt hem tipsiz birine gönül verir ki????:)

Diğer konunuzu da biliyorum. İçinizde bir sürü acaba var. Adam sizi sürekli eleştirip kırıyor. Güya bir özür diliyor. Affetmeniz artık onda daha fazla eleştirme dürtüsü doğuracak ne de olsa bir şey olmuyor diye. Düğünden eşyadan önce bunlari düşünmeniz lazım. Düğün eşya şu bu inanın hiç önemli değil. Karşınızdaki adam gözünüzün içine sizi dünyanın en guzeliymissiniz gibi hayran ve sevgi dolu bakmiyorsa oturduğunuz pahalı eşyalar taş gibi gelir. Önce bunu halledin kendinizi kimseyle yaristirmayin içinizde kalacak evlendikten sonra her tartışmada bunu kocanizin yüzüne vuracaksiniz belki.

Ben sizin psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Bunu söyleyince bazıları hakaret etmişim gibi davranıyor ama hakaretlik bir şey değil bu. Düşünce sisteminizi hiç sağlıklı bulmadım ben, belli ki altında yatan bazı şeyler var, bu adamı da hak ettiğinizi düşünüyorsunuz. Özsaygınız, özgüveniniz çok çok düşük seviyede bu da düşünce sisteminizi bozmuş. Bence ciddi ciddi iyi bir psikoterapistten yardım almayı düşünmelisiniz. Sizin ileride sağlıklı bir evliliğiniz de olamaz zira. Mutsuz olursunuz, daha da kötüsü terk edilmek/boşanmak ağır buhrana sürükler sizi.

Eee ne var ki bunda
Kim hem züğürt hem tipsiz birine gönül verir ki????:)
İşte böyle düşünmekte hata yapıyorsunuz.
Kim gönül verir ki demeyin. Rızkı veren Allah paraya mülke tipe takılmayın. 29 yaşındayım diyorsunuz yakışıklı beğeniyorum ama durumu böyle böyle diyorsunuz Yakışıklı veya zengin diye sevmeyin insanları. Bir ateşle gider o yakışıklılık para mülk.
Aşk olunca kazanç artar bunu unutmayın.

İşte böyle düşünmekte hata yapıyorsunuz.
Kim gönül verir ki demeyin. Rızkı veren Allah paraya mülke tipe takılmayın. 29 yaşındayım diyorsunuz yakışıklı beğeniyorum ama durumu böyle böyle diyorsunuz Yakışıklı veya zengin diye sevmeyin insanları. Bir ateşle gider o yakışıklılık para mülk.
Aşk olunca kazanç artar bunu unutmayın.

Panpacım şaka yaptım konu sahibesi değilim zaten bu konuda alıcı veya satıcı taraf da değilim alakam yok yani:KK49:

Yani konu sahibesi adam yakışıklı diye her türlü saçmalığa eyvallah dedi ben de anlamadım ki:KK51: Bu ilişki beynimi yaktı

Back
X