- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
Oooooh sefanız olsun ... İyi kaynatmalar... Hafta sonu bana da yorucu olcak biraz...
aman dikkat edelimde verdiklerimiz geri gelmesin.... Sohbet eşliğinde gitmesin lup lup mamalar
iyi geceler canım benim
Selam kızlar nasılsınız....Ben bugünü büyüüük kaaçamaklarla geçirdim:18::18::18::18::18:neysem sabah tartılmıştım şu pirinç lapası diyeti nedniyle bana 600 gram verdirdi hepsi sabah 64.1 idim ama yarın sabah tartıya çıkamayacağım çünküüü bügün çoook kaçırdım.Ama sadece bugünlüktü bu şaşkınlık yarın sabah kaldığım yerden devam edeceğimk inşallah....
Canım selam bende sendenim .bu gün güzel ozledigim bi gün gecirdim kaynattik kizlarla ee pasta borekte yendi tabii ama hiç pisman değilim cok iyi geldi bana..sabah bende 300 gram daha eksik ciktim:)
Aksam gec saate kadar misafir vardi.yoruldum bu gün. ..yarin devam tam gaz diyete canim
600 gram cok iyi bu donemi eksiyle kapatmak büyük başarı Tebrikler:)))
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
gunaydınn kızlarrr cok mutluyumm ama bır o kadarda uzgunn bıraz kacamaklarla atlatmak zorunda kaldım hafta sonunu yazayımm neler yedım ne ettım .....
cuma gunu aksam bir parça borek yedım
cumartesı
sabah peynır ve sut bıtkı cayım sırkelı suyum ... öglen ızgara köfte ... aksamsa fırında kofte yedım ( cumartesı evde yapabıldım ) sonra gene bı parca borek yedım :18::18: ( dersanede arkadas albenı atıstırmalık bıskuvı ıkram ettı 2 tane yedım )
pazar
sabah peynır ve sut bıtkı cayım sırkelı suyum... öglen evden kofte getırmıstım 6 adet bır kutu lıght kola ... aksam 2 kasık yogurt 5 köfte ..... ( dersanede arkadas ıkram ıkram ettı 1 tane yedım )
bugun sabah
sekersız nescafe...
peynır süt ....
sımdıde bıtkı cayımı ıcıyom
cokmu kacırmısım
80le baslamıstım sabah 78,6 geldım
günaydın canım iyiyim ben sen nasılsın? bu sabah erkencisin
nasıl başladın hafta başına??? hafta sonu malum abarttık biraz motive oldum ama ben dam gazzzz devam
şu an meleğin programında selahattin dönmez var dinleyin derim kızlaaarrrr
canım günaydın, dukanda kaçamak yok biliyorsun şayet yaptıysan ya metabolizman yavaşlıyor ya da kilo alıyorsun..umarım geri kalan günlerini hafif geçirirsin..ben hafta içi yap diye o yüzden demiştim.hafta sonu diyet çok zor oluyor..neyse direncin inancın kırılmasın 4 değilde 3 verirsin ama muhakkak verirsin
diğer yediklerin güzel ama biraz azz
Günaydın kızlar inş hepiniz iyisinizdir. Selahattin Dönmez i ben de izledim birazcık. Önerileri, fikirleri bana uyuyor, rasladıkça takip ediyorum. Ama kızımın okul hazırlıklarını yapıyordum izlemeyi bıraktım. Sonra biraz da buraya uğrayım dedim. Kaç gündür bakıyorum pek kimseler uğramamış topiğe. Malum haftasonu. Bu sabahki menüm
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta * kk beyaz peynir
1 tatlı kaş. pekmez * 2 dl ekmek * şekersiz çay
ara 1 küçük kase üzüm* 1 bardak şekersiz çay
gunaydınn kızlarrr cok mutluyumm ama bır o kadarda uzgunn bıraz kacamaklarla atlatmak zorunda kaldım hafta sonunu yazayımm neler yedım ne ettım .....
cuma gunu aksam bir parça borek yedım
cumartesı
sabah peynır ve sut bıtkı cayım sırkelı suyum ... öglen ızgara köfte ... aksamsa fırında kofte yedım ( cumartesı evde yapabıldım ) sonra gene bı parca borek yedım :18::18: ( dersanede arkadas albenı atıstırmalık bıskuvı ıkram ettı 2 tane yedım )
pazar
sabah peynır ve sut bıtkı cayım sırkelı suyum... öglen evden kofte getırmıstım 6 adet bır kutu lıght kola ... aksam 2 kasık yogurt 5 köfte ..... ( dersanede arkadas ıkram ıkram ettı 1 tane yedım )
bugun sabah
sekersız nescafe...
peynır süt ....
sımdıde bıtkı cayımı ıcıyom
cokmu kacırmısım
80le baslamıstım sabah 78,6 geldım
Kaçırmış olsanda vermişsin canım ama artık bundan sonra yapma kaçamakki emeklerin boşa çıkmasın...
Haftasonu ben de fazla kaçırdım biraz canım, annemlerdeydim. Orda dikkat etmem zor oluyo. Cumaya kadar daha hafif menüler çıkarıp sporu arttırmam lazım. Diğer topiğimde de yarışmadayız çünkü.Gunaydın canım evet hafta sonu pek ugruyamıyoruz .. benım dersanem var dıger arkadaslarda yogun oldugundan sanırım ...
menunde gayet hafıf masallah
nasıl başladın hafta başına??? hafta sonu malum abarttık biraz motive oldum ama ben dam gazzzz devam
İyiyim şükür bebişim erken uyandırdı.Benimde çok kaçamaklı geçti hatta dün bile yaptım...cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum.Bu sabah moralim bozuldu çünkü ve toparlamam zor olacak bakalım önümüzdeki günde elimden geleni yapacağım...
Günaydın kızlar inş hepiniz iyisinizdir. Selahattin Dönmez i ben de izledim birazcık. Önerileri, fikirleri bana uyuyor, rasladıkça takip ediyorum. Ama kızımın okul hazırlıklarını yapıyordum izlemeyi bıraktım. Sonra biraz da buraya uğrayım dedim. Kaç gündür bakıyorum pek kimseler uğramamış topiğe. Malum haftasonu. Bu sabahki menüm
Haftasonu ben de fazla kaçırdım biraz canım, annemlerdeydim. Orda dikkat etmem zor oluyo. Cumaya kadar daha hafif menüler çıkarıp sporu arttırmam lazım. Diğer topiğimde de yarışmadayız çünkü.
TAMAM canım soz verıyorum sızlereee artık kacamak yok ... ehlıyetımıde aldım bugun kızlar2009da sınavı gecmıstım bugune kdr emnıyetteydı gıdıp teslım aldım ... guzel bır duyguymus
İyiyim şükür bebişim erken uyandırdı.Benimde çok kaçamaklı geçti hatta dün bile yaptım...cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum.Bu sabah moralim bozuldu çünkü ve toparlamam zor olacak bakalım önümüzdeki günde elimden geleni yapacağım...
saaaakınnn canım benim ,bak bende senin gibiyim dünde kaçırdım ama olsun motive olalımki hemen verdiklerimiz geri gelmesin..
niçin burdayız destek olalım birbirimize el birliğiyle kalkalım şu sorunun altından..
5 güne odaklan canım sonrasında inşallah eksiyle kapatalım haftayı..ben tartıldım ve pişman oldum gerçek olmadığını biliyorum çünkü aynı dediğin gibi cumaya kadar çıkmayacağım tartıya yoksa morralimi bozup daha çok yerim..sen de bozma moralini yoksa farkına varmadan elin yiyeceklere gider
saaaakınnn canım benim ,bak bende senin gibiyim dünde kaçırdım ama olsun motive olalımki hemen verdiklerimiz geri gelmesin..
niçin burdayız destek olalım birbirimize el birliğiyle kalkalım şu sorunun altından..
5 güne odaklan canım sonrasında inşallah eksiyle kapatalım haftayı..ben tartıldım ve pişman oldum gerçek olmadığını biliyorum çünkü aynı dediğin gibi cumaya kadar çıkmayacağım tartıya yoksa morralimi bozup daha çok yerim..sen de bozma moralini yoksa farkına varmadan elin yiyeceklere gider
Aynen elim gidyo hemen birde hedefim var bayrama kadar kg olmam lazım ve bayramdada sabır etmem lazım bakalım işte şu beş güne diktim gözümü aynen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?