Basariyorum !

Hazal canim tesekkur ederim iyiyim cok sukur. Aminn insallah ulasirim hayirlisiyla.
Sen nasilsin? Ne var ne yok?
İyiyim canım şükür, bende evde doğum sonrası şekil değiştiren vücudumu düzeltmeye çalışıyorum squat ve karın için egzersiz yapıyorum umarım bende istediğim görüntüye ulaşabilirim.

İyiyim canım şükür, bende evde doğum sonrası şekil değiştiren vücudumu düzeltmeye çalışıyorum squat ve karın için egzersiz yapıyorum umarım bende istediğim görüntüye ulaşabilirim.

Insallah canim yaa. Insallah hepimiz istediklerimize kavusuruz hayirlisiyla :))

Merhaba Bilgece, nasılsın?
Hayretle okudum konunu baştan sona kadar. Motivasyonun süper, tebrik ederim.
Heveslendim çok ama yapabileceğimden emin değilim. Yarın bi denesem mi ne yapsam :) 63 kiloyum şuan. 158 boyum. 1 ayda 20 kilo vermesem de olur. Fazlasında gözüm de yok. Bi 55 olsam yeter aslında.

Merhaba Bilgece, nasılsın?
Hayretle okudum konunu baştan sona kadar. Motivasyonun süper, tebrik ederim.
Heveslendim çok ama yapabileceğimden emin değilim. Yarın bi denesem mi ne yapsam :) 63 kiloyum şuan. 158 boyum. 1 ayda 20 kilo vermesem de olur. Fazlasında gözüm de yok. Bi 55 olsam yeter aslında.

Merhaba canim iyiyim sen nasılsın? Uzun zamandir gorunmuyordun. Bence bi dene belki yapabilirsin ;)

@Bilgece canım var ya ben bu yöntemi ne zamandır uygulamak istiyorum ama bi kısmet olmadı yapamıyorum. 6 aylık bebişim var sezaryen doğum yaptm kilolar da kaldı doğal olarak.millet kilo verir ama ben alıyorum üstüne. 65 kiloyla hamile kaldım 82 küsürle doğum yaptım. Şuan 74 kiloyum:KK57: öğretmenim ben ücretsiz izine ayrıldım ama haziranda dönüyorum okula :KK47::KK47: ve malesef giysilerim olmuyo artık ne yapıcam bilmiyorum kafayı yicem yakında. Evde olduğum için sürekli bişeyler tıkınıyorum :KK17: çok şey araştırdım ama devamını getiremedm başlayınca. Sen sabah kalktın mesela nasıl geçiyo bir günün. Açlığını nasıl kontrol ediyosun :KK61::KK61:

Bebeğinizi emzirmiyor musunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim ama sütümün azalmamasi icin diyetisyenle kKilo vermeyi düşünüyorum.

Bilgecem sana da kocaman bir maşallah diyorum ;) darısı başıma inşallah :)))

İyiyim ben de canım.
Kopuşlar yaşıyorum, sürekli giremiyorum. :)
Yarın deneyeceğim bakalım olacak mı? Heyecanlandım. =D

Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah :))
Bebeğinizi emzirmiyor musunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim ama sütümün azalmamasi icin diyetisyenle kKilo vermeyi düşünüyorum.

Bilgecem sana da kocaman bir maşallah diyorum :KK66: darısı başıma inşallah :)))
Sagol canim. Aman sen dikkat et sütun kesilmesin canim..
Ben ilk gun guzel uydum ilk gun 66 kusurdum ikinci gun 64.9 ciktim ama ikinci gun dayanamadim tatli yedim bop bol regl donemim oldugu icin yapilsa cok guzel verilir yani bu diyetle
Aynen cidden veriliyor. Benim de 5 gun misafirlerim vardi pek uyamadim ama insallah vericem bakalim..

Merhaba arkadaslar Ben üç aylara girdiğimiz için oruç tutuyorum ben nasıl yapsam. Fikri olan varmı. Boy 160 kilo 60 52 olsam yeterli. Ve 1 aydır aç geziyorum 1 saat tempolu yürüyorum. 1 kilo verdim. Yuh bana. Ekmek yok gazlı içecek yok aburcur yok. Çok nadir kacurdim. Az yiyorum. Hayatımda içmediğim suyu içiyorum anliyacam yaa

Merhaba arkadaslar Ben üç aylara girdiğimiz için oruç tutuyorum ben nasıl yapsam. Fikri olan varmı. Boy 160 kilo 60 52 olsam yeterli. Ve 1 aydır aç geziyorum 1 saat tempolu yürüyorum. 1 kilo verdim. Yuh bana. Ekmek yok gazlı içecek yok aburcur yok. Çok nadir kacurdim. Az yiyorum. Hayatımda içmediğim suyu içiyorum anliyacam yaa
Aslinda iyi bir diyet yapiyosunuz neden vermiyosinuz acaba? Ama kendinizi cok zorlamayin. Oruc tutuyorusnuz. Allah kabul etsin. Insallah verirsiniz hayirlisiyla..

Çok ilginçmiş diyet şeklin. Bende az yemek istiyorum ama başaramıyorum. Yedikçe kiloyu geçtim de çok rahatsız oluyorum tabi kilo fazlalığı da çok rahatsız edici. Midem sorunlu, yedikçe daha çok yiyesim geliyor filan kısır döngü.ben zaten az ye sık ye muhabbetine inanmıyorum.belki denerim bende.

Bugunum güzel gecti diyebilirim. Bakalım yarın tartı da güzel sonuc verecek mi
Insallah istediğine kavusursun canim ;)

Çok ilginçmiş diyet şeklin. Bende az yemek istiyorum ama başaramıyorum. Yedikçe kiloyu geçtim de çok rahatsız oluyorum tabi kilo fazlalığı da çok rahatsız edici. Midem sorunlu, yedikçe daha çok yiyesim geliyor filan kısır döngü.ben zaten az ye sık ye muhabbetine inanmıyorum.belki denerim bende.
Aynen ya ben de oyleydim de iste bakalim ne olacak :))

Aslinda iyi bir diyet yapiyosunuz neden vermiyosinuz acaba? Ama kendinizi cok zorlamayin. Oruc tutuyorusnuz. Allah kabul etsin. Insallah verirsiniz hayirlisiyla..
Amin canım bende bilmiyorum ki. Hatta sahurda sadece sütle nesfit lerden yiyorum. Birde muz okadar en azından cumadan bugüne kadar kilo al adım.

Back
X