- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Al bendende o kadar. Konunun özeti budurNeden kafana taktın ki bu kadar bu olayı sen F*** body olaylarına karşı değilsin zaten e iş yerindeki diğer adamla olan sex arkadaşlığını buda duymuştur bişey koparayım derdindedir takıntı falan yapmaz merak etme bir iki aslır senin gösterdiğin yöne göre yol alır gider en olası kötü ihtimal ona verdin bana vermiyosun tarzında seni aşağılarsa açık açık işi terketmek zorunda kalırsın ve emin ol patroncuk senin öbürüyle ne işler karıştırdığını biliyo erkekler böyle şeyleri anlatmaya bayılır
Neden kafana taktın ki bu kadar bu olayı sen F*** body olaylarına karşı değilsin zaten e iş yerindeki diğer adamla olan sex arkadaşlığını buda duymuştur bişey koparayım derdindedir takıntı falan yapmaz merak etme bir iki aslır senin gösterdiğin yöne göre yol alır gider en olası kötü ihtimal ona verdin bana vermiyosun tarzında seni aşağılarsa açık açık işi terketmek zorunda kalırsın ve emin ol patroncuk senin öbürüyle ne işler karıştırdığını biliyo erkekler böyle şeyleri anlatmaya bayılır
konunun alt metni işte tam da bu yazdıklarınız katılıyorum sizeeValla önceden boyle sert yorumlar yapmiyordum ama artik yapiyorum niye dersen kendini kandiran insanlara tahammulum azaldi benim.
Bak bana gore bu konuda durust olsan soyle yazman gerekirdi.
Patronun oglu beni arayinca heyecanlandim acaba olur muyuz diye dusundum hatta patron oglu olmasi da beni etkiledi bu nedenle eve aldim.
Ha ama baktim takintili bi tip, onun icin ozel degilim baska calisanlara da sarkmis anladim ki olmaz.
Bu durumda duyulursa isten atilirim diye korktum ben de birilerine anlatayim ki o soylerse eve geldiginde bisey olmadigi bilinsin istedim.
Burada zaten uc kurus maas aliyorum nerede olsa boyle bi is bulurum ki cok acil de calismam gerekmiyor yani yeni iş arama sürecinde ac kalmam ama ortam senlikli ya, erkeklerle calismak hosuma gidiyor,hem patroncukun ilgisi de bitsin istemiyorum ondan is bulamam diye kendimi kandirip burada kaliyorum.
Bunlar dogrular bana gore ama sen boyle anlatmadigin icin bizi de kandirmis oluyorsun bence.
birakin ya yasiniz kac sizin niye bi adami kahve icin bile olsa o saatte evine aliyosun ki.Ayıp olur diye düşündüm zaten bir kere kibarca reddettim
Sonrasında da bi kahve içer gider dedim
Hakikaten de böyle oldu ama çevreden bakılan göz hoş olmadı
Üstelik sandığım gibi sadece arkadas yada çalışan değilmişim onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?