Baş Sağlığı

kendi vicdaniniz için arayin ama o fesatsa amcaya pekte duskunlugu yoksa bunu bahane edip beni aradi diye dusunebilir o da ona kalmis iyilik yap denize at

bu konuda kisasa kisas. Yani cenaze baska ev tasimak baska. sende o tasinirken aramazsin. cenaze icin arasan bence iyi olur.
ben konulari karistirmayi sevmem. degisik bir karakterim.
Annemin canezesine gelmeyen kimsenin cenazelerine gitmedim ve bas sagligi dilemedim ama dügünlerine filan katildim.

Kesinlikle, ben şimdi doğru olanı yaptım diye düşünüyorum.

Belki daha sonra sorunlarınızı halledeceksiniz kirginliklariniz geçecek ama ölüm çok başka
Arayın başsağlığı dinleyin bence

Benimde dayım öldü eltimle yüzyüzede geldik demedi vallahi bı başın sağolsun ama gerek te yok zaten o dese ne olur demese ne olur hiç umrumda olmadı sizinde canınız ne istiyorsa öyle yapın bence kimsenin ısrarına bakmayın bı baş sağlığına bile aramadın derse whatsaptan aradım dersiniz

Olum hicbirseye benzemez
Beni cenazemde aramayan herkesi sildim
Kuslugu birakin arayin

Siz size yakışanı yapıp arayın,herkesın kötülüğü kendine kalsın...Siz iyi yürekli bir insansinizki aramayı zaten dusunmussunuz
Hem arayinca kendinizi daha iyi hissedeceksiniz eminim
Sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum size mutluluk ve sağlıkla alın bebeginizi inşallah kucaginiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…