baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Cansınnn ,kankitomsunn teşekkür ederim
çok kilon yokmuş ki kuzum zaten gitmeyecek :) sıkı bir diyet yapma sağlık açısından problem yaratacak bir kiloda değilsin yavaş gitsin vücut yadırgamasın yeni düzeni ayda 2-3 kilo senin için iyi olur böylelikle hem bunalmazsın aç kaldım demezsin :)

Ayda 2-3kiloya ben de fitim.ama mehter takımı gb iki ileri bir geri gitmek sıkıntıya sokuyor beni.bir gün tartılıyorum 70,diğer gün 71.bu kadar uçurum olmaz ki haftada bir tartılmak en iyisi 68dim.yazın oldum 72.sıcaktan pilates de yapamıyorum.biraz serinlesin başlicam inşallah. Kendime de hiç güvenmiyorum ya spor konusunda her gun 1 saat yürüyoruz ailecek

canım tartılara güven olmaz ki bir öyle bir böyle gösterebiliyorlar teknolojik ürün sonuçta
arada gerilemen normal herkes geriler kim dört dörtlük diyet yapar ki önemli olan o iplerin gevşediğini hissettiğin an hemen eline geri alman böyle yaparken zaten illaki başaracaksın sen bırakmıyorsun bu demektir ki başaracaksın :) kışa az kaldı ya eylül geliyor nasılsa sporunuda yaparsın rahatça yapmazsan hatırlatır dururum kaçışın yok yani tatlım

Ay canııımmm rahatladım biraz sağol pes etmek de en kolayı.tam benlik!olmazsa bir yarıs grubuna dahil olayım.insanlara rezil olma düsüncesi belki beni tetikler.yoksa benim gb doğuştan tembel birisinin işi zor.kk nın tembel üyesi kim derlerse bana oy atbiraz yarısma topiği gezeyim.ohh bu iyi bir çıkış yolu oldu bana canım.sağollll

eheheh benim üstümde tembel bulamazsın hele şu sıcaklardayarışlarda motive edici olur canım nasıl kolayına gidecekse eğer öyle hareket et ben her zaman destek olurum

eheheh benim üstümde tembel bulamazsın hele şu sıcaklardayarışlarda motive edici olur canım nasıl kolayına gidecekse eğer öyle hareket et ben her zaman destek olurum
Yok bak tembellik konusunda birinciliği kimseye kaptırmam yarışma topigi var.ona bilgilerini yazıyormuşsun.isteyen seni davet ediyormuş. Bunu okuyan olursa kesin davet edilmem,tembellik mevzusunu.
ay kendimi görücuye çıkmış gb hissettim bilgilerimi yazarken.bakalim davet alabilecek miyim
Sağol bitanemmmmhep yanımda ol canımmm kankişimm

Ooo iddialısın sen tembellikte anladım inşallah biri kabul eder çoklu ortamlarda motive daha yüksek oluyor
burayıda ihmal etme ben yardımcı olurum gaz veririm sana en güzel sen zayıflarsın el attığımın peşini kolay kolay bırakmam ben bebeğim inatçıyımdır bu konuda

Ooooooo tam aradığım kişisin o zamanyaşam koçum oldun o zaman en ihtiyacım olan gaz.valla ben de gazla çalışanlardanım

Ooooooo tam aradığım kişisin o zamanyaşam koçum oldun o zaman en ihtiyacım olan gaz.valla ben de gazla çalışanlardanım
diyette olmazsa olmazdır o gaz zaten aynen öyleyim canım benim zayıflattığım insanlarda var kafama koymam yetiyor sonuca dek uğraşırım mutlaka sende istedikten sonra olmayacak birşey olamaz kilo kim ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…