- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi nursehulya
-
öğle menüm:bir kase sebze yemeği ara öğün yarım şeftali,1elma...
Canim bu gün ikimizde ayni seyleri tuketiyoruz ..aksama ne var mutfakta??
Bende nohut ve bulgur pilavi var ama ben gunduz ki kabagi yerim heralde..
Bende 50 dk kosturdum geldim kizlar.yuruyusten sonra 5 dk esneme hareketi yaptimebru hanim mutlaka yapin yoksa kaslar kisalir diyor
Simdide kahvemi içiyorum sekersiz
Kirazcim bu kizda ne baş belasiymis demezsen bi şey dicem..light kola atakta sinirli izinli oldugu icin dikkatli tuketmelisin
Offff dedigini duyar gibiyim
Bende 50 dk kosturdum geldim kizlar.yuruyusten sonra 5 dk esneme hareketi yaptimebru hanim mutlaka yapin yoksa kaslar kisalir diyor
Simdide kahvemi içiyorum sekersiz
Kirazcim bu kizda ne baş belasiymis demezsen bi şey dicem..light kola atakta sinirli izinli oldugu icin dikkatli tuketmelisin
Offff dedigini duyar gibiyim
aşk olsunn öyle bırsey demem canım valla gerekırse bagırın kızın gık dememyeter kı zayıflım bacılar ...
fakatttt bır kutu kola ıcebılurmuşum o sınırı bılıodum bende oglen ıcmedım kı aksama ıcerım deyye yanlısmı ettim :18: dahamı az tuketmek lazım kı
Yok canım kizar miyiz ..guzel bi arkadaslik kurmuşken..en fazlası tatlı tatlı uyarıriz
Canim atak da sınırlı izinli ler tukerilmiyor seyirde de dikkatli bi şekilde tüketmek gerek
Bende atakta kola icmistim sonra bunu okuyunca seyire kadar icmedim(
Istersen dukan deneyimlerimiz bolumune bak bi canim
Ben baya bi okumustum orayi
Bende akşamüstü bebeğimi gezdiricem inşallah 1 saat kadar yapabilirsem...
Bendede sulu köfte ve bulgur pilavı yanına salata yapicam...ben köfteden biraz yerim birde salata pilav yokkk...
Ne iyi yaparsin gunesin son kalintilarindan faydalanmak lazim.1 ay sonra istesekte cikamayiz bebekle
Immm bayilirim sulu kofteye.afiyet olsun..
canım kıtapta aynen su yazıyor ........
lıght ıcecekler ise bir bardakta 1 kalorı bıle ıcermezler ve dukan dıyetının her evresınde ıcılebılır ....
sulu köfteyı bende sevıyorum ama
Gel beraber olsun canım
Sende gel hele bacımm...
MaşallahNasıl veriyorsunuz bu kiloları yaa
Bir ben veremiyorum 1 yıldırSırrınız ne
canım kıtapta aynen su yazıyor ........
lıght ıcecekler ise bir bardakta 1 kalorı bıle ıcermezler ve dukan dıyetının her evresınde ıcılebılır ....
sulu köfteyı bende sevıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?