baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

hadi bakalım iyi yürüyüşler sana canım bundan sonra herşey daha güzel olacak tamam mı bırakmak yok bozuşuruz
Yürüyüş yaptık,bir şeyler yedik.yeni açılan bir kozmetik mağazasından kendime ciciler aldım.en keyiflisi de buydu tabi ha bu arada yarışma grubunun kurallarını okumam ve kabul etmem gerekiyormuş. 2 hafta deneme oluyormuş.orda kurallara uyarsam,ve tabi ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettikten sonra, gruba kabul ediliyormuşum. kurallara sen de bir baksana.yazmadım cevap.

okudum bebeğim kurallar olması gerektiği gibi hiçbir kural saçma değil açıkçası hepsi gerekli ve disiplinli bir yere benziyor tamamiyle gireceksen eğer sıkı bir şekilde hareket edeceksin kurallar sana uyuyorsa eğer kabul et ben etmezdim ama fikrimi sorarsan eğer sıkı yönetime gelemem bunalırım

Off işte ben de o yüzden sana sorarak farklı yollara sapıyorum ben de bunalırım.tamam bildirim yaparım düzenli.spor da tamm diyelim.ama yediğine ceza var spor .haftalık bildirim dönuşümlu olarak üyeler tarafından yapılacakmış.çok yoğunum.bu artı islerle ugraşamam.bir de eylülde oğlum ilkokula başlıyor.önemli ve yoğun yıl olacak takdir edersin ki.off yaa umutlanmıştım. Beni keşke böyle kabul etseler

yoğun bir tempo bekliyor seni girmenle çıkman bu şartlar altında bir olur gibime geliyor :) kurallar belli kabul ederek giriyor girenler böyle kabul edeceklerini sanmıyorum ya kendi günlüğünde yazacaksın yada o gruba girip onlara uyacaksın seçim senin

OfF gulersin tabi.bu zorlu kararı verecek benim
Sanirım kabul edemicem.takım kaptanına bi çıtlatırım belki beni benim kurallarımla kabul edin diye

Baronescim nasilsin canim nasil gidiyor arada bi yokluyorum seni iyimisin diye ama guncel olarak takip edemiyorum kusura bakma. Nasilsin biraz yol alabildinmi cnm

Baronescim nasilsin canim nasil gidiyor arada bi yokluyorum seni iyimisin diye ama guncel olarak takip edemiyorum kusura bakma. Nasilsin biraz yol alabildinmi cnm
Sorun değil canım.bende pek bir numara yok canım.iki ileri bir geri ama sen baya vermişsin.tebrik dderim seni canım.

Vallami :) sagol canim ya cok sagol darisi basina insallah daha cok veririz hep beraber saglikla. Simdilik iyide birde su saattee acikmassm tam super olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…