Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Bravo doğrusu insanların çoğu sabah erken uyanmaktan şikayet eder sen istisnasın demekkki canım

sabah 06:30 uyanıyorum 07:00 evden cıkıyorum hava o kadar guzel oluyor kı anlatamam serınn tertemızzz ....

ama ev hanımı olsan 7de uyandıgını dusunsene aksam olmaz

Bu arada sabah tartıldım çook mutluyum 66.1 kiloyum yani -600 gramdayım bu arada akşam sadaece bir elma yedim

Bu arada sabah tartıldım çook mutluyum 66.1 kiloyum yani -600 gramdayım bu arada akşam sadaece bir elma yedim

gozun aydın canım

bende koruma evresı gıbı bırsey oldu ... almamak ıcın dırenıyorumm ama pazartesı kesın baslıom dıkkat etmeye yenıden ..

bu detoksu sınavdan sonra yapıcam benı halsız dusurecek bellı kı .....

sınava kadar 5-6 kılo dıkkat etmeyle verebılsem yarabbı sukur dıycem

verirsin kafanı öncelikle sınava ver dikkatte edersen oluyo

Merhabalar kızlar dun 915 kalori nin üzerine bir elma ve salatalık yedim...
Sabah tarti mutlu etti beni
Pzt: 68.5 kg
Bu gün: 67.4 kg
Fark:-1.1 kg :)))

Karar verdim bir sefer disinda kacamak yok. Dört gunde bu kadar gittiyse haftaya cuma hedefim 66

Hulyacim tebrik ederim daimi olsun inşallah

Kirazcim sen tartilmadin mi??? Bosver sinav zamani detoksu üstüne koymaman bile büyük başarı olur

Bu arada hitap sekillerimde yanlis varsa duzeltin kizlar..öpüyorum

Sabah 1 dlm çavdar ekm 4 zeytin 1 yumurta haşlama, domates salatalık azicik tadimlik peynir
Ara 1 elma
Öğlen 1.5 kase meyveli nesfit
Yedim spor yapamadım. Kışlık konservelerle uğraştım yoruldum bayaa
Neyse hoscakalin

Tebrik ederim canım devamının geleceğine inanıyorum nazar değmesin teşekkür ederim canım hitabında benim için bir sıkıntı yok benim varsa sana karşı sen düzeltebilirsin, aynı azimle devam canım...

Kilo verdikçe insan nasılda motive oluyor değil mi.Konservelerle uğraşmak yetmiştir zaten insanın hali kalmazki spora...

Bende bugünki yediklerimi yazayım :sabah menüm:1 çay kaşığı pekmez,2 zeytin,1 kk süzme peynir,yarım kk keçi peyniri,yarım dilim ekmek.arada karpuz.öğlen bir kase çorba.Akşam 2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase sulu köfte.bundan sonra belki mevye yerim yada birşey yemem.Kalorilerini akşam heaplicam.Spor yapmadım.

Bende katilmak istiyorum size. Bende dogumdan sonra fazla olan 12 kilomu 2 ayda vermstim diyetisyene giderek. Ama sonra kilo verebildim diye bi guven geldi bana ve rahatladim dolayisiyla vedigim o 12 kiloyu fazlasiyla geri aldim. Su aralar tekrar basladim bakalim. Umarim 2-3 ayda 62 kiloya geri donerim. 62 kilo benim icin ideal.

İnşallah canim hepimiz icin devami gelsin...
kilolar gitsin, saglik ve hafiflik gelsinnn
Tamam canim bana nasil istersen hitap edebilirsin.hani birden hulyacim dedim ya fazla mi samimi oldu diye sorduydum:))

Hoşgeldin canım topiğimize boyunu kilonu ve hedef kilonu yazbilirmisin kısaca tanıyalım seni...

Cidden canim ya ter atmadim ama 4-5 saatimi aldi serildim kaldim..
Canim, benim finduk olayina donmesin istersen once hesapla sonra miktarini ayarla...ben sok olmustum 2 avuç findik dedim altiustu...corba pilav sulukofte az degil kalorileri diye hatırlıyorum
Bu arada menun cok guzel aksam meyve ye istersen ikindide yemediysen.yada salatalik cok ise yarıyor

Hoşgeldin aramiza tanimak isteriz seni. ..Güle güle büyüt bebegini
Ben her gun takiliyorum foruma, motivasyonum artiyor yalniz olmadigimi görmek güç veriyor..sanada tavsiyem ayrilma buralardan...sevgiler

Hulyacim topik Başkanımız cizelge falan yapsak mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…