- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Haftasonu ben de fazla kaçırdım biraz canım, annemlerdeydim. Orda dikkat etmem zor oluyo. Cumaya kadar daha hafif menüler çıkarıp sporu arttırmam lazım. Diğer topiğimde de yarışmadayız çünkü.
Haftasonu ben de fazla kaçırdım biraz canım, annemlerdeydim. Orda dikkat etmem zor oluyo. Cumaya kadar daha hafif menüler çıkarıp sporu arttırmam lazım. Diğer topiğimde de yarışmadayız çünkü.
Hayırlı olsun bacım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Sağol canım evde güzel devam ediyorum hafta boyu, ama annem hem kardeşim için hem de biz ordayız diye bazen hamurişi yapıyo o zaman yemekle yememek arasında bocalıyorum, sanırım emzirdiğim için hiç karşı koyamıyorum, İnş daha çok dikkat edicem bundan sonra.günaydın canım çok şükür iyiyiz inşallah..selahattin dönmezi izledim heVESLE DE YAPMAK İSTEDİM AMA TAZE KEKİK TAZE ADAÇAYI bunları çok kolay bulamıyor insan, daha evde olan şeyler olsaydı dedim içimden..neyse umarım bulup yapılabilir.aktarlardan keten tohumu alamadım bi bunları nasıl alacaksamm
menün gayet güzel umarım gün boyu böyle devam edersin
Sağol canım ben çıtır annelerin diyet günlüğü topiğindeyim ama Özgenin topiğine de yazıyorum.başarılar dılıyorum sana canım sanırım ozgenın topıkteydın sen ?
Ben de iyiyim canım az sonra kızımı okula bırakıcam, şimdi hazırlanıp çıkıcaz. Ben de haftasonunun telafisi için uğraşıcam. Geçen perşembe eşim çoluk çocuk 2 saat sahilde yürüyüş yaptık ve cuma günü 1.400 gr verdim. Yürüyüş gerçekten çok iyi oluyo ya. Çok şaşırtıcı sonuçlar verdiriyo. Bi de kaçamak yapmasaydım eminim daha çok verirdim.Günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın.Bu haftasonu bizde tatil yaptık hem topik açısından hemde kaçamak :18::18: ama artık yok burdaki herkese sözüm olsun ne yediysem hepsini yazıcam tek tek ve diyete uymayan menü olrsa beni uyarın lütfen haftasonunu telafi etmem lazım
Sabah menüm:bir dlm tam bğdy ekmği domates, slatalı zeytinkkk süzme paynir su bardağı ıhlamur çayı.Ara öğün paket form bisküvi limonlu.100 tane ip atladım....
TAMAM canım soz verıyorum sızlereee artık kacamak yok ... ehlıyetımıde aldım bugun kızlar2009da sınavı gecmıstım bugune kdr emnıyetteydı gıdıp teslım aldım ... guzel bır duyguymus
hadi bakalım sozünü aldık kaçamaksız bi 5 gün o zaman kirazımAllah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ehliyetini de...smmm olup ta arabanı da alırsın umarım
kızlar bende sabah:
1 dilim çavdar 1 dilim peynir 4 siyah zeytin domates salatalık maydanoz dereotu yedim ve açık çayy bi kaç bardak
ara: 1 büyük elma
şimdide 1 tabak kabak yemeği yağsız,yogurt ve pul biberli yiyorumaferin bana
SANADA masallahhh dıyorum canım
pazartesı bomba gıbı basladıkk bakalım cumaya ahvalımız ne olcekkk yarışa gırekkk gızlar ne dersınız ????
SANADA masallahhh dıyorum canım
pazartesı bomba gıbı basladıkk bakalım cumaya ahvalımız ne olcekkk yarışa gırekkk gızlar ne dersınız ????
Valla kilo verme işine katkisi olacak her sey e varim.olur yarisalimmm zevkle ama senin atagin bitsin istersen. Sen3-4 kilo verirken biz 1 kiloyu zor veririz
Hu hu ben yine yürüyorum kizlarr aksama da pilates inşallah
Canım deniz arkadaşımızın dediği gibi olsun sen şu atağı bitir yapalım bayrama kadar 60 olabilmek için herşeye varım...
tamam ALTIN KIZLAR
bende sızın sundugunuz her onerıye açığım cuma atagım bıtcek kılo bıldırımı yapcez ... o gunden dıger cumaya yarısa gırek o halde ...
acıktımm su takvıyesı yapıyorummmmmmmmmmmm şişeyimm diye .........
gunde 1 kutu lght kola hakkım var oglen ıcmedım ...
aksama dogru ıcıcemkı ıyıce şişeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?