Başıma gelen tuhaf olay

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
İyi akşamlar hanımlar,

Bugün oğlumu oyun alanına götürdüm. Oğlum hemen oyuna daldı bende tek başıma oğlumu izliyordum. Sonra yanıma bir kadın geldi ve yanıma oturmak istedi bende izin verdim. Ordan burdan konuşurken eşimden boşanmak üzere olduğumdan bahsettim. Bunu söyledikten sonra arkadaşıyla mesajlaşmaya başladı ve onuda oyun alanına çağırdı. Yarım saat sonra arkadaşı eşiyle geldiler ve yanımıza oturdular. İlk gelen kadın bende 7-8 yaş büyüktü ama çift olanların yaşları 45-50 civarıydı, ve yanlarındada 10 yaşlarında bir çocuk vardı. Adam ilk geldiği andan itibaren bana çok tuhaf bakıyordu. Bir arada sadece 10 dakika oturduk ve adam gözünü benden hiç ayırmadı ama eşinin hiç umrunda değildi, diğer kadında umursamadı bu durumu. En son adam bana ısrarla içecek bir şeyler almak isteyince hemen oradan oğlumuda alıp kalktım. Eve gelince gerçekten kendimi çok kötü hissettim. Acaba ilk kadın onları oraya bilerek çağırmış olabilir mi?

Onu bilmem de. Sorun tanımadığınız insanlara özel hayatınız hakkında bilgi vermeniz.

Şok oldum hadi siz karşınızdaki bayanı sıradan zararsız biri görüp anlatmak istediniz gelen adam yaklaşımı ürkütücü dışarı çok tehlikeliymiş. Bela kaza aniden gelebilir çok dikkatli Olmak gerek.

Ordan burdan konuşurken boşanmak üzere olduğunuzu anlatmak neden?
Boşandığımı anlatmadım aslında çocukların okul tatillerinden bahsediyorduk orda nasıl yapıyorsun felan diye sorunca babasındada kalıyor felan dedim sadece. Ne biliyim çocuklu bir kadındı hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey olcağı.

Aynı şey, Ankara'da ilkbaharda annemin başına geldi. Annem, sizin gibi genç bir kadınla oturmuş parkta. Konuşkan, hoş sohbettir. Kadın hemen anneme dert yanmış, "Teyze eşimle sorunlarım var" falan diye. Annem de karışmaz ama kendince yorum yapmış biraz. O ara, az ötede çocuklu bir kadın, lafa dalmış, bu kadınla ilgilenmiş. Başka bir kadın ve erkeğe de seslenip yanlarına çağırmış ve konuşmaya başlamış. Annem de sevmez öyle şeyleri, kadınlar da hoşuna gitmemiş, adamın gelmesi de. "Kızım sen çocuğunu al git, ben de yürümeyecem daha, bunlar hoşuma gitmedi hiç" demiş. 60 yaşında kadın, korkarak anlattı bunu bize. Çete bence bunlar. Birkaç gün gitmeyin bence, sizi bekleyebilirler

yok gitmem zaten bir daha. Ne kötü günlere kaldık ya.

İyi yapmışsınız.

Olabilirmi diyosun birde, olmuş yani.
Böyle tanımadığın birine neden bunu anlatıyorsun?
Aklını başına al. Kadın hadi içeceğine birşeyler koysa. Arkadaş olalım diyip güvenini kazandıktan sonra başına bi iş getirse? Birde oğlun var.
Gerçekten birazcık kendinize gelin.

On dakkadir tandiiginiz kadına özel durumunuzu neden anlatıyorsunuz.

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…