baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

ben de 61,4 oldum,anne yemekleriyle
şimdi evime geldim,yarın diyete baslıyorum

Aaa burası baya sıcak.ne yedin sabah?
Bu sabah Menemen yedim canım Çay bardağı badem zeytin ve peynir 10 kahvaltım bitti akşam 7 gibi yine domates Salatalık peynir yedim bide eşime hamur kızarttım 2 tane yedim çok güzel koktu çünkü sonra bir saat yürüyüş Yaptım canım

Günaydın şekerimmmm
Bünyeyi arada şaşırtmak lazım.biz zaten kaçamak yaparak bu işi hallediyoruz
Hamurun ardından yürüyüş iyi olmuş.hiç olmazsa hamuru almadın bünyeye.sen yürüdüm deyince benim de dün yürümediğim bugün de yürüyemeyeceğim aklıma geldi.yarın inşallah
Kahvaltıya haydiiiii

Günaydın canım evet yğrüyüş iyi oldu Ben en son dün aksam 19.30ywmeği bitirdim o saatten bu saate yani 12 kadar bişey yemedimiimfi 2 yumurta domates Salatalık zeytin peynir yeşil biberve 1Çay bardağı Fındık yedim :))

Şu fındık ve badem yeme olayın çook iyi.bir an önce benim de başlamam lazım.afiyet olsun.öğlen için söylemesi ayıp kokoreç yemeyi planlıyoruz ayranlatabi bugün de yürüyüş kaynıcak

Şu fındık ve badem yeme olayın çook iyi.bir an önce benim de başlamam lazım.afiyet olsun.öğlen için söylemesi ayıp kokoreç yemeyi planlıyoruz ayranlatabi bugün de yürüyüş kaynıcak
Fındık Fıstık al canım tok tutuyor afiyet olsun

Selam kızlar :) bugün sabah ve akşam kahvaltı yaptım.öğlen bir şey yemedim.doyamadım bugün. Belki bir şeyler daha yerim.spor da yapamıcam dışardayız çünkü, işimiz var:/

Merhaba :)))
Kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta, domates, kırmızı biber,yeşil zeytin ve yeşil çayla yaptım.sonra da kiraz saplı çayimı içtim.biraz da badem yedim.haa bu arada bademin kilosu 60 tl imiş.şok oldumm@derindenizlerden 10 liralık aldık.azıcık.tadına da bakmıştım güya.migrostan aldım.yalnız yedikçe metal tadı gb değişik bir tad aldım.zor bitiricem bademi.hiç sevmedim.kuruyemişcilerden almak lazım

Fiyatlar abartı derecede maalesef. Tatmadan alma. İade et bozuksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…