Evet çok takıldım artık kendi babası da vefat etse aramamKızın acısı var sonuçta sizden daha yakın adam babası. Mazur görneniz lazım. Ben olsam hiç takılmazdım. Böyle bişeyi kafaya takıp konu açmanız bile garip geldi.
Taziye yok çünkü amcam korona dan vefat etti kızı ve eşide korona gidemiyorum kuzenimin yanına ben aradım bu kuzeni onun da yarı babası sayılır diye ama çok kinciYüz yüze taziyede falan mı dilediniz , mesaj mı attınız? Mesajsa aramanız daha uygun olurdu bence.Allah rahmet eylesin.
Aradım msj da attım cevap vermedi ne oluyorsa ona sanki onla kavgalıyım ben kardeşiyle kavga etmiştim onuda aradım yanına gittim hatta ablasına ne oluyor çok sinir oldumBırakın da insanlar acısını yaşasın, kimin mesajına cevap veremediğini düşünmesin. Zaten önceden insanın kafası dağılıyordu, gelen giden vardı. Destek olan bir sürü insan geliyordu eve. Şimdi pandemiden dolayı o da yok. Evde o acıyla yalnız kalmak en kötüsü. Evde okunan duası yok. Ne 7si olacak ne 40ı. Bunu dert edinebilirler. Sorunlar bitmiyor yani. Siz de karşıdan illa cevap istiyorsanız arasaydınız.
Aradınız, baş sağlığı dilediniz hiçbir sey söylemediyse biraz ayıp etmiş ama mesaj attıysanız belki görmemiştir bile. Günlük hayatta bile kaç kişi mesaj atıyor görmüyoruz dönmüyoruz. bu durumdayken hiç dönemez insan.bir de ben olsam arar dilerim mesajla olmaz bence çok yakın nihayetinde. hoş da karşılamam mesajla.Taziye yok çünkü amcam korona dan vefat etti kızı ve eşide korona gidemiyorum kuzenimin yanına ben aradım bu kuzeni onun da yarı babası sayılır diye ama çok kinci
Ya keşke şu hastalık belası olmasaydı da yanına gidip sarilabilseydin.Kızlar amcam bugün vefat etti kendisi 70 yaşında vardı kalbi dayanamadı amcam diğer amcamın çocuk larına senelerce baktı yarı babaları gibiydi. Bende bir aydır konuşmadığım kuzenim e baş sağlığı diledim cevap vermedi çok gücüme gitti ölüm var ortada yaptığı terbiyesizlik değil mi amcam a mı üzüleyim bunu mu kafama takıyım zaten taktım da siz olsanız napardınız
Hala çok abarttığınızı düşünüyorum. Sinir olacak bir şey yok ortada. Mesajınızı içten samimi yazmış olsaydınız, cevap vermediğinde kırılır, ne bileyim üzülürdünüz.Aradım msj da attım cevap vermedi ne oluyorsa ona sanki onla kavgalıyım ben kardeşiyle kavga etmiştim onuda aradım yanına gittim hatta ablasına ne oluyor çok sinir oldum
Ben hep arafım hem msj attım telefonu açmadı sonra asıl kavga ettiim kuzenimin yanına gittim o konuştu benle buna ne oluyor kraldan çok kralcı anneleri de ben geldim diye evden gitti benim zaten acım var kuzenim tek çocuk babası gitti yengem yine hastenede yatıyor merhametli olmak zor değil hiç kin tutamıyorum benAradınız, baş sağlığı dilediniz hiçbir sey söylemediyse biraz ayıp etmiş ama mesaj attıysanız belki görmemiştir bile. Günlük hayatta bile kaç kişi mesaj atıyor bu durumdayken hiç dönemez insan.bir de ben arar dilerim hmesajla olmaz bence çok yakın nihayetinde hoş da karşılamam.
Ya keşke şu hastalık belası olmasaydı da yanına gidip sarilabilseydin.
Seni iteklese bile yine ona kucağını açıp gel buraya diyebilseydin.
O şuan çok acılı emin ol.
Allah yaşıyorsa eğer anne babana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Ama insanin annesi ölünce kanatları kopuyor babası ölünce gözleri kör olup kulağı işitmiyor..
O yüzden olgunlukla karşıla.
[/QUOTEonun da amcası benim de amcam sadece onları o büyüttü emegi var asıl acıyı gerçek kızı çekiyo onun da yanına gidemiyorum eşi kendisi korona cenaze ye bile katılamıycam çok üzücü
Siz nerden biliyorsunuz ben içtenlikle aradım msj attım olayın içindemisinizHala çok abarttığınızı düşünüyorum. Sinir olacak bir şey yok ortada. Mesajınızı içten samimi yazmış olsaydınız, cevap vermediğinde kırılır, ne bileyim üzülürdünüz.
Siz ben yazmış olayım diye yazdınız, karşıdan tepki alamadığınızda da insanları küçümsüyorsunuz. O kim oluyor da cevap vermiyor modundasınız. Madem küçümsediğiniz insanlar baş sağlığı da dilemeseydiniz.
Ben kendi babası sanmıştım. Takılmamalısınız. Ortada baş sağlığınıza cevap verilmemesinden daha büyük bi acı var. Herkes kendi acısını yaşasın. Herşeyi bu kadar büyütüp hayatınızı zorlaştırmayın. Bence siz kuzeninizle barışmak istiyodunuz o cevap vermeyince kötü hissettiniz.Evet çok takıldım artık kendi babası da vefat etse aramam
Yazdıklarınızdan onu anlıyorum. Çok içten acılarını paylaşmışsınız gerçekten, diğer mesajınızda da kraldan çok kralcı diyorsunuz. Herkesin acısını yaşama şekli farklı. Acının üzerine kavgalı olduğu biriyle muhatap olmak istememiş bile olabilir. Anlayışlı olduğunuzu düşünmüyorum.Siz nerden biliyorsunuz ben içtenlikle aradım msj attım olayın içindemisiniz
Sanırım takıntılıyım biraz üst üste geldi herşey ben yinede üstüme düşeni yaptım herkes kendi bilirBen kendi babası sanmıştım. Takılmamalısınız. Ortada baş sağlığınıza cevap verilmemesinden daha büyük bi acı var. Herkes kendi acısını yaşasın. Herşeyi bu kadar büyütüp hayatınızı zorlaştırmayın. Bence siz kuzeninizle barışmak istiyodunuz o cevap vermeyince kötü hissettiniz.
Evet kırıldım biraz sanırım böyle günlerde destek olmak lazım ama yapıcak bişey yokYa bilemezsin kimin kimi kaybettiğinde yaşayacağı acıyı diyorum ya.
Az biraz olgunca düşün anlayacaksın yukarıda yazdigimi reis.
Ölüm bu.
Karşında ki çocuk gibi davransa da yahut acısıyla her şeyden uzaklassa da birinin olgun olup hareket etmesi lazım.
Ha diyorsan ki ben kimsenin nazımı çekemem o zaman baştan mesaj atmayacaktın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?