Hoşgeldin canım.ben de idare ediyorum. Şimdi yumurtalı ekmek yiyorum. Olacak iş miBaronesim nasilsin nasil gidiyor. Ben iki gece onca topu attigim icin motivasyonum az biraz bozulur gibi olsada gunde bir saat eliptikle 10000 adima devam ediyorum ama yemek istiyorum cok cok onu napcm bilmiyom. Kac kilo oldun baktinmi haftalikmi tartiliyorsun
Ayyyy yerim ben onuuuuAhhh ah suan bende atistirmalik kuru kayisi hurma badem falan yiyeyim diyorum cayla. Kuzucuk 18 aylik oldu cnm uyudu simdi sukur
yemekten kısmak zor olmuyorsa süper valla ben gördüğümde dayanamıyoumSelam canım.yemekten kısmak çok zorlamıyor.tek zorlayan spor yapmak.hele bu sıcakta şapır şapır ter döküyorum.teri silmekten sinir oluyorum.konsantrem dağılıyor.onu yapabilsem şimdiye 69 falan olurdum.sen yapıyor musun bir şeyler?
Tabi zorlanıyorum da spor kadar değil.plates iyice gözümde buyüyor.çok yoruyor beni.geçen gün plates yaparken uyuyacaktım neredeyse yorgunluktanyemekten kısmak zor olmuyorsa süper valla ben gördüğümde dayanamıyoumbana da spor kolay geliyor bi dışarı çıksam 1-5 saat rahat yürürm :)
Ayy maaşallah :))ne demek ebra? Ilk defa duydum.benim oğlum da 6 yaşında.ilkokula başlayacak eylülde.2.çocuk ugraştım uğraştım.olmadı.bıraktım ben deKiz kiz ebra adi. Buyukte dilara o alti yasinda. Ah ya napcaz bu gozleri anam onlar doysa karin doycak zaten doymayan gozumuz. Bende simdi yesilcayla atistirmalik yiyorum. Sonra eliptik bineyim diyorum totoyu kaldirabilirsem. Eskiden gunde iki saat biniyordum simdi bir saate indi. Motivasyonumdustu biraz galiba ondan olsa gerek bi on gun oncesine kadar daha iyiydi spor ama dur bakalim toplanmak lazim artik
Adiyla yaşasin inşallahEvet ya tabi kesinlikle baronesim cok ihtiyacim var benimde. Ebra en hayirli en iyi demek arapcada. Ebrar kubra ebra hepsi ayni mastardan geliyor. Iki bardak yesilcay ictim biri dogadan elma kromluydu. Daha spora kaldiramadim totoyu cancagzim ben. Bugun cooook yayilasim var daha ogleni kilmadim. Ben kacar
Gelirim cancağazım.ben de beklerimmmmBundan sonra ugratim geldigimde bende beklerim cik cik gel bacimm :)))
Canım yaptığın pilates egzersizini farklı bir pilates egzersizi ile değiştir. Aynı antremandan sıkılmışsan spor konusunda isteksizleşirsin. Youtube'da farklı hocalar ara, mesela Ellen Barrett'i tavsiye ederim.Tabi zorlanıyorum da spor kadar değil.plates iyice gözümde buyüyor.çok yoruyor beni.geçen gün plates yaparken uyuyacaktım neredeyse yorgunluktan
Ayy canııııım,cok teşekkür ederimCanım yaptığın pilates egzersizini farklı bir pilates egzersizi ile değiştir. Aynı antremandan sıkılmışsan spor konusunda isteksizleşirsin. Youtube'da farklı hocalar ara, mesela Ellen Barrett'i tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-saglik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/ şu başlığı öneririmAyy canııııım,cok teşekkür ederimbakıcam hemen.dediğin doğru.alışınca sıkılınır.yalnız ben doğuştan tembelim.her gün farklı bir şey yapsam yine de ertesi gün yapmak istemem.benim sorunum spor yapmak istememek ayy çok utandim yaaa
Teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?