Teşekkür ederim canım. Havalar serinlediginde sanırim platese başlayabileceğim.ama yürüyüş olurBen pilatesi sabah serinliğinde pencere açık ve oda havalandırılmışken yapıyorum, tavsiye ederim. Ayrıca programın çok güzel, uyarsan vücudun gerçekten kısa sürede sıkılaşacaktır.
Oooo çok güzeeel.canım merhaba ben 2,5 öğün yapmayı planlıyordum ama öğlen sabah çok iyi yediğim için acıkmadım ve şu saate kadar ağzıma çay kahve ve su dışında bişey almadım şuan hafif bir baş ağrım var o kadar akşam 7 de kahvaltı türü yemeyi planlıyrum :)) hadi sende başla canım sabahla öğlen arası 5 saat mesafe varsa öğlen yemeği yemek istersen yiyebilirsin canım
Valla hafif oldu canım atlattın çok şükür :) evde yemeğim yoktu 1 orta boy domates 2 küçük Salatalık doğradım üstüne zeytinyağ gezdirdim 2 yumurta haşladım 1 kase yoğurt yedin şuan tıka basa doluyorum sende başka yarın bi dene Canım bakalım sonuç ne olacak cumadan cumaya tartılalım :)Oooo çok güzeeel.başağrısı açliktan olmuyor mu peki canım? Tamam ben de başlıyorum canım karataya.beraber ilerleriz.yarın tartılalım.bildirimimizi cuma yapalım ama.hsonu kaçamak olursa haftaiçi düzenleriz. 3-4 gündür öğlen yemiyorum.bir seylerle uğraşırken bakıyorum akşam olmuş.ilginç
tamam canım tartı günümüz cuma olsun.o zaman yarın değil doğrudan cumadan başlayalım.oleeeyyy yarın kafa günüüümmmValla hafif oldu canım atlattın çok şükür :) evde yemeğim yoktu 1 orta boy domates 2 küçük Salatalık doğradım üstüne zeytinyağ gezdirdim 2 yumurta haşladım 1 kase yoğurt yedin şuan tıka basa doluyorum sende başka yarın bi dene Canım bakalım sonuç ne olacak cumadan cumaya tartılalım :)
tamam canım tartı günümüz cuma olsun.o zaman yarın değil doğrudan cumadan başlayalım.oleeeyyy yarın kafa günüüümmm
ben de dediğini uyguladım.kahvaltı yaptım akşam yemeği olarak.dünkü dolmadan az kalmıştı.eşim yesin dedim.garibim,fukaram,anası bana emanet etti didimmadam gelip de eve demesin mi ben yumurta yicem dolmayı dün yedim işte de dolma vardı diyeeee dolma yine kaldı anlayacağınn neyse ki yarın takılmaca günüm.yerim artık ben
yalnız dolmayı yemek isteyip de yumurtaya dönmek beni rahatsız etti resmen.bayıla bayıla yediğim yumurta rahatsız etti midemi
bugün hep bilgisayardan girdim kk ya.ne çok yazdım yaaa.yaz yaz bitmedi.tlfdan veya tabletten girdiğimde böyle çok yazamıyorum hiç.hep de onlardan giriyorum kk ya,nete.yalnız komik bir şey oldu bilgisayardan yazaerken.tlfdan yazdığında yanlış sözcükleri tlf otomatik düzeltiyor ya,ben bunda da öyle diye bekliyorum ki düzelsin veya doğru sözcüğü ben seçeyim.gözüm sürekli klavyede idi.bakıyorum bakıyorum klavye bir şeyi değiştirecek mi diye.sonra fark ettim değiştirmeyeceğiniibaya zorlandım yazarkenn
merhaba canım yumrtayı zorla yemen kötü olmuş dolma varken evet bugün cuma :)) kafa gitmiş sende :) bende telden yazınca çok yazamıyorum pc daha rahat geliyor okuması yazması :)bir saat yürüdük eşimle.çocuğumuz annemdeydi.rahat bir yürüyüş oldu.sporumu da yapınca rahatladımyalnız bugün kaçamaklarım oldu.bu sıralar nutella saplantım depreşti.bugün yine dolu dolu 3 tatlı kaşığı yedim.napim yedim midem tuhaflaşınca iki kaşık dolma yedim
oooo afiyet olsun günaydın canımGünaydıııınnn :)))))ecrin87 cim sabah tartıldım.70.1 çıktım kendimi hiç oyle hissetmiyorum ama iki haftada 2 kilo vermişim.şok oldum :))) daha bir gaza geldimmm
Kahvaltı
2 yumurta -zeytin-domates-yeşil çay-ekmek yook
Öğlen bu tarz yiyip akşam da tavuk planlıyorum.
Uzun zaman nutellaya direnmiştim.ama 1 aydır direnemiyorum.hemen hemen her gün 3 kaşık kadar yiyorum napimmerhaba canım yumrtayı zorla yemen kötü olmuş dolma varken evet bugün cuma :)) kafa gitmiş sende :) bende telden yazınca çok yazamıyorum pc daha rahat geliyor okuması yazması :)
yürüyüş süper olmuş ama nutella bozmuş olayı canımbidaha olması sakın
Sana da afiyet olsun canım.:))) bir sey sorcam sana.kahvaltıda illa badem,ceviz yemek mi lazım? Yoksa ekmek yerine yendiği için mi yiyorsun badem vs. ?oooo afiyet olsun günaydın canım
bende bu sabah 64,1 kiloyum kahvaltımı yaptım
2öğün yapabilirsen daha iyi olur canım ama yapamazsan araya 5 saat koy.
bugün ki menüm
domates salatalık kırmızı biber üstlerine zeytinyağ gezdirdim
10 yakın zeytin
2 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
1 çay bardağı çiğ badem :)
elimde şuan sadece badem var ceviz ve fındık da alacağım inş :)
Yağlı tohumlar hem faydalı yağ içerikleriyle hücreleri besler, hem tok tutar hem de şekerin hızla yükselmesine ket vurur böylece de çabuk acıkmazsın ve sağlıklı olursun.Sana da afiyet olsun canım.:))) bir sey sorcam sana.kahvaltıda illa badem,ceviz yemek mi lazım? Yoksa ekmek yerine yendiği için mi yiyorsun badem vs. ?
ekmek yerine yiyorsun canım tok tutması için :))Sana da afiyet olsun canım.:))) bir sey sorcam sana.kahvaltıda illa badem,ceviz yemek mi lazım? Yoksa ekmek yerine yendiği için mi yiyorsun badem vs. ?
sizde mi karatay yapıyorsunuz ?Yağlı tohumlar hem faydalı yağ içerikleriyle hücreleri besler, hem tok tutar hem de şekerin hızla yükselmesine ket vurur böylece de çabuk acıkmazsın ve sağlıklı olursun.
3 kaşıkla durabiliyorsan ne mutlu sana ben bitirmeden rahat edemem :))Uzun zaman nutellaya direnmiştim.ama 1 aydır direnemiyorum.hemen hemen her gün 3 kaşık kadar yiyorum napim
Tarçın kullan tatlı isteğini bastırmak için canım ama Çin tarçını olmalı kan şekerini dengeleyen türü Seylan tarçını değil. Piyasada daha çok Seylan tarçını kullanılır tatlılara güzel bir rahiya kattığı için. Bunun yanında canın çok tatlı istediğinde bir tane keçiboynuzu kemir. Hem çikolata gibi tadı da güzel hem de katkı maddeli, yapay şekerli, işlenmiş zehir minvalinde ki nutelladan çok çok çok daha sağlıklı.(Abartmadan)Uzun zaman nutellaya direnmiştim.ama 1 aydır direnemiyorum.hemen hemen her gün 3 kaşık kadar yiyorum napim
Genel bir bilgi verdim. Kardeşim yapmıştı ama ben de çok beğeniyorum Karatayı. Sıkı sıkıya olmasa da çoğu şeyine uyuyorum.sizde mi karatay yapıyorsunuz ?
kardeşin ne kadar kilo verdi canım aynen devam ediyor muGenel bir bilgi verdim. Kardeşim yapmıştı ama ben de çok beğeniyorum Karatayı. Sıkı sıkıya olmasa da çoğu şeyine uyuyorum.
Hıııim çok faydası varmış.illa ki edinmek ve tüketmek lazım.Yağlı tohumlar hem faydalı yağ içerikleriyle hücreleri besler, hem tok tutar hem de şekerin hızla yükselmesine ket vurur böylece de çabuk acıkmazsın ve sağlıklı olursun.
Hiçbir şey yemiyorum canım.ekmeksiz yemek hiç zevkli olmuyor ama mecburen yiyorum öyleekmek yerine yiyorsun canım tok tutması için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?