- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
- 398
Hadi ordannn, pes etme hemen.En iyi ben kilomla mutlu yaşamayı öğreneyim.onu iyi yaparım bak
bir şeyi iyi yapacaksan eğer bu kilolarınla mutlu yaşamak değil onları yollamak olsun tatlımEn iyi ben kilomla mutlu yaşamayı öğreneyim.onu iyi yaparım bak
Desteğin için teşekkür ederim bitanembir şeyi iyi yapacaksan eğer bu kilolarınla mutlu yaşamak değil onları yollamak olsun tatlım
hem sen nasıl o pis yağların kazanmasına fırsat verirsin çabuk kendine gel ve bu savaşı kazan
bundan sonra destekçinim o yağlar gidecek o kadarDesteğin için teşekkür ederim bitanem
Cansınnn ,kankitomsunnbundan sonra destekçinim o yağlar gidecek o kadar
çok kilon yokmuş ki kuzum zaten gitmeyecek :) sıkı bir diyet yapma sağlık açısından problem yaratacak bir kiloda değilsin yavaş gitsin vücut yadırgamasın yeni düzeni ayda 2-3 kilo senin için iyi olur böylelikle hem bunalmazsın aç kaldım demezsin :)Cansınnn ,kankitomsunnteşekkür ederim
Ayda 2-3kiloya ben de fitim.ama mehter takımı gb iki ileri bir geri gitmek sıkıntıya sokuyor beni.bir gün tartılıyorum 70,diğer gün 71.bu kadar uçurum olmaz kiçok kilon yokmuş ki kuzum zaten gitmeyecek :) sıkı bir diyet yapma sağlık açısından problem yaratacak bir kiloda değilsin yavaş gitsin vücut yadırgamasın yeni düzeni ayda 2-3 kilo senin için iyi olur böylelikle hem bunalmazsın aç kaldım demezsin :)
canım tartılara güven olmaz ki bir öyle bir böyle gösterebiliyorlar teknolojik ürün sonuçtaAyda 2-3kiloya ben de fitim.ama mehter takımı gb iki ileri bir geri gitmek sıkıntıya sokuyor beni.bir gün tartılıyorum 70,diğer gün 71.bu kadar uçurum olmaz kihaftada bir tartılmak en iyisi 68dim.yazın oldum 72. sıcaktan pilates de yapamıyorum.biraz serinlesin başlicam inşallah. Kendime de hiç güvenmiyorum ya spor konusunda her gun 1 saat yürüyoruz ailecek
Ay canııımmm rahatladım biraz sağolcanım tartılara güven olmaz ki bir öyle bir böyle gösterebiliyorlar teknolojik ürün sonuçta
arada gerilemen normal herkes geriler kim dört dörtlük diyet yapar ki önemli olan o iplerin gevşediğini hissettiğin an hemen eline geri alman böyle yaparken zaten illaki başaracaksın sen bırakmıyorsun bu demektir ki başaracaksın :) kışa az kaldı ya eylül geliyor nasılsa sporunuda yaparsın rahatça yapmazsan hatırlatır dururum kaçışın yok yani tatlım
eheheh benim üstümde tembel bulamazsın hele şu sıcaklardaAy canııımmm rahatladım biraz sağolpes etmek de en kolayı.tam benlik! olmazsa bir yarıs grubuna dahil olayım.insanlara rezil olma düsüncesi belki beni tetikler.yoksa benim gb doğuştan tembel birisinin işi zor.kk nın tembel üyesi kim derlerse bana oy at biraz yarısma topiği gezeyim.ohh bu iyi bir çıkış yolu oldu bana canım.sağollll
Yok bak tembellik konusunda birinciliği kimseye kaptırmameheheh benim üstümde tembel bulamazsın hele şu sıcaklardayarışlarda motive edici olur canım nasıl kolayına gidecekse eğer öyle hareket et ben her zaman destek olurum
Ooo iddialısın sen tembellikte anladımYok bak tembellik konusunda birinciliği kimseye kaptırmamyarışma topigi var.ona bilgilerini yazıyormuşsun.isteyen seni davet ediyormuş. Bunu okuyan olursa kesin davet edilmem,tembellik mevzusunu.
ay kendimi görücuye çıkmış gb hissettim bilgilerimi yazarken.bakalim davet alabilecek miyim
Sağol bitanemmmmhep yanımda ol canımmm kankişimm
Ooooooo tam aradığım kişisin o zamanOoo iddialısın sen tembellikte anladıminşallah biri kabul eder çoklu ortamlarda motive daha yüksek oluyor
burayıda ihmal etme ben yardımcı olurum gaz veririm sana en güzel sen zayıflarsın el attığımın peşini kolay kolay bırakmam ben bebeğim inatçıyımdır bu konuda
diyette olmazsa olmazdır o gaz zatenOoooooo tam aradığım kişisin o zamanyaşam koçum oldun o zaman en ihtiyacım olan gaz.valla ben de gazla çalışanlardanım
Zayıflatmadıgın kimse yok muuu7diyette olmazsa olmazdır o gaz zatenaynen öyleyim canım benim zayıflattığım insanlarda var kafama koymam yetiyor sonuca dek uğraşırım mutlaka sende istedikten sonra olmayacak birşey olamaz kilo kim ki zaten
inat var bende bitanem inadım tuttu mu kazanana kadar bırakmıyorum huyum bu benimZayıflatmadıgın kimse yok muuu7
Yaşadım deseneeeee
Işte bende olmayan:hırs,inat!inat var bende bitanem inadım tuttu mu kazanana kadar bırakmıyorum huyum bu benimhayırlı olsun
hadi bakalım iyi yürüyüşler sana canım bundan sonra herşey daha güzel olacak tamam mı bırakmak yok bozuşuruzIşte bende olmayan:hırs,inat!
Tebrik ederim seni canım. Hayatta da hep başarılı olursun.ne güzelşimdi yürüyüşe gidiyoruz canım.yazarım akşam kankim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?