Başıma Bela Sardım

Ben bu kadar saf olduğunuzu düşünmüyorum. Adamın da iyi niyetli.ayıp olmasın sorun olmasın ayağına bu kadar taviz vermek hiç gerçekçi değil.Gece yarısından sonra kim kime gitmek ister yada kim misafir kabul eder. (geçen yine bir patron oğlu konusu vardı biri yazmıştı patron oğlu değil de çaycı olsaydı yine aynı davranırmıydın diye?)O saatte şöför gelmek isteseydi yine ayıp olur diye alırmıydın?Ve şöför le Bu konulardan konuşmak sonra şöförün sana ilgisi vardı falan demesi gerçekten çok bayağı.Sınır probleminiz var galiba neden insanlarla özelinizi paylaşıyorsunuz?
Ben sizde patron oğluna karşı olumlu şeyler sezzinledim

Ay cidden hata üstüne hata yapmışsınız :/

Yakın arkadaşınız değilse genelde o saatte geleyim diyen erkeğin tek bir niyeti vardır. Hayır diyememişsiniz anlaşılan, kaç yaşındasınız onu da bilmiyorum ama bunu aklınızda tutun lütfen. Davet ediyorsanız da bilincinde olun.

Şöföre anlatmanız da hata, siz de farkındasınız zaten, keşke ay geldi yarım saat oturdu kalktı bir şey anlamadım zaten çok saçma oldu niye geldi ki, falan deseydiniz anlatsanız da. Neyse olan olmuş. Ama bir kere daha konusu açılırsa hemen geldi gittiyi vurgulayın bence ve ters konuşun konusu açıldığında bile, rahatsız olduğunuz anlaşılsın kim açarsa açsın.

Gecenin 1'inde gelen mesaja ne diye cevap verirsin. O saatte adamı evine ne diye alırsın. Hadi yaptın bunları şöfore neden anlatırsın.Hoş anlatman bi bakıma iyi olmuş.
Ama ne bileyim. Sevgilinle tekrar barışmış gibi davran.

Siz hala yok o adam asla söylemez diyorsunuz ne diyecekti ben herkese anlatıyorum mu diyecekti.hem akrabası diyorsunuz hem ilk konunuzda demiştiniz ilk kuzenin evine gittik diye.kuzene götüren herkese de anlatır.gecenin bir vakti niyeti ciddi olan adam sarhoş kapıya dayanmaz.Allah korumuş diyelim.herkesle de gereksiz samimiyet kurmayın zaman kötü malesef.bence hemen iş arayıp bulun ve ayrılın burdan ve hepsiyle irtibatınızı kesin.

Adamın ailesi tarafından bile onaylanmış bir manyaklığı var, bazen cesur olmamak gerekir.
Bazen birilerine ayıp etmemiz gerekir. Bırak ayıp olsun kabul etme bir daha...

Şule çet ve diğerlerine zarar veren adamların alnında yazmıyor dimi böyle şeyler yapacakları. Bir adamda takıntı sapkınlık yalan vs varsa o adamdan uzak duracaksın. En kolayı binadan sallayıp intihar etti diyorlar. Bazen korkmak iyidir bu kadar cesur olmayın. İşzizlikten daha kötü şeyler var bu hayatta.

Kendinize gelin nolur kendinize gelin..
Gencecik kizlari daha cocuklari bebekleri tecavuz edip öldürüyorlar malesef bunlari cok görür olduk..
Gece 1de film izleyelim diyen bir adami kim olursa olsun nasil kabul ettiniz, ya bisey olsaydı bence oturun düşünün önceki konunuzuda biliyorum onu da düşünün zaman cok kötü insanlar cok kötü ve siz daha cok gencsiniz calisiyosaniz is iste kalsin herseyin bi yeri olsun hayatinizda, is iliskinizi eve tasimayin bence.

ac interneti sule cet davasini bir oku. olen kizin arkasindan neler diyorlar bir oku. gecenin 1 inde bir kahve icmeye nasil cagiriyorsun. isyerunde ortamimiz guzel kafasini da hic anlamiyorum ya. pisman olacagin seyler yapma. adam akilli isini yap evine don.

Ya patronun oğluyla ilişki yaşadığınız kişi akrabaymış ve kendiniz diyosunuz çok samimi bir ortam var diye alkol masasında bile adınız geçiyor olabilir geyik muhabbetlerine konu olmuş olabilirsiniz yani. İş yerinde çalışan tek kadın siz olduğunuz için size odaklanmışlar sizle ilgili bir durum yok keyif alıyorsunuz gibi geldi bana eğer bikaç kadın daha olsaydı bu ilgi alaka olmazdı o yüzden işinize gücünüze bakın mümkünse bir yandan da başka iş arayın

Ayıp olmasın diye ; bir kadının evine gece 1 de , sarhoş, ne yapacağı belli olmayan biri alınırsa daha büyük ve içinden çıkılmayacak tatsız şeyler yaşanabilir. Arkası gelir, önünü kesemezsiniz. Çok taviz vermişsiniz. Sınır çizmeniz lazım.

Neden kafana taktın ki bu kadar bu olayı sen F*** body olaylarına karşı değilsin zaten e iş yerindeki diğer adamla olan sex arkadaşlığını buda duymuştur bişey koparayım derdindedir takıntı falan yapmaz merak etme bir iki aslır senin gösterdiğin yöne göre yol alır gider en olası kötü ihtimal ona verdin bana vermiyosun tarzında seni aşağılarsa açık açık işi terketmek zorunda kalırsın ve emin ol patroncuk senin öbürüyle ne işler karıştırdığını biliyo erkekler böyle şeyleri anlatmaya bayılır

Al bendende o kadar. Konunun özeti budur

Bi üstteki yaptığım yoruma bakar mısın? Neyse iş işten geçti. . .

konunun alt metni işte tam da bu yazdıklarınız katılıyorum sizee

sizde rahat durmamissiniz.birincisi gece saat 1 de hangi akla hizmet adami eve cagiriyorsunuz.sizce o saatte eve gelen biri hayir icin gelir mi.hemde bi kac defa daha gelmis yani sizde de suc var.ikincisi hadi boyle bisey yaptiniz bunu sofore anlatmak niye??cocuk gibi davranmissiniz ve sucun cogu sizde

birakin ya yasiniz kac sizin niye bi adami kahve icin bile olsa o saatte evine aliyosun ki.

az bekle kızın afiş ödevini yapıp geliyorummm konuyaaa. kaçmaz bir konu dahaaa

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerçekten size çok sinirlendim..kusura bakmayın ama siz gerizekalı falan misiniz?? Gece birde sarhoş şekilde size gelmek isteyen birine ay kırmış olmayayım diye adamı eve buyur etmek ve herşeyi şoföre söylemek falan ne kadar gayr-i akıl tavırlar.keske konunuzu okumasaydim.adam size ya o saatte bişey yapsaydı,hayır o şoför sizin hakkınızda iyi düşünmeyip o da gelmek isticek belki.lutfen sağlıklı adımlar atın hanımefendi.

Yemissin bi halt hadi ama gidip söfore neden söylüyosun çalisirken herkesle samimi olmak zorunda degilsiniz azcik mesafeli olun biri patron biri sofor herkesle sohbet muhabbet icinde olma cabasi ne isinizi yapin merhaba merhaba deyin gidin evinize bundan sonra mesafeli durun belki kurtarirsiniz durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…