- Konu Sahibi nursehulya
-
Selamlar kızlar ...:) damdan düşer gibi olmasın kendimi tanıtayım ... Mydenizin arkadasiyim(öyle dimi mydeniz)
bide çıkıp deme ben bu kızı tanımıyorumtanımıyorum
Canim bu karikatürü görünce dayanamadım
Ayni benim kafadan
Bende ne kadar kilo almissin deyip,(niyeti iyi olmayan) beni rencide eden
insanlara içimden bas bas bunu bağırıyorum ....:)
bende cok begendımmmmmhaklı ama ınsan dısarda aynı lezzetı bulamıyor
annem bazen oklavayla kovalardı benı
Ben hiç anne dayağı yemedim
Selamlar kızlar ...:) damdan düşer gibi olmasın kendimi tanıtayım ... Mydenizin arkadasiyim(öyle dimi mydeniz)
Ayni benim kafadan
HOSGELDIN canım
evet ya tahta kuruları bırde cırkınler ama genede laf ederler ben sana donup dıyomuyummm hele şu tipeee , hele şu sufataaa , hele şu giyimeeee saça başa diyommu yanı
ben yedım cok tatlı oluyor ....
hele bıde sopayı yedıkten sonra uyuyakalma durumu benı benden almıştır
Kızz Allah iyiliğini versin...heleeee
Dayak terapisi sonunda rahatlama durumu galibadayağın başarısını gösteriyo galibaa...
ALLAHIMAAA bınlerce kez sukurler ducan atak 1.gunumu cok rahat gecırdımm ınsallah kalan 5 gunumde boyle gecer
Canım güzel geçecek ve cuma günü güzel sonuçlarını göreceğiz inşallah...
Ayni benim kafadan
DİRENDİMMMM ve 3 lt suyu bıtırdımm ...
gunu ozetlersek eger
sabah
elma sırkelı su
sekersız nescafe
1 dlm peynır
3-4 dlm sucuk
ara
bıtkı cayım
ögle
dukan krepi
1 dlm peynır
ara
nescafe 4-5 damla sutle
3 lt su
suandada bı kupa süt
aksam yok !
Canım est... Teşekkür ederim bu güzel karşılama icin... Ben takipteyim sizi... Allah nazarlardan saklasın ...canım kelebeğim seni burda görmek ne güzel şeref kusura bakma bu gün ev hanımlığım tuttu temizlik yapıyordum karşılayamadım
tebrik ederim bu hafta bitirmişsin olayı..ne yaptında bu kadar kilo verdin pek merak ettim canım
bu gün kiraz coştu karikatürleriyle hepsine de çokk güldüm..kirazcım cidden topiğin maskotu oldun.her daim gel bak moralim sayende bu gün çok iyiydi...şuna bak yaaa sanalda olsa birbirimize moral veriyoruz bilgi veriyoruz ne kadder paylaşımcı insanlarız..sen nasıl bi mucizesin kadınlar kulübü
Canım est... Teşekkür ederim bu güzel karşılama icin... Ben takipteyim sizi... Allah nazarlardan saklasın ...
Biraz sisligim vardı sanırım ... Birde hasta oldum... Mide bulantisindan iştahım kesildi böyle oldu.. İns devam eder verislerim...
Ellerine saglık evin mis gibi olmuştur ...
Hic is bitmiyor ki biciriklarla ....:)
Bende seni tebrik ediyorum supersin arkadasım
Oooooh sefanız olsun ... İyi kaynatmalar... Hafta sonu bana da yorucu olcak biraz...canım inanıyorum ki martta tatilde çıpçıtır olacaksın..çok geçmiş olsun Allah şifa versin bazen hasta olmak işe yarayabiliyor her ne kadar acı çeksekte hastayken
benim kk ile ilk tanışıklığım emziren anneler topiğiydi o yüzden evim gibi oldu kopamadım.oradaki arkadaşlarımı da özlüyorum sohbetlerimizi paylaşımlarımızı...o yüzden seni burda görmek pek bi sevindirdi beni
lütfen hep takip et beni canımmm çok motive oluyorum..bu sefer inancım sonsuz sende bende bizde inceleceğizzzz
teşekkür ederim ev eh işte biraz toparlandı bayrama kadar idare eder inşallah bu bıcırıklarla o zamana yine yaparım artık
yarına tatil günüm benim.:18:.hafta sonu kontenjanından faydalanacağım..kızlar da gelecek, muhtemelen sabah giremem,kaynatacağız bi güzelllll yine görüşürüz canım beklerim tekrar
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?