Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

aman kızlar..hızlı kilo verme ve çok zayıflık hali erken yaşta kemik erimesi yapıyormuş..ben diyim yani..

Saol canım hepimizde başarılıyız azimliyiz...Benim göbecik duruyo ama kurtulucam inşallah...

gaz vermeye vaktım olursa bende verırım canım neden vermıyeyım

ama sız sımdı takılın ben sınav sonrası yarısa gırerım sızlen ınsallah

İnşallah canım sen derslerle sınavla meşgul ol biz buralardayız zaten güzel heberlerle dön İnşallah...

Canım sen bu platesin hangi bölge olanı yapıyosun tüm vücut mu yoksa bölgesel mi...

Canım sen bu platesin hangi bölge olanı yapıyosun tüm vücut mu yoksa bölgesel mi...

Tüm vücut canim..netten gecmis videolarina basladim ebrunun..bariz sorunum simit ve karin olsada tüm vucudumun toparlanmasi lazim..şükür selülitim yok ama bacak hareketleri oyle superki sanirsin sezaryen göbeği hareketi

Heyt be diyette yaparim kariyerde diyosun yani hadi bakalim gazan mübarek olsun inşallah cabucak 6 li rakamlara inersin.bak biz hulyayla koruma topigi hayali kurduk ona göre isini gücünü hallet smmm ol zayifla sonra bide evlendiririz seni :)))koruma topiginden muhabbetimizi sürdürüruz

Bu arada yanlış mi okudum diye tekrar baktım da yoo doğru okumusum sen öğlen tavuk yemissin bravo artık tuketebiliyorsun demek.sevindim senin adina

aman kızlar..hızlı kilo verme ve çok zayıflık hali erken yaşta kemik erimesi yapıyormuş..ben diyim yani..

Yok canim yaa bizimki olsa olsa kaplumbağa hizi olur..marttan beri ugrasiyoruz iki ayda gelmedik bu kilolara
Cok zayifliga bende kızıyorum cizelgelerimizi gorsuysen hedeflerimiz gayet makul

Yine jiliana 9 dk dayanabildim vücudum çok hamlamış...Zaten hayatım boyunca hiç spor yapamadım oof of ama kendime koyduğum hedef öyle yada böyle isterse aylarımı alsın jilianı yapmayı başaracağım ve 30 gün programını uygulayacağım...öncesi ve sonrası fotomuda ekleyeceğim İnşallah...

ınsallah bende sınavdan sonra daimi aranızda olucam o zamana kadarda dukanla yol katedersemmm benden mutlusu huzurlusu olmazz ..

Bu arada yanlış mi okudum diye tekrar baktım da yoo doğru okumusum sen öğlen tavuk yemissin bravo artık tuketebiliyorsun demek.sevindim senin adina

evet canımmmmm artık yıyorum napayım yarında yıycem ınsallah .... küp küp dogradım gogusu hasladım sonra tam suyu cektı az kırmızı bıber az karabıber attım döndurdumm azcıkk tavada yavan oldu ama guzeldı genede

bırde kızlar sıze bır haberım var ben kapanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

İnşallah canım katedersin,kapanıyorsun demek ne güzel bana nasip etsin inşallah bu dünyanın sonu yok...

İnşallah canım katedersin,kapanıyorsun demek ne güzel bana nasip etsin inşallah bu dünyanın sonu yok...

amin canım cumlemıze ınsallah Allahım tesettür namaz nıyaz kuran aşkı versin ...

cidden bu dunya fani ebediyetimizi kurtarmak bizim elimizde bir yerden baslamak lazım dedım ... uzun suredır ıstıyordum zaten ve kıloluyum dıye kapanmıyordumm çıtı pıtı kızlar kapalı cok şık guzel gıyınıyorlar bana yakısmazdı ama ınsallah bu sefer tesetturum ıcın bu yola bas koydum .....

asıl simdi maşallah sana allah hayırlı etsin.bizlerede nasip etsin inşallah

İyi düşünmüşsün canım evet kapalılarda çok şık giyiniyorlar bazen bakıyorum öylece imreniyorum...

İyi düşünmüşsün canım evet kapalılarda çok şık giyiniyorlar bazen bakıyorum öylece imreniyorum...

evet vallahı sımdıden ıcımde heyecan var pır pır oluyorum dusununce

2 foto paylaşıcam yorumunuza gore kuzenımın nişanı için 65 kılo olunca dıktırcemm

Ben o baslangici namazla yaptım cokk şükür, sende kapanarak masallah
Umarimdevami hepimize gelir
Hic oyle dusunme tesettür kıyafetleri kiloyu fazlasiyla kapatiyor hem kapatmasa ne ki ne kadar güzel bir seyyyapıyorsun kilo neymiş. Nefsine soz gecirmissin gerisi hiiiiiicc önemli degil canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…