BAŞARDILAR EL BİRLİĞİYLE..

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
Merhaba arkadaşlar. Bi önceki konudan bilenler vardir yasadigim sorunlari. Bu defa teyze faktörü eklendi.
Evlendiğimizde k.v ile kavga edip küsen kiz kardeşini bir buçuk yıl boyunca o....lugunu bile bırakmayan bir abla olarak benimle arası bozulunca onunla barıstı. Bu kadin zamaninda KV ile aramizi düzeltmeye calisiyomus gibi gözüküp çok fişfiklemişti kvyi. Ben okumuş kizmisim kurnazmisim bas edemezmiş benimle falan.
Bunlara göz yumduk büyükler baristi diye biz de evimizde agirladik ben kocama dedim ki sakın karışmasın barıstrmaya calisir gibi çünkü iyi niyetine inanmiyorum dedim. Kocam da dedi ki zaten kibarca kapatirim ben konuyu o açarsa.
Ricada da bulundum beş gün İzmirde nasilsa teyzen herkesle ayri vakit gecirsin herkesin gönlü olsun sonuçta biz KV ve gorumce ile bisey olmamis gibi gezecek seyler yasamadik. Sözde teyze ben kocam sinemaya gidecektik hazirlandim ettim beklerken teyze küs olduğum gorumcemin kuzini getirdi karnini doyur dedi oğlu da bizde pes oynuyordu. Herhalde yemek falan yapıyorlar ilgilenemiyolar tamam halledeyim dedim. Bu arada gorumcem de gelecekmis sinemaya..
O gidince kocaman fikrimi sordu yeğeni o tabi daha agir basacak ama keşke başında ayarlasaydi ben gelmem sen git dedim. Bunlar nasil iş yapiyolar anlamıyorum söz ben telafi edicem dedi bana o da gitmek istemedi gitti uzandi. Benim kucagimda bebek kapi bi daha caldi bu sefer gorumcenin oğlu geldi digeriyle pes oynamaya ben kapidan bi gördüm bizim hanimlar yayilmis girgir muhabbet.. Kendimi öyle kotu Hissettim ki evimde yerlere su dökülmüş krekerler yapişmiş haliya..
Eşime dedim ben de uyumadim bütün gece tadilat var yukarda uyusam mi. Kalkti çocukların pesini söktü ne bu oyun parkimi dedi gönderdi herkesi karsiya. Benim karnim agriyor gelemicez biz sinemaya dedi. Onlar hemen anlayip neden noldu hayirdir demin geliyodunuz diye yukseldiler KB ortami yumusatti. Esim geldi uyuduk 6 gibi on bucuk gibi uyandik yemek yedik bana bi uzak davranmalar hem beni hatali bulmuyo hem bana uzak. Yapcak biseyde yok yatalim mi dedi yeni uyanmisiz.
Teyzesiyle gezmiyoruz diye karikoca değiliz biz bi acip biz izleyemeyiz film diye dusundum canim dikildi ofladim sürekli takmadi.
Normalde her gece sarilmadim diye sabah kizan adam resmen uzak yatti umursamadi beni araya KV de cagircaktim gel bi kişilik yer daha var diye kosa koşa gelirdi. Sabah oldu ise gidiyorum ben dedi tamam dedim ugurlamayacakmisin dedi hayir dedim sen önce haline hareketine dikkat et sen hep ailenin yüzünden bana mi surat yapacaksin falan dedim basladim tartışmaya pesimde kosamayaacakmis artik ben onu yonetiyomusum (!) ben ailesinin yönelmesinden sikilmisim halbuki.
İste gel sarilayim dedi tartışmadan sonra o anda gözleri doldu salak yapti gulerek aksam ne yemek yapcan dedi bu sefer hakikaten gidiyorum dedim. Uc kere falan eve geri girdi sürekli birincisinde sarilayim bi daha dedi ikincisinde baska 3. De kent kart almaya. Sana biraktim herşeyi senin elinde ama seni cok seviyorum dedi. Ben de keşke evliligimde de su zamana kadar benim elimde olsaydi hoscakal dedim. Gitti ama gidecegime inanmadi bence çünkü hep gitcem deyip kaldim ilk defa gittim bugun.
"""Gittin yani ?Canın sağolsun allah razı olsun hersey icin kaderin güzel olsun hersey icin tesekkur ederim hayat paylaştık seninle benden yana hakkım sana Helal ohos olsun böyle olmak zorunda çünkü ben de kaldiramiyorrum hep gidecemleri hep böyle saçma muhabbetleri sende haksızlığa gelmiyorsun o yüzden kızgın değilim sende kızgın olma allah herseyin hayırlısıni nasip etsin seni çok seviyorum hoşçakal"" bunu yazmis ben gidince bi de aradi vardinmi diye merak ettim dedi. Uc gün sonra esyalarimi almaya gidicem bu haftaici de boşanmaya basvurucaz. Canim çok yaniyo bogazim sizliyo ama salamiyorum kendimi ağlamamak için tutamak toparlayamam diye korkuyorum. Bayram ediyolar simdi teyzesi annesi görümcesi.. Doğru mu yanlismi yapi yorum bilmiyorum..
 
Sizin daha önceki konunuzu da hatırlıyorum. Ya eşinizi alıp uzaklaşacaksınız ya da elinizden geldiği kadar karşı koyacaksınız maalesef. Bu ailenin olur yanı yok. Eğer dayanamayacaksanız boşanın.
 
Son düzenleme:
Eşiniz seviyormuş sizi yazk üzüldüm.
Ama bazen evliliği , sevginin bile kurtaramayacagı şeyler var buda onlardan birtanesi işte..
 
Konularını yeni okudum.
Çocuk yapmazdım ben bu aileye.
Eşiniz de sürekli böyle olacaksa zor
Konularınızı okumadan evvel üzülmüştüm ama şimdi size hak verdim.
Roman bir aile demişsiniz ve aşırı kültür farklarınız varmış sanırım.
Bilemiyorum, oturup konuşmayı deneyin eşinizle.
O aile çok zor çünkü
Ne bileyim aşırı çirkefler ya.
 
Eşin dövüyor mu sövüyor mu aldatıyor mu bilmiyorum ama iyi biriyse, seni de seviyorsa ki besbelli, al kocanı git başka yere. Kendi ailene yakın ol, eşin ailesiyle sensiz görüşsün. Bunları şart koş ve öfkeyle kalkıp zararla oturma. Okuduğum kadarıyla eşin düzgün biri ve ayrılarak yazık edersin gibi geliyor
 
Kendin kendine yapmış gibisin.
Eşin de seviyor .
Kurtar evliliğini diğerlerine kapıları kapatarak.
 
Önceki konularınızı da biliyorum izin evliliğinizin sürmesi için ailesinden uzaklaşmanız şart, eşinizle konuşun uzak bir yerde ev tutarsanız evliliğiniz için çok iyi olur aksi halde kabul etmezse dönmeyin direkt boşanın. Eşinizi bilmem ama melek dahi olsa o aileyle bir arada olmaz.
 
Eski konularını biliyorum.

Bilmeyenler için; oğluna "sen benden çıktın ben senle var oldum senle öleceğim sen benden çıktın" diyen, konu sahibine "senin annen k.şar" diyip üstüne yürüyen bir kv ve görümce. Ama eşi iyi bir insan yapılanların farkında.

Bence yapılabilecek en güzel şeyi yaptın. Ben katil olmuştum bu zamana dek. Artık sana düşen geri dönmemek, eşin iyi bir insan. Ona da düşen upuzak bir yerden ev tutup her şeyi hallettikten sonra "gel artık sadece ikimiziz" demek. Ve bu insanlarla asla görüşmemek. Hakkında hayırlısı olsun.
 
Eşine diyebilecegin şey ya ailenle uzakta oturup huzurumuza bakacagız ya da ben yokum ..
Sen elinden gelen sabrı göstermişsin, daha ne yapabilirsin ki.
Konuşun eşinizle anca o şartla dönmeyi kabul edin.
 
X