baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Tadarken sorun yoktu.yedikçe fark ettim.bir daha almam. Kan grubuna göre beslenmeyi araştırdın mı hiç?
Geçenlerde ben de fındık- fıstık bir şey tatmıştım migros'da tam hatırlamıyorum ve tattığıma pişman olmuştum, bozulma vardı. Normalde öyle bir tat olmaması gerekiyor. Alma oradan bir daha.
Kan grubuna göre beslenmeye yüzeysel bakmıştım pek ilgimi çekmedi. Ben sağıklı beslenme adına alkali ve Karatay'ı harmanlamaya çalışıyorum.

Yok almam bir daha.azcicık sey bitmedi bir türlü :/ alkalı su icmeye devam ediyorsun yani.nasıl bir beslenmeydi unuttum.karbonatla mı yapıyordun alkali suyu?geçen sene karbonat almıştım saç için.unutmuşum.yeni buldum koyduğum yerden.kullanma tarihi geçmiş.yemeklerde değil de başka kullanım alanı varsa kullanıcam.yoksa atıcam mecbur.500 gr dı. :/

Temizlikte kullan karbonatı. Su konusunda çok takıntılı değilim ama bazen limon bazen de organik elma sirkesi ile alkali yapıyorum suyumu. Karbonat kullanmıyorum.Kilo verme aşamasında bolll bollll su içmek çok etkili ayrıca. Özetle: Asidik gıdalarla alkalikleri oranlamaya dayanıyordu. İşlenmiş gıdalar ve hazır içecekler, kızartmalar, glutenli ürünler yok. Her öğünde yemek yanında bol salata ve çiğ sebze yenmeli, pH ı yüksek su içilmeli ve akşam 6-7 den sonra hiçbir şey yenmemeli. Seninle tanıştığımız topikte alkali beslenmenin kitaptan özeti vardı, oradan okuyabilirsin istersen.

Tamam canım benimm. Teşekkürler. Kızartma olarak patates kaldı hayatımda.o da köfteyle ve az.saka suydu galiba en alkali su.

Tamam canım benimm. Teşekkürler. Kızartma olarak patates kaldı hayatımda.o da köfteyle ve az.saka suydu galiba en alkali su.
Rica ederim. Medikallerde satılan pH ölçer ya da turnusol kağıdı ile saka suyun pH ını evde test eden bazı kişiler suyun üzerinde yazan pH seviyesinden düşük olduğunu tespit etmişler. Suyun kaynağında yapılan ölçümle işlenip şişelendikten sonra ki örtüşmüyor ama bilgi olarak kaynak ölçümünü yazıyorlar müşteriyi yanıltabiliyorlar dikkat!

Patates kızartması diyette en son yenilecek bile değil can.(40 yılda bir azıcık kaçamak belkii) Uzak durmalısın.

Tamam cancanım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim

Bu arada limon ve organik elma sirkesi kullan suyu alkali yapmak için + salatalarında, çorba ve yemeklerinde. İkisi de çok faydalı gıda ve çabuk acıktırmıyorlar. Ayrıca sirke metal zehir kalıntılarını da atıyor vücuttan.

Limonu çok severim de sirkeyi bir arkadaşım vardı,tatlıya bile limon sıkardı.hep zayıftı.vaayy çakkalll yeni çaktım

Limonu çok severim de sirkeyi bir arkadaşım vardı,tatlıya bile limon sıkardı.hep zayıftı.vaayy çakkalll yeni çaktım
He he he. Bu arada sirke kansızlığa da iyi geliooorrr. Bir yemek kaşığı al ağzına arkasına büyük bir bardak su ile yut gitsin.

Son düzenleme:
He he he. Bu arada sirke kansızlığa da iyi geliooorrr. Bir yemek kaşığı al ağzına arkasına büyük bir bardak su ile yut gitsin.
Öyle miiiii o zaman içilir.onerecegin bir marka var mı?
Bu arada yeni bir topik keşfettim.benim takip ettiğim topikleri görebiliyorsan gir bi bak derim.

Öyle miiiii o zaman içilir.onerecegin bir marka var mı?
Bu arada yeni bir topik keşfettim.benim takip ettiğim topikleri görebiliyorsan gir bi bak derim.
Organik olmalı öncelikle buna dikkat et.
Ralila Organik Talkım Elma Sirkesi (20 TL civarı fiyatı),
Kemal Kükrer Organik Elma Sirkesi kullanıyorum ben. Migros ve tansaşta bulunuyor. 17-18 TL civarındaydı en son aldığımda.

Bakayım.

Relila mı?ilk defa duydum.o nerde satılıyor canım?

Ralila TALKIM... Şimdilik nette gördüm ama elden satan bir yer görürsek paylaşalım.
Haa tamamm canım.bir şey sorucam sana,sinir oldum.bir gün tartıkdıgımda 70 çıkıyorum, bir gün tartıldığimda 71.iki gün arasında da yeme içeriği açısından pek fark yok .niye böyle oluyor anlamıyorum.

Çok fazla kaçamak yapıyorsan, yeme saatlerinde günün gününe uymuyorsa, özellikle akşam geç saatlerde yiyorsan olabilir. Birde ödem topluyor olabilirsin.

Çok fazla kaçamak yapıyorsan, yeme saatlerinde günün gününe uymuyorsa, özellikle akşam geç saatlerde yiyorsan olabilir. Birde ödem topluyor olabilirsin.
Çok fazla farklı yemiyorum.ama bu sabah sinir olduğum için bir tam simit yedim.aylardır yemiyordum.çok da lezzetliymiş her gün 1 saat yürüyorum..ama dediğin gb bir şeyleri yanlış yapıyorum galiba.böyle olunca moralman çöküyorum

Seni anlıyorum canım. Karen Hill in ikinci kitabı, karatayın beslenmesini ve alkali beslenme kitabını tekrar okusan ve sentezlesen çok iyi olur. Bunun yanında her gün farklı şeylerle kahvaltını yap vücut şaşırsın. Bir de akşamları protein artı bol yeşillik limonlu,çiğ sebze ye, hiç karbonhidrat ve şeker alma akşam.

Son düzenleme:
En iyi ben kilomla mutlu yaşamayı öğreneyim.onu iyi yaparım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…