arkasaşlar bir önceki konumda sevgilimin beni beğenmediğini eleştirdiğini söylemiştim.. biz barıştık boşuna alınıyorsun senin her Zeren çok kıymetli benim için sende bana baZen birşeyler diyorsun ben alınıyormuyum gibi sözler söyledi ikna etti beni barıştık..
Şimdi bana kızanlarınız olcak biliyorum ama ikimizde üni mezunuyuz hatta o yüksek lisans bile yapmış ama malum iyi bir iş bulmaya yetmiyor bile artık.. ben ondan 600 tl faZla maaş alıyorum şuan ki benimde öyle 3 bin 5 bin değil yani maaşım
ailesinin deseniZ hiç durumu yok sadece bir evleri ve memlekete hatta arabaları bile olmamış hiç hayatları boyunca.. sevgilim işi gereği yalnız yaşıyır evlenince kirada yazıyacağız.. tmm iki maaş girecek evimize geçinemeyeceğiz die korkuyorum çünkü istanbulda zor belki kıt kanaat benim babamın durumu birazdaha iyi onlara göre..
Şimdi düğünün gelinliği hatta fotoğrafcının hep ucuzuna bakıyorum bu bana biraz koyuyo arkadaşlar
kimseye demirorum çünkü onu seviyorum borç harç ile evlenicez benim ve onun biraz birikimi ile işte..
Onada söylemiyorum ama arkasaşlarımın içinde sanırım en ucuza uyguna kaçılmış benim düğünüm olucam benim evim olucak
biliyorum daha kötü halde olup evlenen mutlu olanlar var zaten ne büyük konuştuysam başıma geldi sanırım
Ben asla kendimden daha az kazanan biri ile evlenmem dediğim günleri biliyorum..
Nerde hata yaptım die sorardım kendime burda yapmışım kendimi yüksekte görmüşüm hem en iyilerine layık görmüşüm..
keşke biraz durumları olsaydı
İçimi döktüm gece gece işte ..
takmıyor gibi görünsemde takıyorum 29 yaşındayım bide artık öyle atıp tutmuyorum bu yüzden çünkü sevmek birine kalpten ısınabilmek kolay değil bi yaştan sonra onu gördüm.
Şimdi bana kızanlarınız olcak biliyorum ama ikimizde üni mezunuyuz hatta o yüksek lisans bile yapmış ama malum iyi bir iş bulmaya yetmiyor bile artık.. ben ondan 600 tl faZla maaş alıyorum şuan ki benimde öyle 3 bin 5 bin değil yani maaşım

Şimdi düğünün gelinliği hatta fotoğrafcının hep ucuzuna bakıyorum bu bana biraz koyuyo arkadaşlar

Onada söylemiyorum ama arkasaşlarımın içinde sanırım en ucuza uyguna kaçılmış benim düğünüm olucam benim evim olucak

Ben asla kendimden daha az kazanan biri ile evlenmem dediğim günleri biliyorum..
Nerde hata yaptım die sorardım kendime burda yapmışım kendimi yüksekte görmüşüm hem en iyilerine layık görmüşüm..
keşke biraz durumları olsaydı
İçimi döktüm gece gece işte ..