Ay yok .o kadar değil3 kaşıkla durabiliyorsan ne mutlu sana ben bitirmeden rahat edemem :))
Ammaaaan nutella da neymişTarçın kullan tatlı isteğini bastırmak için canım ama Çin tarçını olmalı kan şekerini dengeleyen türü Seylan tarçını değil. Piyasada daha çok Seylan tarçını kullanılır tatlılara güzel bir rahiya kattığı için. Bunun yanında canın çok tatlı istediğinde bir tane keçiboynuzu kemir. Hem çikolata gibi tadı da güzel hem de katkı maddeli, yapay şekerli, işlenmiş zehir minvalinde ki nutelladan çok çok çok daha sağlıklı.(Abartmadan)
Ammaaaan nutella da neymişkeçi boynuzunu severim.hem akciğerlere de faydalıymış.ne zaman alsam keçiboynuzu içi kurtlu çıktı. Haliyle attım.bunun tazesi,zamanı veya satan bir firması var mi ki?
Selam canım,hoşgeldin.keçiboynuzun farkı akciğerlere iyi gelmesi. Yani nefes darlığı çekenler, akciğer sorunu yaşayanlar için.ha bir de kışın cocuklara bir tatlı kaşığı içirin derler,hem akciğer sağlıgı hem bağışıklık için.ben de oğluma bir kavanoz yedirmiştim.hatta unutmayayım da yine başlayayım ekim gibi.temanin urunleri nerelerde satılıyor acaba.araştırmam lazım. Ha bir de ibrahim saraçoğlu da sitesinde satıyor,ordan da alınabilir.merhaba tema nın ürettiği keçiboynuzu pekmezi var organikmiş ben de almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım üzüm pekmezi kan yapar derler bunda da öyle bir etki var mı biliyor musun?
Selam canım,hoşgeldin.keçiboynuzun farkı akciğerlere iyi gelmesi. Yani nefes darlığı çekenler, akciğer sorunu yaşayanlar için.ha bir de kışın cocuklara bir tatlı kaşığı içirin derler,hem akciğer sağlıgı hem bağışıklık için.ben de oğluma bir kavanoz yedirmiştim.hatta unutmayayım da yine başlayayım ekim gibi.temanin urunleri nerelerde satılıyor acaba.araştırmam lazım. Ha bir de ibrahim saraçoğlu da sitesinde satıyor,ordan da alınabilir.
Rica ederim canıminternette sitesinde gördüm saklıcennet markası. bende araştırırken görmüştüm. benim sorunum kansızlık. çok düşük değil ama enerjimi etkiliyor. ilaçlar da bırakınca eski haline dönüyor değerler. teşekkürler bilgilendirme için
Kilosu fazla değildi zaten yaklaşık 5 kilo filan verdi galiba. artık kilo verme döneminde değil aynen devam etmiyor ama kurallara uygun beslenmeye çalışıyor.kardeşin ne kadar kilo verdi canım aynen devam ediyor mu
Aynen canım hele ki çiğ badem kilo verme döneminin şahıdır.Hıııim çok faydası varmış.illa ki edinmek ve tüketmek lazım.
Ben aktarlardan veya kuru yemişçilerden alıyorum. Tek tek seçiyorum koyu renk ve deliksiz, kırıksız olanlardan. Sen de bu şekilde yap. Keçiboynuzu astım ve alerji için de ilaçtır.Ammaaaan nutella da neymişkeçi boynuzunu severim.hem akciğerlere de faydalıymış.ne zaman alsam keçiboynuzu içi kurtlu çıktı. Haliyle attım.bunun tazesi,zamanı veya satan bir firması var mi ki?
Kanda demir eksikliği için Saraçoğlu nun ıspanak-kereviz kürünü tavsiye ederim.internette sitesinde gördüm saklıcennet markası. bende araştırırken görmüştüm. benim sorunum kansızlık. çok düşük değil ama enerjimi etkiliyor. ilaçlar da bırakınca eski haline dönüyor değerler. teşekkürler bilgilendirme için
NeeeeAynen canım hele ki çiğ badem kilo verme döneminin şahıdır.
Msj kısminda,aşağıda, dosya yükle var.orayı tıklıyorsun.Mesaja foto nasıl ekleniyor?
Bunun bir mevsimi var mı?nerden oluşuyor ,bitki,ağaç? Koyu renk ve deliksiz,kırıksız.tamam.Ben aktarlardan veya kuru yemişçilerden alıyorum. Tek tek seçiyorum koyu renk ve deliksiz, kırıksız olanlardan. Sen de bu şekilde yap. Keçiboynuzu astım ve alerji için de ilaçtır.
cevap için sagol canımKilosu fazla değildi zaten yaklaşık 5 kilo filan verdi galiba. artık kilo verme döneminde değil aynen devam etmiyor ama kurallara uygun beslenmeye çalışıyor.
Bu karışımı duydum canım ama hiç deneyemefimHoşgeldin canımecrin87
Afiyet olsun canım. Ben de öglen dünden kalan dolmaları bitirdim yoğurtla.bitki çaylarımı içtim.bağırsaklarımı iyi çalıştırıyor. Sade,şekersiz kahvemi içtim iki parça bitterle.
Aķşam da haşlama tavuk yicem.yoğurt kalmadı sanırım.süt aldım.yapıcam yoğurt.
Spor da mutlaka 1 saat yürüyüş olacak.
Daha etkisini anlamış değilim ama sana da söyleyeyim.sen de yap.yatmadan yarım saat önce 3 kaşık yoğurt, 1-2çay kaşığı kırmızı acı biber ve yarım limonu karıştır ,ye.
2 hafta uygula mutlaka canım.Bu karışımı duydum canım ama hiç deneyemefimbende bu akşam kabak yemeği 2 nasıl yoğurt ve 2 dilim karpuz yedim yağmur yağmazsa yürüyüşe çıkmak istiyorum:)
Koşşşşşşşşşş...!Neeeehemen almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?