baronesin spor ve beslenme günlüğü :))

Selam günlüğüm :)))
Kahvaltımı yaptım.bitki çaylarımı içiyorum.
Spor olarak da plates günüm. Ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Baronesim nasilsin nasil gidiyor. Ben iki gece onca topu attigim icin motivasyonum az biraz bozulur gibi olsada gunde bir saat eliptikle 10000 adima devam ediyorum ama yemek istiyorum cok cok onu napcm bilmiyom. Kac kilo oldun baktinmi haftalikmi tartiliyorsun

Hoşgeldin canım.ben de idare ediyorum. Şimdi yumurtalı ekmek yiyorum. Olacak iş mi dur koyayım kahve suyu. İçelim karşılıklı.yavrun kaç aylık?

Afiyet olsun hakimebu cum.
Spor yapabilsem düzenli,boğazımı da kısıcam.plates yapmıştım geçen sene.bir ayda herkes farkı fark etmişti.hem tembellik hem sıcak beni engelliyor.

Ahhh ah suan bende atistirmalik kuru kayisi hurma badem falan yiyeyim diyorum cayla. Kuzucuk 18 aylik oldu cnm uyudu simdi sukur
Ayyyy yerim ben onuuuukız mı erkek mi??
Sen yine iyisin kayısı,badem falan.ben vallı yumurtali ekmek yiyorum.sabah oğlan bitirmeyince gözüm kaldı resmen.yemezsem şişerdim

yemekten kısmak zor olmuyorsa süper valla ben gördüğümde dayanamıyoum bana da spor kolay geliyor bi dışarı çıksam 1-5 saat rahat yürürm :)

Kiz kiz ebra adi. Buyukte dilara o alti yasinda. Ah ya napcaz bu gozleri anam onlar doysa karin doycak zaten doymayan gozumuz. Bende simdi yesilcayla atistirmalik yiyorum. Sonra eliptik bineyim diyorum totoyu kaldirabilirsem. Eskiden gunde iki saat biniyordum simdi bir saate indi. Motivasyonumdustu biraz galiba ondan olsa gerek bi on gun oncesine kadar daha iyiydi spor ama dur bakalim toplanmak lazim artik

yemekten kısmak zor olmuyorsa süper valla ben gördüğümde dayanamıyoum bana da spor kolay geliyor bi dışarı çıksam 1-5 saat rahat yürürm :)
Tabi zorlanıyorum da spor kadar değil.plates iyice gözümde buyüyor.çok yoruyor beni.geçen gün plates yaparken uyuyacaktım neredeyse yorgunluktan

Ayy maaşallah :))ne demek ebra? Ilk defa duydum.benim oğlum da 6 yaşında.ilkokula başlayacak eylülde.2.çocuk ugraştım uğraştım.olmadı.bıraktım ben de
Birbirimizi motive edelim yaaa hakimecim ben 72 yi görmeseydim daha çooook laylay yapardım

Evet ya tabi kesinlikle baronesim cok ihtiyacim var benimde. Ebra en hayirli en iyi demek arapcada. Ebrar kubra ebra hepsi ayni mastardan geliyor. Iki bardak yesilcay ictim biri dogadan elma kromluydu. Daha spora kaldiramadim totoyu cancagzim ben. Bugun cooook yayilasim var daha ogleni kilmadim. Ben kacar

Adiyla yaşasin inşallah ben de sade yeşil çay,limonlu yeşil çay,kiraz sapı çayı ve kayısı çayı içiyorum her gün.ikişer tane içmeye çalışıyorum. Bugun pilates günüm olduğu icin hiç gözüm kesmiyor. Offff
Allah kabul etsin canım.şu garibe de yer ver duanda

Tabi zorlanıyorum da spor kadar değil.plates iyice gözümde buyüyor.çok yoruyor beni.geçen gün plates yaparken uyuyacaktım neredeyse yorgunluktan
Canım yaptığın pilates egzersizini farklı bir pilates egzersizi ile değiştir. Aynı antremandan sıkılmışsan spor konusunda isteksizleşirsin. Youtube'da farklı hocalar ara, mesela Ellen Barrett'i tavsiye ederim.

Ayy canııııım,cok teşekkür ederim bakıcam hemen.dediğin doğru.alışınca sıkılınır.yalnız ben doğuştan tembelim.her gün farklı bir şey yapsam yine de ertesi gün yapmak istemem.benim sorunum spor yapmak istememek ayy çok utandim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…