baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Ammaaaan nutella da neymiş keçi boynuzunu severim.hem akciğerlere de faydalıymış.ne zaman alsam keçiboynuzu içi kurtlu çıktı. Haliyle attım.bunun tazesi,zamanı veya satan bir firması var mi ki?

Ammaaaan nutella da neymiş keçi boynuzunu severim.hem akciğerlere de faydalıymış.ne zaman alsam keçiboynuzu içi kurtlu çıktı. Haliyle attım.bunun tazesi,zamanı veya satan bir firması var mi ki?

merhaba tema nın ürettiği keçiboynuzu pekmezi var organikmiş ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım üzüm pekmezi kan yapar derler bunda da öyle bir etki var mı biliyor musun?

merhaba tema nın ürettiği keçiboynuzu pekmezi var organikmiş ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım üzüm pekmezi kan yapar derler bunda da öyle bir etki var mı biliyor musun?
Selam canım,hoşgeldin.keçiboynuzun farkı akciğerlere iyi gelmesi. Yani nefes darlığı çekenler, akciğer sorunu yaşayanlar için.ha bir de kışın cocuklara bir tatlı kaşığı içirin derler,hem akciğer sağlıgı hem bağışıklık için.ben de oğluma bir kavanoz yedirmiştim.hatta unutmayayım da yine başlayayım ekim gibi.temanin urunleri nerelerde satılıyor acaba.araştırmam lazım. Ha bir de ibrahim saraçoğlu da sitesinde satıyor,ordan da alınabilir.

internette sitesinde gördüm saklıcennet markası. bende araştırırken görmüştüm. benim sorunum kansızlık. çok düşük değil ama enerjimi etkiliyor. ilaçlar da bırakınca eski haline dönüyor değerler. teşekkürler bilgilendirme için

Rica ederim canım pekmez dışında kuru üzüm de yiyebilirsin.peynir,yumurta,balık yağı,yoğurt,kara erik gb ürünler tüket canim ilaç istemiyorsan.

Ben aktarlardan veya kuru yemişçilerden alıyorum. Tek tek seçiyorum koyu renk ve deliksiz, kırıksız olanlardan. Sen de bu şekilde yap. Keçiboynuzu astım ve alerji için de ilaçtır.

Kanda demir eksikliği için Saraçoğlu nun ıspanak-kereviz kürünü tavsiye ederim.

Ben aktarlardan veya kuru yemişçilerden alıyorum. Tek tek seçiyorum koyu renk ve deliksiz, kırıksız olanlardan. Sen de bu şekilde yap. Keçiboynuzu astım ve alerji için de ilaçtır.
Bunun bir mevsimi var mı?nerden oluşuyor ,bitki,ağaç? Koyu renk ve deliksiz,kırıksız.tamam.

merhaba kızlar ben bugün :14 gibi yemek yedim çok halsiz düştüm iş yoğunluğundan
4 küçük yulaflı köfte yedim
4 kaşık yoğurt
ve azcık kıvırcık yedim
akşam 7 gibi kabak yemeği ve cacık ve salata yemeyi düşünüyorum

Hoşgeldin canım ecrin87
Afiyet olsun canım. Ben de öglen dünden kalan dolmaları bitirdim yoğurtla.bitki çaylarımı içtim.bağırsaklarımı iyi çalıştırıyor. Sade,şekersiz kahvemi içtim iki parça bitterle.
Aķşam da haşlama tavuk yicem.yoğurt kalmadı sanırım.süt aldım.yapıcam yoğurt.
Spor da mutlaka 1 saat yürüyüş olacak.
Daha etkisini anlamış değilim ama sana da söyleyeyim.sen de yap.yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt, 1-2çay kaşığı kırmızı acı biber ve yarım limonu karıştır ,ye.

Bu karışımı duydum canım ama hiç deneyemefim bende bu akşam kabak yemeği 2 nasıl yoğurt ve 2 dilim karpuz yedim yağmur yağmazsa yürüyüşe çıkmak istiyorum:)

Bu karışımı duydum canım ama hiç deneyemefim bende bu akşam kabak yemeği 2 nasıl yoğurt ve 2 dilim karpuz yedim yağmur yağmazsa yürüyüşe çıkmak istiyorum:)
2 hafta uygula mutlaka canım.
Ben de tavuk ve tomeytos yedim akşam yemeği olarak.yoğurt bitmiş.birazdan mayalıcam.
Spor olarak da 1 saat yürüdüm.
Aa ne yağmuru?bursada mı oturuyordun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…