- Konu Sahibi nursehulya
-
Bravo doğrusu insanların çoğu sabah erken uyanmaktan şikayet eder sen istisnasın demekkki canım
Bu arada sabah tartıldım çook mutluyum 66.1 kiloyum yani -600 gramdayım bu arada akşam sadaece bir elma yedim
gozun aydın canım
bende koruma evresı gıbı bırsey oldu ... almamak ıcın dırenıyorumm ama pazartesı kesın baslıom dıkkat etmeye yenıden ..
bu detoksu sınavdan sonra yapıcam benı halsız dusurecek bellı kı .....
sınava kadar 5-6 kılo dıkkat etmeyle verebılsem yarabbı sukur dıycem
verirsin kafanı öncelikle sınava ver dikkatte edersen oluyo
Cetvelimide yeniledimmmmm
ışıl ışıl olmuş cızelgenn
ögle
4 yemek kasıgı suyu suzulmus bezelye
1 ymk kasıgı mantar sote
bol salata şiştimm oyhhh
Merhabalar kızlar dun 915 kalori nin üzerine bir elma ve salatalık yedim...
Sabah tarti mutlu etti beni
Pzt: 68.5 kg
Bu gün: 67.4 kg
Fark:-1.1 kg :)))
Karar verdim bir sefer disinda kacamak yok. Dört gunde bu kadar gittiyse haftaya cuma hedefim 66
Hulyacim tebrik ederim daimi olsun inşallah
Kirazcim sen tartilmadin mi??? Bosver sinav zamani detoksu üstüne koymaman bile büyük başarı olur
Bu arada hitap sekillerimde yanlis varsa duzeltin kizlar..öpüyorum
Sabah 1 dlm çavdar ekm 4 zeytin 1 yumurta haşlama, domates salatalık azicik tadimlik peynir
Ara 1 elma
Öğlen 1.5 kase meyveli nesfit
Yedim spor yapamadım. Kışlık konservelerle uğraştım yoruldum bayaa
Neyse hoscakalin
Tebrik ederim canım devamının geleceğine inanıyorum nazar değmesinteşekkür ederim canım hitabında benim için bir sıkıntı yok benim varsa sana karşı sen düzeltebilirsin, aynı azimle devam canım...
Bende katilmak istiyorum size. Bende dogumdan sonra fazla olan 12 kilomu 2 ayda vermstim diyetisyene giderek. Ama sonra kilo verebildim diye bi guven geldi bana ve rahatladim dolayisiyla vedigim o 12 kiloyu fazlasiyla geri aldim. Su aralar tekrar basladim bakalim. Umarim 2-3 ayda 62 kiloya geri donerim. 62 kilo benim icin ideal.
Bende bugünki yediklerimi yazayım :sabah menüm:1 çay kaşığı pekmez,2 zeytin,1 kk süzme peynir,yarım kk keçi peyniri,yarım dilim ekmek.arada karpuz.öğlen bir kase çorba.Akşam 2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase sulu köfte.bundan sonra belki mevye yerim yada birşey yemem.Kalorilerini akşam heaplicam.Spor yapmadım.
Bende katilmak istiyorum size. Bende dogumdan sonra fazla olan 12 kilomu 2 ayda vermstim diyetisyene giderek. Ama sonra kilo verebildim diye bi guven geldi bana ve rahatladim dolayisiyla vedigim o 12 kiloyu fazlasiyla geri aldim. Su aralar tekrar basladim bakalim. Umarim 2-3 ayda 62 kiloya geri donerim. 62 kilo benim icin ideal.
Boyum 170 kilom da malesef 77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?