Haklısınız var bu bazı bölgelerinde ama dubai de vs yok diye okudumNerede yaşıyorsunuz?
Eşim mühendis, bir dönem Arabistan da çalıştı.
Oradaki Arap mühendisler şok geçiriyordu tek eşi olduğuna.
Güçlü kuvvetli, genç adamsın, nasıl yani sadece 1 kadın mı? diye.
Kırmak istemem kimseyi :) her milletten herkes aynı değil.
Ama karşısına hangisinin çıkacağını da bilemeyiz ve bu durum yaygın diye biliyorum/ yanlışsa da düzeltelim :)
Arabistan derseniz evet dediğiniz doğru.Nerede yaşıyorsunuz?
Ama karşısına hangisinin çıkacağını da bilemeyiz ve bu durum yaygın diye biliyorum/ yanlışsa da düzeltelim :)
Bu arada yurtdışında yaşıyorum 2 yıldır.Nerede yaşıyorsunuz?
Arabistan derseniz evet dediğiniz doğru.
Ben arabım Lübnan arabı, genel olarak Arap denilince hepsi kapsanıyor onu açıklamak istedim.
Sadece Arabistan dediyseniz yanlışınız yok malesef ..
Arabistan derseniz evet dediğiniz doğru.
Ben arabım Lübnan arabı, genel olarak Arap denilince hepsi kapsanıyor onu açıklamak istedim.
Sadece Arabistan dediyseniz yanlışınız yok malesef ..
Benim ki suudiNerenin Arabı daha iyidir ehehe. Alınmayın bu arada lütfen şaka yapıyorum. :) Suudi Arabistan'dakiler en sıkıntılı olanlar onu anladım.
Benim ki suudi
Heheh başörtü benim için büyük bi karar yoksa alkol sigara vs kullanmıyorum öyle aykırı bi insanda değilim ama açığım işte oraya gittiğimde kapanmak zorundayımKız kafayı mı yedin? İtalyan bir erkek bul ya da ne bileyim hangileri yakışıklı oluyodu hatırlayamadımArabistanda yaşanır mı ya.
Yaşın küçüktü diye hatırlıyorum. Evlenip, ülke değiştirecek olgunluğa eriştiğini düşünüyor musun gerçekten? En azından bir kaç sene daha bekle.
Ay çok büyük bi karar. Yok anam, ben yapamam
İtalyan bir erkek bul ya da ne bileyim hangileri yakışıklı oluyodu hatırlayamadım
Yooo asla üstüme alınmam.Nerenin Arabı daha iyidir ehehe. Alınmayın bu arada lütfen şaka yapıyorum. :) Suudi Arabistan'dakiler en sıkıntılı olanlar onu anladım.
Ben Arapları da yakışıklı buluyorumTanıdığım İtalyan erkekleri hep benden kısa ve epey kendini beğenmiş erkeklerdi. Abartıldıklarını düşünüyorum ehehe.
Favorim İskandinav olan beyler. İngilizler de fena sayılmaz. :)
Ben Arapları da yakışıklı buluyorum
Bacim su turkiyede ozgurluk yok diyenlere cvp olmus bu.. elimizdekinin kiymetini bilmeli neler varKonuya gelince;
Karar sizin bende arabım kültürümü de severim eleştirdiğim çok şey olsada mantığımla kendi kararımı verir mezhebime göre pek hareket etmem.
Dünyaya yine gelsem bir Arap olarak asla ama asla Arap bir erkekle yine evlenmem.
Çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.
Çünkü baba tarafım rahat insanlar olsa da Türkiye’de büyüdüm özgürlük nedir bildim ve yaşadım.
Bu sebepten istediğim birşeyi yapabilme imkanım varken o kültürde o dünyada yaşamam.
Özgürlüğün tadını bilen bir kadının baskıcı bir ülkede yaşaması ayak uydurması bana göre imkansız.
Döner dolaşırsınız bir bakmışsınız özünüze ülkenize dönmüşsünüz.
Daha size bir sorunuzun cevabını veremeyen size sorma hakkınızı daha şimdiden elinizden alan bir erkek kendi ülkesinde ne yapar?
İstediğiniz cevabı alamayacaksınız bunun farkında ve zamanla size cevap verme tenezzülünde bile bulunmayacak.
Ayrıca araba kullanabilirsin demiş :))))
Şöyle 2 haftalığına gidip görme durumun varsa mutlaka araba kullanın görün bakalım bir daha kullanabilecek misiniz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?