Tabi sizin düşünceniz olabilirYazdıklarınızdan onu anlıyorum. Çok içten acılarını paylaşmışsınız gerçekten, diğer mesajınızda da kraldan çok kralcı diyorsunuz. Herkesin acısını yaşama şekli farklı. Acının üzerine kavgalı olduğu biriyle muhatap olmak istememiş bile olabilir. Anlayışlı olduğunuzu düşünmüyorum.
Şu zamanda kırılma reis demir gibi sağlam ol.Evet kırıldım biraz sanırım böyle günlerde destek olmak lazım ama yapıcak bişey yok
Teşekkür ederim saglam durmaya çalışıyorum nerden geldi bu hastalik bilmiyorumŞu zamanda kırılma reis demir gibi sağlam ol.
Kızlar amcam bugün vefat etti kendisi 70 yaşında vardı kalbi dayanamadı amcam diğer amcamın çocuk larına senelerce baktı yarı babaları gibiydi. Bende bir aydır konuşmadığım kuzenim e baş sağlığı diledim cevap vermedi çok gücüme gitti ölüm var ortada yaptığı terbiyesizlik değil mi amcam a mı üzüleyim bunu mu kafama takıyım zaten taktım da siz olsanız napardınız
Suan emin ol kuzenin bunu düşüncek durumda degildr belki bilerek cvp vermemezlik yapmamıstr acısı varKızlar amcam bugün vefat etti kendisi 70 yaşında vardı kalbi dayanamadı amcam diğer amcamın çocuk larına senelerce baktı yarı babaları gibiydi. Bende bir aydır konuşmadığım kuzenim e baş sağlığı diledim cevap vermedi çok gücüme gitti ölüm var ortada yaptığı terbiyesizlik değil mi amcam a mı üzüleyim bunu mu kafama takıyım zaten taktım da siz olsanız napardınız
kendi babası vefat ettiği için aramışsınız zaten.Evet çok takıldım artık kendi babası da vefat etse aramam
Hayır amcasıkendi babası vefat ettiği için aramışsınız zaten.
Kuzen in kardeşiyle kavga ettim kısaca eşi telimi çaldı ablası da kavga ettim diye kardeşini tutuyoKuzeninizle neden bir aydir gorusmuyorsunuz?
Bas sagligini mesajla dilediyseniz cok ayip,telefon etmeliydiniz
Israrla msj deniliyor aradım açmadı kendisiBir yakinimi kaybettigimde en son yapacagim sey, elimde telefonla taziye mesajlarini yanitlamak olurdu herhalde.
Evet onlar ama baş sağlığı dilemem lazım dı destek olmam lazım dı kavga ettigim kuzenle konuştum destek oldum ablası cvp vermeyen oda kendi bilir artıkBu sizin şikayet ettiğini insanlarsa bence hiç bulaşmayın bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?